Hirdetés

Apple blog: Videopályázatot hirdet a StarKing

Videopályázatot hirdet a StarKing, melynek főnyereménye egy 13 hüvelykes MacBook Pro hordozható számítógép, míg a közönségszavazás nyertese egy 16 GB-os iPad 2-t vihet haza.

A forgalmazó olyan filmeket vár, melyek a StarKing bolthálózatról szólnak, tehát a legtágabb értelemben vett reklámfilmek és imázsfilmek pályázhatnak jó eséllyel. Hogy milyen eszközzel készülék a mozgókép, az teljesen mindegy, ahogy az is megfelel az előírásoknak, ha valaki animációkkal operál, az egyetlen elvárás az, hogy a StarKing logója szerepeljen a legfeljebb 120 másodperc hosszú anyagban.

Az elkészített anyagokat a StarKing Facebook oldalán keresztül lehet beadni. A pályázatok beküldési határideje 2012. október 31., a szavazás 2012. november 8-án zárul, közönségdíj eredményhirdetése aznap, a díjátadás három nappal később esedékes.

Feltöltés menete

A rögzített videót a Facebook alkalmazásban lévő feltöltés menüpont alatt található űrlap segítségével lehet feltölteni. A feltöltés után a videó egy jóváhagyási folyamaton megy keresztül, a legelső videók 2012. szeptember 15-én felkerülnek a hivatalos StarKing APR YouTube csatornájára, ezzel egyidőben kerül ki a feltöltő nevében szavazásra a http://www.facebook.com/StarKingAPR oldalon található videópályázat alkalmazásban (a hivatalos YouTube link beágyazásával). 

Tartalmi követelmények

A videópályázat egyetlen tartalmi megkötése, hogy a benyújtott filmben jól látható módon szerepelnie kell a StarKing logójának. A pályamű nem sértheti mások jó ízlését, hírnevét, és nem jeleníthet meg törvénybe ütköző cselekedetet.

Technikai feltételek

A pályamunkákat bármilyen technikával (film, video, animáció) el lehet készíteni, de az anyagot számítógépes formában várjuk a következő fájlformátumok egyikében:

•    Windows Media Video (.WMV)
•    3GP (mobitelefon)
•    AVI (Windows)
•    MOV (Mac)
•    MP4 (iPod / PSP)
•    MPEG
•    FLV (Adobe Flash)
•    MKV (H.264)

A képfelbontás legalább 640 x 480, legfeljebb 1280 x 720 legyen, a maximális fileméret 200 MB. A film hossza 120 másodpercig terjedhet. Sok sikert kívánunk minden pályázónak!

Azóta történt

Előzmények