Április hatodikán tényleg bemutatkozhat a Nubia Z17 Mini

Hirdetés

Múlt hétre vártuk a Nubia Z17 Mini bemutatását, a lezajlott eseményen azonban nem szerepelt a kütyü (helyette volt Nubia M2, M2 Lite és N2), a legfrissebb meghívó pedig – hasonlóan dupla kamerás utalásokkal – április 6-ára szól. De miért higgyünk a másodiknak, ha az elsőből nem lett semmi? Többek közt azért, mert már a TENAA adatbázisában is, hitelesítéssel együtt szerepel az NX569J típusszámú mobil, ami nem meglepő módon két darab optikát hord a hátulján. Nem mellesleg hátra került az ujjlenyomat-olvasója is, a unibody ház pedig láthatóan fémből készült. Jobb oldalra csoportosulnak a gombjai, elöl csak a megszokott érintőbillentyűt láthatjuk az 5,2 hüvelykes, Full HD kijelzőn és a legfőbb kiegészítőkön kívül.

Mostanra már a TENAA is lebuktatta
Mostanra már a TENAA is lebuktatta [+]

A miniség várhatóan 146 x 72,14 x 8,1 milliméteres dimenziókban és 160 grammos dimenziókban testesül meg, tehát körülbelül annyira lesz mini, mint távoli márkatársa, a ZTE Axon 7 Mini. Kap viszont arany és ezüst színvariánst, 4/64-es tárolóegységet, 2930 mAh kapacitású akkumulátort és egy Nubia UI felülettel kiegészülő Android 6.0.1 rendszert.

Azóta történt

Előzmények

  • Nubia Z11 mini - vihar előtti csend

    Nemsokára hivatalosan is felbukkannak a magyar piacon a Nubia mobilok. Addig egy tavalyi, régi Androidon ragadt, de pofás készüléket helyezünk tesztasztalra, amely különleges gesztusfunkciókat kapott.

  • Újabb ZTE Nubia bukkant fel a TENAA-nál

    Nincs egyszerű dolga annak, aki a Nubia termékpalettáját naprakészen akarja követni, a TENAA közleménye alapján pedig még egy modell fogja nehezíteni az érdeklődők dolgát.

Hirdetés