Hirdetés

Akciófigyelő: Jó áron a Honor Tab 8

A gyártó tavalyi táblagépe olcsóbb, mint eddig, a Tomtop ajánlata kifejezetten vonzó.

A Honor Tab 8-cal akkor ismerkedett meg néhány hazai felhasználó, amikor a gyártó a Magic5 Pro előrendelőinek ajándékba adta. Azóta kijött a Honor Pad 9 is, amit nemrég teszteltünk, de természetesen piacon maradt az elődmodell is. A Pad 8 itthon eredetileg 130 ezer forintért volt kapható, mostanra valamelyest csökkent az ára, de a Tomtop rálicitált az eddigi kedvezményekre és 242 euróért (95 ezer forint) kínálja a terméket, amelyet németországi raktárból díjmentesen szállítanak.


[+]

A Honor Tab 8 12 inches kijelzővel rendelkezik, vagyis ez egy méretes tablet. A 2000 x 1200 pixeles felbontású IPS panel és a gép meghajtásáról egy Qualcomm Snapdragon 680-as chipset gondoskodik 6 GB RAM és 128 GB belső tárhely társaságában, vagyis egy középkategóriás ajánlatról van szó. Elöl-hátul 5 megapixeles kamerát hord magán az eszköz, akkumulátora 7250 mAh-s, amit egy csupán 6,9 milliméter vastag házba tudtak belegyömöszölni.

A tavalyi évjárat miatt Android 12-t futtat a termék, de a többablakos üzemmód, a más Honor eszközökkel való vezeték nélküli együttműködés és a Magic UI 6.1-es kezelőfelület adott. Négy hangszóróból szól az audió, a töltési sebesség 22,5 wattos, amivel két óra alatt lehet a nulláról feltölteni az eszközt. SIM-et nem tudunk belerakni, de az 5 GHz-es WiFi éppúgy támogatott mint az 5.1-es Bluetooth. A Honor Pad 8-at itt lehet kosárba tenni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Hirdetés