Hirdetés

Bada blog: Megújult a Twitter-kliens

A bada 2.0 már egy ideje elérhető, így az alkalmazásfejlesztők a régi programok esetében is szépen kezdenek áttérni az új verzióra, így alkalmazkodva a megváltozott felhasználói felülethez és funkcionalitáshoz. Nemrég a hivatalos Facebook alkalmazás bada 2.0 alá készített variánsát néztük meg, a mai bejegyzésben pedig a megújult Twitter for badát vesszük elő.

Az alkalmazást elindítva és a bejelentkezést abszolválva a főképernyő fogad minket, melynek legnagyobb részét a függőlegesen görgethető üzeneteket tartalmazó folyam foglalja el. A felső sávban két virtuális billentyű található: a baloldalival új üzenetet hozhatunk létre, a jobb oldalival pedig frissíthetjük a listát. Az alsó sávban sorakozó ikonok segítségével választhatjuk ki, hogy a folyamban az összes tweetet, az említéseket vagy az üzeneteket szeretnénk listázni. Itt kapott helyet továbbá a keresés funkció is, melyben el is menthetjük a kritériumokat. A profilunkkal kapcsolatos műveleteket a jobb alsó sarokban lévő ikon alatt találjuk, valamint itt tudunk fiókot váltani is.

Az alkalmazás felülete nagyon minimalisztikus, ami egyáltalán nem baj, hiszen így egy egyszerű és átlátható felületet kapunk. A működési sebesség gyors, a programra a Facebook for badával ellentétben nem jellemző az akadozás, minden flottul és gyorsan megy. A szoftver ingyenesen elérhető mindenki számára, feltéve, hogy a telefonunkon a bada rendszer 2.0-s változata fut. A letöltéshez katt erre a linkre.

dr. Kind

Azóta történt

Előzmények