Space One néven új aktív zajszűrős fejhallgatót dob piacra az Anker

Fül köré ülő fejhallgatóval bővül a Soundcore termékcsalád.

Hirdetés

Augusztus végén, 31-én lesz a hivatalos start, de az Anker amerikai weboldalán már megmutatta legújabb audiotermékét, a Soundcore Space One fejhallgatót. Az aktuális felhozatalhoz képest frissített dizájnt, továbbfejlesztett ANC-t és akár 55 órás üzemidőt kínál az eszköz, ígéri az Anker. A Space One hangkeltői is újak, 40 mm-es dinamikus meghajtókról van szó, Bluetooth kapcsolaton keresztül pedig megvan az LDAC nagyfelbontású kodek támogatása, így a Wireless Hi-Res Audio minősítés is. Adott a 3,5 mm-es analóg csatlakozó is, kábelen is megy a nagy felbontású hangátvitel. A HearID funkcióval a telefonos alkalmazásban lesz lehetőség a fejhallgató hangzását is személyre szabni.

A három elérhető szín
A három elérhető szín [+]

A cég közleménye szerint az ANC-t frissítették, így az új fejhallgató könnyebben és pontosan felismeri a környezeti hangokat, valamint nagyobb figyelmet fordítottak arra, hogy a közép- és magas tartományú hangok elfojtása jobb legyen, így az emberi beszédet is pontosabban szűri az ANC, az Anker szerint a nem kívánt hangok 98%-át kizárja a Space One. Az aktív zajzárral az üzemidő 40 órára csökken, egyébként akár 55 órán keresztül képes folyamatos zenelejátszásra a fejhallgató. A töltés USB-C csatlakozón keresztül valósul meg, s megvan a gyorstöltés támogatása, 5 perc alatt 4 órányi zenelejátszáshoz elegendő energiát vesz fel az eszköz.


[+]

Az amerikai piacon augusztus 28-tól elérhető a termék 100 dolláros ajánlott fogyasztói áron, Európában és az Egyesült Királyságban augusztus 31-től lesz megrendelhető 100 eurós és 90 fontos áron három színben: feketében, bézsben vagy kékben.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Anker

Hirdetés