Az NHH lesz a Mobil Show 2007 szakmai fővédnöke

Hirdetés

„Az általános hatósági, szabályozási szerepen túl nagyon fontosnak tartjuk, hogy a fogyasztók kellően tájékozottak legyenek, és tudatos döntéseket tudjanak hozni, egyebek mellett ezért hoztuk létre a TANTUSZ (www.tantusz.nhh.hu) tájékoztató portált is. A főként a nagyközönséget megcélzó Mobil Show ugyanezt a szándékot képviseli. Reméljük, hogy a rendezvény és a szervezet egymást kölcsönösen támogatva egyre szélesebb körben teremti meg a tájékoztatás lehetőségét” - mondta Pataki Dániel az NHH elnöke.

„Legtöbbünkben hatalmas tudásszomj van a technológiai újdonságok megismerése iránt, miközben a legújabb műszaki vívmányokat nap mint nap a kezünkben tartva, észrevétlenül is aktív felhasználói vagyunk a sok tekintetben csak felületesen elsajátított mobil távközlési szolgáltatásoknak. Az újdonságokon túl szeretnénk egyfajta gyakorlati útmutatót is adni a felhasználók kezébe” – mondja a Mobil Show ötletgazdája, Csepeli Csaba, amikor a tavalyi, immár hagyományteremtő kiállítás életre hívásáról beszél. A BitPiac Kft. tulajdonosa szerint egy év alatt is hatalmas változások mennek végbe az iparágban, miközben a felhasználók még nagyobb számban válnak aktív érdeklődőkké.

A rendezvény ezúttal informatikai csemegét is tartogat: Magyarország méltán elismert rendezvényszervező cége, a Hungexpo idén a Mobil Show-val egyidőben és egy helyszínen tartja informatikai vásárát, az INFOmarket kiállítást.

Azóta történt

Hirdetés