Akciófigyelő: páros ajánlatok a Xiaomi.hu boltjaiban

Az akció keretében számos termékből féláron vásárolható meg a második, egy remek okostelefont beleértve.

Idén vasárnapra esik február 14-e, azaz a Bálint-nap, és páros akciókkal kíván boldog szívek napját ezen a héten a Xiaomi.hu webáruház és a kapcsolódó budapesti és debreceni üzletek, melynek keretében több nálunk is megfordult termék vásárolható meg akciós áron. Konkrétan arról van szó, hogy ha kettő darabot vesz az ember az alábbiakból, a másodikat féláron viheti haza.


[+]

Ilyen a Mi Smart Band 5 aktivitáskövető, amely színes kijelzőt és 5 ATM vízállóságot kínál az észrevétlen viselés mellé. A február 16-áig tartó keretében két csuklóékért 23 800 forint helyett 17 850 forintot kell kifizetni. A Xiaomi Mi Home Security Camera 360° 1080p biztonsági kamera lényegesebben egyszerűbb működést ígér, mint amire bonyolult neve utal, amely amúgy elárulja a látószöget és a felbontást, az infravörös éjjeli módot és a telefonra érkező értesítéseket pedig mi tesszük hozzá. A páros akció keretében a a két biztonsági kamera forintra pontosan ugyanannyiba kerül, mint a Mi Band.


[+]

Határozottan komoly az árengedmény, ha a szerelmes pár az 1 + 1 akció keretében két Mi 10T Lite 5G-t kosárba helyez, 229 800 forint helyett 172 350-et kifizetve. Ezért megvan ugyanis nem csak a nevében jelzett adatkommunikációs előny, hanem a 120 Hz-es FHD+ panel, az erős középkategóriás Snapdragon 750 SoC és a 64 megapixeles főkamera.

A Mi True Wireless Earphones 2S TWS fülessel is jól jár a szerelmes pár: kettőt 43 800 forint helyett 32 850-ért lehet megkaparintani, a Xiaomi Mi Electric Toothbrush T500 elektromos fogkefe pedig újfent a 23 800 forintos páros árat csökkenti 18 750-re. Az akció a Xiaomi.hu felületén és Mi Store Lurdy Ház (budapesti), illetve Mi Store Fórum (debreceni) boltjaiban egyaránt él február 7-e és 16-a között, a készlet erejéig.

Hirdetés

Hirdetés