Július 23-án érkezik az új RoG Phone

Az Asus gamer mobiljának következő, magas képfrissítésű modellje nemsokára bemutatkozik.

Az Asus folytatja a gamer vonalat a mobilok tekintetében is, a ROG Phone utódja pedig július 23-án meg is érkezik. A készüléket elvileg a Tencent Games-szel együttműködve fejlesztik, ami eddig úgy tűnik, egyedi témákat és mélyebb optimalizációt jelent a Tencent játékaival kapcsolatban. A hardveren biztosan nem múlik az üdvösség, természetesen Snapdragon 855-re és legalább 8 GB rendszermemóriára. A belső tárhely sem valószínű, hogy kevesebb lesz, mint az elődmodell 128 vagy 512 gigabájtja.

A kijelző viszont biztosan 120 Hz-es képfrissítéssel járul hozzá a gördülékeny játékélményhez, ennél sokkal több információ azonban nem szivárgott ki a várhatóan rengeteg kiegészítővel érkező modellről. A 3C hitelesítésből még annyit tudunk, hogy az előző generációval megegyező, 30 wattos gyorstöltés a ROG Phone 2 esetében is elérhető lesz, minden egyéb, az árat is beleértve, pedig úgy tűnik, hogy hónap végén fog kiderülni. Viszonylag sűrű nap lesz, a Honor 9X is akkora várható.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

  • A Tencenttel közösen készül a következő ROG Phone

    Az Asus nagyon komolyan veszi a játékos mobil fogalmát, a következő készülékük sem csak a csúcshardvere miatt lesz gamer.

  • Mitől jó egy gamer telefon?

    Egyre több gyártó készít kimondottan játékosok számára okostelefonokat. A növekvő kínálat hatására végiggondoltuk, hogy szerintünk mitől jó egy efféle termék.

  • Asus ROG vs. JerryRIG

    Zack Nelson az Asus gamer mobiljának is nekiesett. Véső, papírvágó, öngyújtó vs. ROG telefon és tartozékai.

Hirdetés