Az AnTuTu buktatta le a LeTV szörnyetegét

Hirdetés

A LeTV eddig sem volt rest különleges mobilokkal készülni, a hírek szerint jövőre egy olyan termékkel rukkolhatnak elő, amibe már a világon elsőként 6 gigabájtnyi rendszermemória kerül. Addig sem tétlenkedik viszont a kínai cég, hiszen az AnTuTu benchmark program adatbázisában egy olyan mobil tűnt fel, ami abszolút a csúcskategóriát képviseli, és nem kizárt, hogy ebben debütál majd a Qualcomm legújabb rendszerchipje.

A fent látható képernyőkép szerint ugyanis az 5,5 hüvelykes, QuadHD, vagyis 1440 x 2560 pixel felbontású phablet belsejében a várva-várt Snapdragon 820 chipset kap helyet, ami az igencsak elfuserált Snapdragon 810 lapka után megváltásnak számít majd mind a félvezetőtervező vállalat, mind a felhasználók számára. A minden bizonnyal Max Pro néven forgalomba kerülő modell működését 4 gigabájt RAM segíti, a belső tároló mérete pedig 64 gigabájtos. A leírás szerint fényképezni a 21 megapixeles hátlapi, vagy a 4 megapixeles előlapi kamerával lehet majd. A LeTV a szoftvert sem aprózza el, hiszen újdonságán már kapásból az Android 6.0 operációs rendszer teljesít szolgálatot.

Azóta történt

  • Erőset gurított AnTuTu-ban a „LeTV LeMax Pro”

    Az alapadatok után az AnTuTuban elért pontszámot is közölte a teljesítményteszt weibós oldala. A kínai tartalomszolgáltató várhatóan nemsokára bemutatkozó készüléke megmutatja a Snapdragon 820 erejét.

  • Feltámadt a LeTV

    Az egyik legnagyobb kínai tartalomszolgáltató hosszú idő után új készülékkel állt elő.

Előzmények

Hirdetés