Hirdetés

Akciófigyelő: A Mi Pad 5-höz passzoló Stylus Pen most olcsóbb a Tomtopnál

A Xiaomi Mi Pad 5-nek nem gyári tartozéka az érintőceruza, noha bizonyos feladatokhoz hasznos kiegészítő lehet.

A Xiaomi eddigi első (és egyelőre utolsó) európai forgalmazású táblagépét mi is kimondottan kedveltük. A Mi Pad 5-höz (ami most már Pad 5) viszont nem járt stylus, noha a terméket nem csak felkészítették erre, hanem a gyártó kifejezetten kínál is ilyen tartozékot, ám ezt csak külön lehet megvásárolni. Miután a tablet meglehetősen népszerű volt a mi régiónkban is, ezért nem meglepő módon sok helyen elérhető a Xiaomi Stylus Pen, ami most a Tomtopnál akciós.

Az éppen 67 euróba kerülő, ingyenesen és vámmentesen szállított kiegészítő 240 Hz-es érzékelési frekvenciával és 4096 szintű nyomásérzékeléssel igyekszik biztosítani, hogy tényleg az kerüljön a kijelzőre, amit a felhasználó megálmodott. A ceruzán két gomb is található, a benne rejlő akkumulátor 8 órányi folyamatos működést garantál, tölteni pedig egyszerű, hiszen csak a Pad 5 oldalára kell helyezni, ahol mágnes rögzíti, miközben áramot is felvesz.

A 12,2 grammot nyomó tartozékhoz a Xiaomi számos gesztusvezérlési trükköt is kínál a Pad 5-ben, amelyeknek nyilván a produktivitás javítása a céljuk, egy gombbal lehet képernyőmentés csinálni, ha pedig merülni kezdene, akkor 1 percnyi töltéssel újabb 20 percnyi üzemidő érhető el, de a teljes töltés sem tart tovább 18 percnél.

Előzmények

  • Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés

    Az első Xiaomi tablet a Pad 5, ami itthon is piacra kerül. És ez nem egy óvatos tapogatózás, hanem két lábbal rúgja rá az ajtót a konkurenciára.

Hirdetés