Hirdetés

Alkalmazásfejlesztés badára: Developer Challenge hírek

Developer Challenge: megvan a simulator fázis eredménye

Vége a Global Bada Developer Challenge simulator fázisának, megvannak a nyertesek. Az alkalmazásokat augusztus 31-ig lehetett beküldeni, ez után két hétig bírálták el őket, 16-án pedig jöttek az eredmények. Összesen 300 alkalmazást díjaztak, a nyertesek mind kaptak egy-egy Samsung Wave készülkéket. A díjazottakból 90 app jutott tovább a készülékes fázisba (device phase), ahol esélyük van megütni a főnyereményt (a verseny 2,7 millió dollár összdíjazású!). A további menetrend: az appokat a kapott Wave-en (vagy RTL-en keresztül) kell tovább hegesztgetni, a határidő október 23. A végső nyerteseket november 16-án hirdetik ki.

A top 90 alkalmazásra szavazni is lehet, egyszerre hatot kell kiválasztani közülük. Mindenki szavazhat, aki regisztrálva van a bada Developer Site-on. A szavazás október 23-ig tart, érdemes szavazni, mivel a szavazók közül tíz szerencsés Samsung Wave készüléket nyerhet.

A global challenge mellett nem szabad elfeledkezni a magyar versenyről sem, melynek eredményhirdetése október 29-én lesz. A kiválasztott 300 alkalmazás megtekinthető itt, szavazni pedig itt lehet, mi pedig kíváncsian várjuk november 16-át.

holdmester

Azóta történt

Előzmények