Hirdetés
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Nem fogy rosszul az iPhone 16e
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jksx
senior tag
válasz
#06658560 #43 üzenetére
Ha egy 10 centessel, vagy egy kulccsal kapirgálja a kijelzőt, annak szerinted miben változik a paramétere a sniccerhez képest, feltéve ha mindig ugyanúgy próbálja összekarcolni a kijelzőt vele? Mégis életszerűbb lenne, mint a sniccer, függetlenül attól, hogy ez minden, csak nem teszt.
-
jksx
senior tag
válasz
#06658560 #37 üzenetére
Szerinted egy sniccer (nem snitcer) és egy kulcs karcejtő képessége pariban van? Mert ha így gondolod, akkor gond van...
Tesztelhetné kulccsal, kulcscsomóval, pénzzel, esetleg öngyújtóval (nem a kijelzőt égetve), mert mondjuk ilyen tárgyak kerülhetnek a telefon mellé a zsebbe. -
Kasya
nagyúr
Közben megjött a teardown video is.
-
planbmokus
senior tag
Kíváncsi leszek, hogy mi lesz a teszt vége, mert egy hónapja a MA-nál van a RoG Phone...
Vagy ennyire jó, hogy nem bírják letenni, hogy megírják a cikket? -
-
Kasya
nagyúr
válasz
TheBikerider #36 üzenetére
Az üveg karcolásánál megtudható,hogy milyen keménységű. Mert ugye mit propagál a gyártó,esetleg hazudik-e,vagy nem
Pl. Apple zafir uveg. Ha Zack nem csinalta volna ugyanazt a procedurat a karcolasokkal minden keszuleknel, talan sose derult volna ki, hogy kozel sem olyan karcallo a kamera uvege, mint amennyire az hirdetve van.Ahogy korabban mas is emlitette a Sony-t, mint gyartot aki odafigyelt es javitott a telefon minosegen a videok alapjan, ugyanigy pl. a BB is es masok is megtettek. Holott az ember azt gondolna, hogy a minosegellenorzes azert eleg komoly a nagy cegeknel.
Nekem is hasznosak. A szerelesi utmutatoi pedig szinten elvezetesek.
-
törölt tag
-
Szerinted...
Én meg azt látom,hogy például a kapargatásból megtudni,hogy a keret,a sim tartó milyen anyagból van. Műa.,vagy fém. Az üveg karcolásánál megtudható,hogy milyen keménységű. Mert ugye mit propagál a gyártó,esetleg hazudik-e,vagy nem.
A hajlításnál is megtudható,hogy mennyire erős a szerkezete. Például egyes telefonok kettétörnek,mint egy ropi,más készülékek meg rugalmasabbak,erősebbek,nem sérülnek meg.
Szóval nekem hasznosak a tesztjei,sőt! A szétszerelős videóit is szeretem,megmutatja milyen alkatrészek vannak belül,mennyire könnyű,vagy esetleg nehéz a szétszedése.Nem pusztítás,hanem ismeretterjesztés célú a videói.
-
-
jksx
senior tag
A hajlítás teszt nem rossz, mert képet kaphatunk egyes gyártók készülékeinek mechanikai szilárdságáról.
Ez még életszerű is, mert pl. egy szűk zsebben érheti ilyen behatás a telefont.A kijelző öngyújtóval égetése meg kb. annyit ér, mint teszt, ha valaki az NEDC ciklusra hajazva kíván tüzelőanyag-fogyasztási adatokat leendő gépjárművéhez megtudni. Szóval lehet mondani, hogy összehasonlításra jó dolog az öngyújtózás, de ebből tartóssági tapasztalatot egy készülék esetében sem lehet levonni, mert ezt nem hívják rendeltetésszerű használatnak. Hasonló a snicceres minden valós használatot nélkülöző "teszt" is. Ennél talán hatásosabb lenne pl. a telefon "leejtése" különböző magasságokból, különböző felületre.
-
Béééla
őstag
Szép elmélkedés, csak téves. Nem mindenkinek villantásra kell meg szimbólumnak, hanem munkára. Ugyan ár-értékben megelégszem a 100e alatti gépekkel is, akkor sem szívesen látom hogy tönkreteszik teszt címén. Én próbálok mindent megmenteni, megjavítani, mások meg hatalmas műgonddal kínozzák az újat. Az öncélú pusztítás nem tartalom.
Rendes tartóssági tesztnek nulla. Festés kopását vagy üzemszerű használat melletti karcolódást nem néz, mert ugye az nem 5 perc. -
-
Halkow.
senior tag
Zack, videóit rengeteg gyártó követi és neki köszönhetik a Sony tulajok, hogy az xz premium műanyag kamera plexijét újra üvegre cserélték. és az xz 2 és xz3 gyakorlatilag ellenáll a hajlításnak a zsebben.
A másik sapkás dagadt youtuber aki a 6 plus hajlításnak köszönheti a sikerét is nagy népszerűségre tett szert. Azóta egyetlen iphone sem hajlik el.
Anno amikor még műanyagból volt a s,s2,s3,s4,s5 hiánypotló lett volna zack akciója, s6 kezdte el igazán " strapa tesztelni "
Szóval én örülök mikor új videót tesz közzé, így mindig van egy kis viszonyításom mit veszek.
-
De ha onnan nézzük, hogy megkapirgálja sniccerrel, és azzal is csak kicsit karcolja meg, akkor valószínűsíthető, hogy átlag használatkor nem fog nagyon karcolódni.
Ugyanez a törésnél. Ha ilyenfajta feszítésnek ellenáll, hogy majdnem kettétörik, akkor szt is kibírja, ha leül vele. Legalábbis szerintem. -
jksx
senior tag
Az a nem hétköznapi (mondjuk inkább úgy: nem életszerű), hogy sniccerrel kapirgálja a készülék fényezését, lencséjét kijelzőjét. Mint ahogy az sem az, hogy öngyújtóval melegíti a kijelzőt. Mert ilyen erejű behatások nem érik a telefont.
A törésteszt (hajlítgatás) az még elfogadható, bár ott is az lenne az igazi teszt, hogy pl. szűk farzsebbe téve leül vele és azt teszteli, hogy így hogyan görbül, vagy törik szét a telefon háza, folyik szét a kijelzője. -
Dottore
addikt
Ha jól értem azt gondolod, tiszteletlen azokkal az emberekkel akik hosszú hónapokat spórolnak, hogy egy ilyen telefont vegyenek maguknak. Ez akkor lenne igaz ha valamiféle szimbólumként gondolsz egy telefonra. Viszont egy szimbólum amiben az anyagi lehetőségek hiánya és egy abszolút luxuscikk birtoklásának vágya kapcsolódik össze, messze nem a tiszteletlenségre világít rá.
beyruth82 +1
-
Béééla
őstag
válasz
beyruth82 #17 üzenetére
Az a baj, hogy egyesek olyan cuccokkal csinálnak totál felesleges "teszteket", amikre nem harmadik világbeliek is igen sok hónapig spórolnak. Az autók töréstesztje elmegy, mert ott mérnek. Itt max a karcállóság a teszt érdeme, azon felül csak baromkodás, abszolút nulla hozzáadott értékkel. Neki megéri, persze. De ne váljék egészségére.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Cattle_Decap #9 üzenetére
Alapvetően rühellem ezeket a gamer mobilokat, de közben fél-szemmel mégis reménykedve tekintek rájuk. Ott van pl. az általad is említett Razer Phone. Kis túlzással az utolsó 16:9-es telefon, és az utolsó előtti notch nélküli, jó minőségű LCD kijelzőt tartalmazó telefon. Ebben az az Asus-ban is az tetszik, hogy nyoma sincs az utóbbi időben elharapódzott izzadságszagú "szüntessük meg az összes kávát, bármi áron" tendenciának. Ja, hogy egy igazi gamer készüléken a teljes kávamentesség kontraproduktív? Igen. De, ez a "normál" készülékekre ugyanúgy igaz (csak sokan nem látják be).
-
erik88
aktív tag
válasz
SkyLine3000 #16 üzenetére
Az nem hétköznapi, hogy megnézi a hátlapot/lencsét/előlapot/oldalát mennyire karcolódik? Ahogy az sem hétköznapi, hogy megnézi mennyire hajlik/törik? Nem értem mi a problémád
-
Engem sokkal jobban megdöbbent az emberek tárgyak iránti beteges sóvárgása,rajongása.Sokan rendesen kikészülnek attól hogy vannak akik a videókban drága telefonokat törnek szét.Na és?Nem a tieteket töri szét, akkor miért fáj ez nektek?Ezek csak tárgyak!!!Félelmetes hogy egyesek annyira a rabjai lesznek telefonoknak,tárgyaknak hogy még az emberéletnél is fontosabb az a számukra.
-
SkyLine3000
addikt
Ha magát a videó tartalmát nézem, számomra értelmetlen baromság, mert olyan dolgoknak teszi ki a telókat (tisztelet a kivétel), amivel a való életben szinte nem is találkozunk, nem kerülünk véletlen ilyen helyzetekbe. Olyan szempontból biztos nem értelmetlen neki, h ezzel sokat keres, mert az emberek imádják nézni az ilyen belezős, tönkrevágós, eltaknyolós, kettétörős videókat... Én épp ezért nem nézem ezeket.
-
troviko
senior tag
válasz
SkyLine3000 #11 üzenetére
Minden egyes ilyen videón milliókat keres. A népszerűbb modelleknél talán még többet. Az ő szemszögéből ez nagyon nem értelmetlen. Az ő szemszögéből valószínűleg az értelmetlen, hogy valaki tized annyi pénzért, amennyit őt 1-2 óra melóval keres hónapokat dolgozik.
-
törölt tag
Ezek a videók kimerítik a környezetszennyezés fogalmát.
-
SkyLine3000
addikt
válasz
bolondember #8 üzenetére
Akkor inkább adná nekem ezeket a szarokat, minth értelmetlenül hazavágja őket...
-
Cattle_Decap
tag
Ha 16:9-es lenne jobban bejonne mint a Razer telefonjai.
Addig marad az az etalon.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
bLaCkDoGoNe #2 üzenetére
Remélem minden egyes ilyen cikknél sír egy sort valaki amiatt ezután is, hogy miért lett ebből hír. Ja, nem.
-
-
thomasa
senior tag
Életszerű egy öngyújtóval tesztelni... ja nem.
-
Kasya
nagyúr
Nem tudom, hogy Zack Nelsonnak vannak-e rémálmai a több tízmillió forintos kártól, amit az évek folyamán az okostelefonok meggyötrésével okozott,
Nem hiszem, hiszen többszörösen megtérül neki. -
bLaCkDoGoNe
veterán
Remélem minden egyes új videójáról lesz hír itt a MA-án, hisz' máshogy nem jutna el hozzánk a hír, nem ismerjük a YouTube-ot. (
)
-
S e t h
nagyúr
Minden tiszteletem azoké, akik legalább egyet is megnéztek a videói közül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Zack Nelson az Asus gamer mobiljának is nekiesett. Véső, papírvágó, öngyújtó vs. ROG telefon és tartozékai.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Steam Deck
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Amazon Fire TV stick/box
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- új, bontatlan, iPhone 15 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- iPhone 16 Pro 256 GB Desert Titán - 0 Perces - HFGY42Y2HX Warranty: 2025-12-28
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 13T Pro 512/12GB Kék / Újszerű állapotban / 12 hónap jótállással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest