Hirdetés

Amerika Kapitány munkacímen emlegetik a most lebukott Nokiát

A HMD Global középkategóriás ajánlata talán a kerek, pajzsszerű hátlapi kameranégyes miatt kölcsönözte magának a fenti belsős nevet.

Február 23-án tartja MWC előtti, barcelonai sajtóeseményét a HMD Global, ahol több okostelefon is várható, ám egy sem a csúcskategóriában vagy hajlítható képernyős műfajban, ezekre ugyanis állítólag még várni kell. Ehelyett olyan ajánlatok frissülhetnek, mint a Nokia 5-ös sorozat, melynek legifjabb jövevénye állítólag Amerika Kapitány munkacímen készül a vállalatnál.

A Captain America néven emlegetett Nokia 5.2A Captain America néven emlegetett Nokia 5.2 A Captain America néven emlegetett Nokia 5.2 (forrás: Evan Blass) [+]

Ehhez rossz minőségű és kémfotóhoz mérten borzasztóan körbevágott képek is érkeztek Evan Blass jóvoltából, a szóban forgó, kameracseppes telefon pedig a kerek hátlapi lencserendszer miatt futhat fenti becenéven. Ha ugyanis nagyon akarjuk, a négyoptikás rész akár egy pajzsra is hasonlíthat, középen LED villanóval. Sokkal valószínűbb a Nokia 5.2 név, a specifikáció oldaláról pedig 6 GB RAM-ot és 64 GB-os tárolót emlegetnek, 180 dolláros nettó ár mellett, amit ha ugyanennyi euróra fordítunk, 60 ezer forint jön ki.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Nokia

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés