Belépő szintű mobillal készül a Honor

A Play 30 Plus sem volt kifejezetten drága, a Play 30 viszont szerényebb árcetlit és képességeket sejtet.

A Honor az idei első negyedévben magasan beelőzte a Huawei-t még Kínában is, a nemzetközi piacon pedig Google szolgáltatásokkal és 5G adatkapcsolattal rendelkező, úgymond teljesértékű készülékekkel van jelen, többek között itthon is. A decemberben bemutatott Honor Play 30 Plusról egyelőre nem hallottunk, de értelmezhető alsó középkategóriás ajánlatnak tűnik Dimensity 700-as szettel, hatalmas (6,79"), 90 Hz-es panellel és 5000 mAh-s teleppel 22,5 wattos gyorstöltés mellett, jobb helyeken olyan 50-60 ezer foritnyi helyi pénzért.

Honor Play 30 Plus. Valósznűleg az alapmodell is nagyon hasonló lesz.
Honor Play 30 Plus. Valósznűleg az alapmodell is nagyon hasonló lesz. [+]

A Plus verzió mellett pedig hamarosan lesz alapmodell is, ami szintén 5G modemmel szerelt, 2,2 GHz-es lapot kap és majdnem ugyanakkora telepet (4900 mAh), viszont csak 10 wattos adapterrel működik együtt, a 6,59 hüvelykes panel képfrissítéséről egyelőre nincsenek információk a kínai Ipari és Információtechnológiai Minisztérium adatbázisában, valószínűleg azért, mert semmi hírértéke nincs, ergo 60 Hz, de ennek megfelelően kedvezőbb árra is számítani lehet. Mindez korlátozott kameraképességeket is előrevetít, főleg a 13 megapixeles főkamerára és az 5 megapixeles segédegységre alapozva. Mindenesetre egy friss szettel, aktuális adatkapcsolati képességekkel, jackkel (van) és korrekt árral akár érdekes is lehetne a piacon. Főleg 12 GB-os memóriaopcióval.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Azóta történt

Előzmények

  • A tanítvány legyőzte mesterét

    A Counterpoint elemzése szerint a Honor átvette a Huawei helyét a kínai piacon, az Apple mellett csak a fiatal márka volt képes YoY növekedésre.

Hirdetés