Az Edge 40 sem bírta ki a színfalak mögött

Közel az ár/érték trófeára gyúró Motorola startja.

Ahhoz képest, hogy majdnem mindent lehetett róla tudni hetekkel ezelőtt, a Motorola az Edge 40-et végül nem jelentette be áprilisban, csak a topkategóriás Edge 40 Prót, aminek már túl is vagyunk a tesztjénspoiler: plecsnivel távozott.

Persze eddig is rengeteg apró részlet kiszivárgott az olcsóbbik modellről, most pedig a komplett promóciós csomag renderképekkel és reklámokkal Evan Blass jóvoltából.

(forrás: Evan Blass) [+]

Újfent megmutatják magukat a műbőrszerű és matt hátlapi változatok, és leolvasható az 50 megapixeles felirat, a 2 mikronos pixelméret, az f/1,4-es kiemelkedően nagy fényerejű rekeszérték és az optikai képstabilizátor a főkamera paramétereiről.

(forrás: Evan Blass) [+]

A másik kamera ultraszéles szerepkörben tevékenykedhet 13 megapixel felbontáson. Az Edge 40 6,55"-es és 144 Hz-es OLED panellel várható, amit 4400 mAh-s akkumulátor láthat el energiával, azt pedig 68 watton lehet majd tölteni.


(forrás: Evan Blass) [+]

A telefon a Dimensity 8020 chippel kipipálhatja a fürge 5G chipet és nem hiányozhat az IP68 védelem vagy a sztereó hangszóró. A dizájn kifejezetten szemrevaló a képek alapján, főleg a bordó változat tűnhet ki, illetve vele az illető, aki társas közegben is bevállalja. Végül, ha a műbőr textúra jól tapad a tenyérhez, orvosolhatja az Edge 40 Pro leggyengébb pontját: a folyamatos szökési kísérleteket a kézből.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés