Alkalmazásrovat: Megérkezett a Sprinkfield Androidra

A Webstar neve ismerős lehet rovatunk olvasói számára, a csapat előző munkájáról, a Sprinkfieldről mi is beszámoltunk. Egy komplex logikai játékról van szó, mely rengeteg pályával és játékmóddal várja a felhasználókat.

Hirdetés

A szoftver iOS platformon sikeresnek számított, így nem csoda, hogy a készítők Androidra is elkészítették a programot. A Play Áruházban néhány napja meg is jelent a Sprinkfield, a futtatásához legalább 2.2-es rendszerverzióval operáló készülék szükségeltetik. A letöltés ingyenes, erre érdemes keresgélni. A fejlesztők a vasárnap megrendezésre kerülő Veletech kiállításon is jelen lesznek, így a Sprinkfield akár a Millenárisban is kipróbálható lesz.

A Webstar emellett egy speciális promócióval is készült, kimondottan a Veletech apropóján. A mai naptól a csapat által készített interaktív mesekönyv, a magyar és angol nyelven egyaránt elérhető First Colours: Megérkezik ingyenesen elérhető egy héten át. A fejlesztők egy pécsi írónővel és grafikussal együtt készítették el a könyvet, melynek minden oldalán van lehetőség interakcióra. Az iBookStore-ban elérhető könyv ide kattintva szerezhető be.

Előzmények

Hirdetés