2019. március 22., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

Asus ROG vs. JerryRIG

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: JerryRigEverything

Zack Nelson az Asus gamer mobiljának is nekiesett. Véső, papírvágó, öngyújtó vs. ROG telefon és tartozékai.

Hirdetés

Nem tudom, hogy Zack Nelsonnak vannak-e rémálmai a több tízmillió forintos kártól, amit az évek folyamán az okostelefonok meggyötrésével okozott, mindenesetre sok felhasználó örül, ha vásárlás előtt egy-egy készülékről kiderül: nem igazán stabil a vázszerkezete (khm., új iPad Pro). Az Asus ROG gamer telefon nem egyedül érkezik, akad hozzá egy sor tartozék, persze elsősorban a mobil szívóssága az érdekes.

A Gorilla Glass 5 védőüveg a piaci standardnak megfelelően a Mohs-skála hatos keménységű vésőjétől karcolódik meg először némileg, a hetestől mélyebben. A fémváz kellően masszív, úgyhogy Nelson komolyabb erőfeszítésre sem tudta a ROG telefont kettétörni. Igaz, amikor a hátlap felől feszítette, némi recsegés jelezte, hogy az ilyesfajta beavatkozás nem tartozik a rendeltetésszerű használat témakörébe.


[+]

Akad egyébként a phabletnek egy USB-C porton csatlakoztatható, apró, külső hűtőventilátora, ami pár fokot hivatott enyhíteni a felmelegedő házon. Mivel azonban az javarészt műanyagból van, és a készüléktől áramfelvételt igényel, Zack kétségbe vonja hatékonyságát igazán intenzív játék közben. Az Asus ROG mobil egyébként több különlegességet is bevet, és már rajta vagyunk tesztelésén, csak kicsit másként, mint Mr. Nelson.

Hirdetés

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.