Hirdetés

Akciófigyelő: Erős roller üléssel szinte féláron

A Tomtop a Bezior S1-et komolyan leárazta, ez pedig már az a kategória a rollerek között, amihez nem árt némi gyakorlat.

Még mindig nincs itthon értelmesen kialakított szabályozása az elektromos rollereknek, az általánosan elfogadott keretek 350 wattot és 25 km/h-s maximális sebességet irányoznak elő. De ezt csak számos EU országa példájára alapozhatjuk egyelőre, itthon még azt sem sikerült eldönteni, hogy a roller az inkább kerékpár, vagy segédmotoros kerékpár, hol mehet és hol nem. És bár a legtöbb ismert gyártó igazodik az uniós országok gyakorlatához, vannak bőven olyan ajánlatok, amelyek kitörnek ebből a keretből, ilyen a Bezior S1 is, amely félig roller, félig már motorbicikli, az viszont biztos, hogy a Tomtop most limitált példányszámban a TCBZS kuponkód beütése után 590 euróért ingyen kiszállítja németországi raktárból.


[+]

Ennyiért pedig jóval extrább masinát küldenek, mint ahogyan a rollerek általában kinéznek, a Bezior S1 ugyanis 1000 wattos motort, 45 km/h-s végsebességet, ülést, első-hátsó felfüggesztést, 13 Ah-s akkumulátort, összecsukhatóságot, 10 inches kereket, elöl és hátul is tárcsafékeket, valamint még indexet is kínál. Próbáltunk mi korábban hasonlót, kerékpárútra túlzás, úttestre viszont kevés, azok azonban nagyon tudják értékelni ezeket az átlagnál jóval erősebb gépeket, akik dombosabb környéken laknak.


[+]

120 kilogrammos terhelhetőségével a gyártó szerint 35 fokos emelkedőn is felmászik a Bezior S1, elméleti hatótávja 40-50 kilométer, az ülést természetesen le lehet szedni, a mi tapasztalatunk egyébként is az, hogy álló testhelyzetben jobban irányítható és stabilabb egy ilyen szerkezet. Aki pont ilyen masinát keres, az ezen a linken tudja megrendelni a terméket.

Előzmények

  • Eleglide D1 - roller vagy robogó?

    Zseniális ár/érték aránya miatt választottuk ki ezt a terméket: 200 ezer forintért már stabil kialakítású, akár 45 km/h-val menni képes rollerhez jutathatunk hozzá, viszont az érkező szabályozás még keresztbe tehet neki.

Hirdetés