Április 19-én mutatkozik be a Xiaomi Mi 6

Hirdetés

Igen sok információ került már elő a Xiaomi következő csúcskészülékéről, amiben az április majdnem mindig szerepelt, kivéve eleinte, amikor még márciusról volt szó. Csak aztán eltelt a március Mi 6 nélkül, így váltottunk áprilisra. Ennek fő oka a Qualcomm csúcslapkájának embargója lehetett, ugyanis a kínaiak két flagshipkillere is Snapdragon 835-ös SoC-vel és 4, vagy 6 GB rendszermemóriával érkezik.

A Xiaomi vezérigazgatója többször megerősítette az év negyedik hónapját, dátumot viszont ténylegesen nem közölt. Az április 11-e mégis beépült a köztudatba, pedig jelen állás szerint ez csak a bemutató dátumának bejelentését takarta. A várhatóan 5,1 hüvelykes Xiaomi Mi 6 és az 5,7 hüvelykes Xiaomi Mi 6 Plus április 19-én válik hivatalossá a pekingi Műszaki Egyetemen tartott rendezvény keretében. Addig is lehet találgatni az árakat, egyes források például 320 dollárra (93 ezer forint) árazták be a Mi 6-ot, míg a Mi 6 Plus 390 dollárba (115 ezer forint) kerülhet.

Azóta történt

  • Ismét előkerült a Xiaomi Mi 6 Plus

    A tegnap bemutatott Mi 6 értelemszerűen remek készülék, az 5,15 hüvelykes képátló azonban a phabletek kedvelőinek kevés lehet. Rövidesen jön a megoldás.

Előzmények

Hirdetés