Hirdetés

Akciófigyelő: ANT+ is van az akciós kerékpár computerben a Cafagónál

A kerek kiegészítő tudása korrekt, ráadásul az ANT+ miatt más eszközökkel is összeköthető.

Hirdetés

Kerékpárra szerelhető kiegészítőkből rengeteg létezik, jó régen eltávolodtunk már a küllőkre helyezett, mágneses módon sebességet mérő kvarcjátékoktól, ma már roppant széles a kínálat a nagyon egyszerű megoldásoktól indulva a térképes navigációt is kínáló, professzionális szerkezetekig bezárólag. A Cafago által kínált Cycplus M2 a maga 39 dolláros árával az olcsóbb eszközök közé tartozik, de azért tud néhány extrát, például kapásból azt, hogy kerek, ami nem túl gyakori. Ez a 39 dollár a végleges költség, nincs szállítási költség és egyéb extra teher.

A készülék kijelzője 2,5 inch átmérőjű, monokróm LCD, háttérvilágítást igény esetén egy gombbal kapcsolhatunk. A pontos sebességméréshez a GPS mellett a Bediou, a GLONASS és a GALILEO műholdakat is segítségül hívja a termék, amely IPX6-os vízállóssággal is rendelkezik. Az üzemidőt a gyártó 30 órában adja meg, az 1100 mAh-s akkumulátort Type-C csatlakozón keresztül lehet tölteni. A szokásos adatokon kívül a készülék Bluetooth és ANT+ szabványt is ismer, ami azt jelenti, hogy hozzáköthető pedálfordulatszám-szenzor, vagy pulzusmérő pánt is a komplett adatmennyiség érdekében.

A készülékben 16 MB memória található, amely körülbelül 3000 kilométernyi, vagy 150 órányi tekerési adat tárolására alkalmas, ezek aztán exportálhatjuk a telefonunkra és összeköthetjük a Strava, illetve a Trainingpeaks alkalmazással is a szoftvert. A 68 grammos kiegészítőhöz természetesen jár felfogatógyűrű, hogy a kormányra helyezhessük, USB kábelt is találunk majd a dobozban, a gyártó pedig egy év garanciát vállal. Megrendelni itt lehet.

Hirdetés