Újabb képek az Oppo Find X6-ról

A holnapi bemutató előtt három-három fotó került elő az Oppo legújabb csúcskészülékéről.

Ha minden a terv szerint halad, az Oppo a holnapi nap folyamán termékpremiert tart Kínában, melyen a BBK cégcsoport prémium márkája a Find X6 és Find X6 Pro csúcstelefonokat prezentálja majd az érdeklődőknek. A Hasselblad kooperációban készült telefonokat állítólag Kínán kívül nem tervezi forgalmazni az Oppo, erről azonban egyelőre nincs még hivatalosan megerősített információ, csak pletykák.

Az Oppo Find X6 Pro állítólagos színeiAz Oppo Find X6 Pro állítólagos színeiAz Oppo Find X6 Pro állítólagos színei Az Oppo Find X6 Pro állítólagos színei (forrás: Evan Blass) [+]

Mindenesetre a telefonokat megnézhetjük hat újabb fényképen, melyeket Evan Blass osztott meg a Twitteren. A Find X6 Pro ezek szerint fekete vagy zöld üveg hátlappal, illetve aranybarna bőr és ezüst üveg kombóban készül majd, utóbbi egyértelműen a klasszikus fényképezőgépek ihlette. Az is valószínű, hogy a MariSilicon segédprocesszort használó telefonok kamerás képességei lesznek fókuszban a bemutatón, a telefonról a GSMArena által közölt videó is a kamerákat mutogatja. Az eddigi információk szerint az Oppo 1”-es Sony IMX989 szenzort használ a Find X6 Próban a széles látószögű főkamera, IMX890-et az ultraszéles és a telefotó kamera mögött.

Ilyen lehet az Oppo Find X6, az alapmodell
Ilyen lehet az Oppo Find X6, az alapmodell (forrás: Evan Blass) [+]

Ezzel szemben a képek szerint feketében és vitorla fehérben érkező alap Find X6 három 50 MP-es Sony IMX890-es szenzorral dolgozik majd. Lesz némi eltérés állítólag a rendszerchipben is, a Pro változat állítólag a friss Snapdragon 8 Gen 2-t, az alapmodell pedig a tavalyi 8+ Gen 1-et használhatja majd.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Oppo

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés