Sasold a Find X6 Pro fotóit!

A Meizu 20 Pro után az Oppo közelgő csúcskészüléke is kameraképekkel büszkélkedik.

Hirdetés

Olyan fontos lett a mobilfotózás, hogy vannak gyártók, akik még a hold megörökítésére is külön algoritmust írtak, és az sem meglepetés, hogy amikor olvasóink vásárlási tippeket kérnek, a képminőség az egyik legfontosabb szempont.


(forrás: Oppo) [+]

A normál és ultraszéles kamerában az Oppo Find X5 Pro tavaly remekelt, legyen szó fényképekről vagy videókról, míg szelfi és zoom szerepkörben maradt előrelépési lehetőség. Erre gyúrhat rá a Find X6 Pro, csak nem biztos, hogy eljut Európába.


(forrás: Oppo) [+]

Az itt látható minták is a gyártó kínai közösségi oldalán bukkantak fel nagy felbontáson, de a Weibo tömörítésével, így megtekinthetők a legapróbb részletek is. A vízjelezés tisztázza a Hasselblad együttműködés mellett az alapvető lencseparamétereket: az éjjeli példa 23 mm-es fókusztávolsággal és f/1,8-as rekeszértékkel készült – a kéminformátorok teszik hozzá a normál kamerához tartozó 50 megapixeles, 1" jellegű, Sony IMX989 típusú szenzort.


(forrás: Oppo) [+]

A tutajon(?) készült második felvételt 65 mm-es zoomoptika rögzítette f/4,5-s rekesszel, ami 2,8x-os nagyításra utal, és ez nagyjából megfelel a 3x-os pletykáknak, bár azok f/2,6-os rekeszről szóltak. Az f/4,5-ös blendeérték talán a bekapcsolt portrémód miatt került a képre, a háttérelkülönítés egyébként egész profi.

A harmadik képbe nagyítva kiderül, hogy a 144 mm-es fókusztávolság hibrid nagyítást jelent, a kép egészét nézve mindenesetre elég látványos a madárról készült fotó, az f/2,6-os rekesz pedig stimmel. Felbukkant végül egy rövid videó a minőségi, tömörítési és színképzési zajt elkerülő, esti felvételről, és az alsó ikonok alapján arra lehet következtetni a 0,6x-os ultraszéles, az 1x-es normál, a 3x-os zoom és a 6x-os hibrid zoomopciókra. A maradék paraméterekre legkésőbb kedded fény derül.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Oppo

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés