Balatoni információk wapon

Hirdetés

A Pannon wap-oldalán folyamatosan frissülő, praktikus információkat kaphatunk a Balatonnal kapcsolatos számos témakörben, akár még csak tervezzük a tóparti nyaralást, akár már nyakig benne lubickolunk. A szolgáltatói akció keretében a nyári hétvégéken ingyen szörfözhetünk a wapon.

A Balaton Info menüpont összetett, széles körű tájékoztatással szolgál a tavat és környékét érintő összes turisztikai és egyéb témában. Már otthon segítségünkre lehet a W@P, hiszen megsúgja, hová, hogyan és mikor érdemes utazni: a Balaton Info település, illetve típus szerint kereshető szállás-adatbázist, komp, vasúti és buszmenetrendet, valamint két napos időjárás-előrejelzést is kínál. További szolgáltatás a kétpercenként frissülő regionális viharjelzés, a szabadidős programajánló, vagy a Balaton-környéki éttermek ismertetése.

A Pannon a Balaton környékén mindenütt biztosítja a gyorsabb adatátvitelt biztosító hálózatot (EDGE), így a tartalmak, háttérképek, zenék letöltése is jelentősen gyorsabb, mint a hagyományos hálózatokon. Az ingyenes wapozási lehetőség augusztus 31-ig minden hétvégén, havi 10 MB adatforgalom erejéig vehető igénybe.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés