Alkalmazásbemutató: Scrollalot

Hirdetés

Léteznek adrenalinnövelő akciójátékok és léteznek olyanok, amelyek pont könnyed és megnyugtató kikapcsolódást biztosítanak, mostani alkalmazástesztünk is egy ilyen darabot mutat be. A Scrollalot Borsa Ivántól érkezett és iOS 7.0-ás vagy újabb rendszert futtató készülékek bármelyikére fel lehet telepíteni, csak az érintőkijelzős legyen, hiszen ez a játék legfontosabb tulajdonsága.

Te is alkalmazásfejlesztő vagy?

Ha szeretnéd, hogy az általad fejlesztett mobilos alkalmazásról is írjunk a Mobilarena hasábjain, írj egy e-mailt a hello@mobilarena.hu címre! Előtte azonban megkérünk, hogy olvasd el a az alkalmazások megjelentetésével kapcsolatos felhívásunkat!

Felhasználó vagy?

Támogasd a magyar alkalmazásfejlesztőket azzal, hogy az ingyenes szoftvereket letöltöd, ezzel növelve az adott applikáció számlálóját! A fejlesztők nevében is köszönjük!

A Scrollalot minimalizmusára már a játék neve is felhívja a figyelmet: scroll a lot, vagyis görgess sokat, és ebben a játékmenet nagyjából ki is merül. Főszereplőnk ugyanis egy iránytű valahol a galaxis (illetve a képernyő) közepén, és kijelző fölött ujjunkkal jobbra, balra, felfele, lefele vagy keresztirányban húzogatva a semmi közepén lehet haladni vele. A játéknak igazi célja vagy vége nincs, mindenesetre alul látszik, hogy a kis iránytű milyen sebességgel mozog a világűrben, felül pedig az összesen megtett táv és az elért legmagasabb sebesség kerül megjelenítésre. A sok-sok görgető mozdulattal és a semmi közepén fellelhető útvonalakat követve trófeákat lehet szerezni, ennyiben a lehetőségek pedig ki is merülnek. A Scrollalot fekete-fehér 2D-s grafikájával és néhány sebességeffektjével a manapság divatos monokróm irányzatot követi. A játék elsősorban azoknak ajánlható, akik nem tudnak betelni a napi görgetésmennyiséggel, és szeretik, ha kényszerű ujjtornáztatásukért trófeákkal jutalmazzák őket. Borsa Iván játékát persze bárki kipróbálhatja és görgethet egy kicsit, a játék innen érhető el.

Azóta történt

  • Alkalmazásbemutató: Aspecto Memoria HD

    Magyar fejlesztésű memóriajáték az Aspecto Memoria HD, amely nagy felbontású képekkel és több nehézségi fokozattal kínál egy kis agytornát.

  • Alkalmazásbemutató: Centroid

    Ezúttal egy magyar fejlesztésű, iOS-es fotós applikációt mutatunk be olvasóinknak, amelyik geometriai formákra bontja a témákat.

  • Alkalmazásbemutató: Lada Drifting

    Androidos autós szimulátor a mai alkalmazásbemutató témája, amely a magyar Profi-Soft Games fejlesztőcsapat első ilyen próbálkozása.

Előzmények

Hirdetés