Hirdetés

Akciófigyelő: normális méretű e-bringa és népszerű roller akciós

A Navee N65 már rég piacon van, a Bezior M1 pedig szintén kapható egy ideje, most mindkettő kapott egy vonzó árat.

A Navee N65-ről már esett szó itt az akciófigyelő rovatban is, hiszen a közösségi finanszírozással megalkotott roller meglehetősen népszerű. Nyár elején még 600 eurós áron volt elérhető, de ahogy közelednek a hidegebb idők, a Tomtop készletkisöprési akciós keretében ezt 550 euróra csökkentette, amit tovább lehet faragni a NYVEETC kuponkóddal, így 530 euróért tehető kosárba.


[+]

Az 500 wattos motorral felszerelt, 10 inches kerekeken guruló járgányt egy 12,5 Ah-s akkumulátor látja el árammal, ami ideális körülmények között 65 kilométeres hatótávot ígér. Fontos pontja a termék tulajdonságainak, hogy 120 kilogrammos teherbírásra tervezték, ami valamivel több, mint amit egy átlagos roller kínál, a trepni magnézium-ötvözetből készült a strapabíróság jegyében, ráadásul 17 centiméter széles, hogy tényleg kényelmesen pihentessük rajta mindkét lábfejünket.


[+]

A két elemből álló fék (tárcsafék a hátsó kereken, illetve E-ABS, ami a motor ellenállását használja) és az első-hátsó lámpák is a biztonságot segítik, a maximális sebesség az EU-s normáknak megfelelően 25 km/h, de az erős motor miatt a hegymenet sem lehet gond. Természetesen van a kormányon kijelző, amin a legfontosabb információk látszódnak, az összecsukhatóságot és hordozhatóságot pedig tovább segíti, hogy nem csak a kormányrúd dől hátra, hanem a két szarv is lecsukható, hogy széltében se foglaljon sok helyet, alig több mint 20 centiméter ilyenkor a kiterjedése.


[+]

A webáruház másik akciója szintén egy már ismert terméket, a Bezior M1 elektromos biciklit érinti. Ezért jelenleg 730 eurót kérnek, a 27,5 inches kerekekkel szerelt gép normál méretű kerékpár, ahol az elektromos meghajtásra a vázra szerelt akkumulátor utal. A fehér és fekete színben is elérhető bicikli 250 wattos motort, első és hátsó tárcsaféket, IP54-es védettséget, 12,5 Ah-s akkumulátort kínál, amellyel némi óvatoskodással 80 kilométernyi rásegítéses hatótáv jön ki, a rendszer pedig 25 km/h-s sebességig támogatja a pedálozásunkat, ez ugyanis az európai előírás maximuma.


[+]

A hétsebességes Shimano váltó használatával 35 fokos emelkedőn feltekerve is segít a motor, a terhelhetőség 120 kilogrammos, a töltési idő a gyártó szerint 5-6 óra, amihez az akkumulátort ki is lehet venni, hogy ne kelljen az egész bringát felcipelni a lakásba. Az első lámpa széria, az első teleszkópos villa szintén, a rásegítés mértéke pedig öt fokozatban állítható a kormányra szerelt fedélzeti egység segítségével.

Mindkét terméket ingyenesen szállítja európai raktárból a Tomtop. A Navee N65 oldala itt, a Bezior M1 felülete pedig itt érhető el.

Hirdetés