A V15 5G-vel indítja az évet a Realme

Dual standby 5G támogatás, AMOLED panel, extra gyors gyorstöltés és különleges színárnyalat hetvenezer alatt.

A Realme V15 5G még akkor is nagyon kedvező ajánlatnak tűnik, ha minden létező extra költséget rápakolunk az alapárra, ami Kínába a 6/128 GB-os modell esetében 67 ezer forintnak megfelelő jüan, 8/128 GB-tal pedig 89 ezer forint. A belső tároló UFS 2.1-es szabványú, az operatív memória pedig LPDDR4x, szóval nem csúcskategória, de ezen az áron abszolút korrekt a MediaTek Dimensity 800U szett mellé, amit réz hőcső segít hűvösen tartani.


[+]

A 6,4 hüvelykes, FHD+ AMOLED panel normál képfrissítéssel, de 180 Hz érintési mintavételezéssel dolgozik, a kijelzőbe pedig 16 megapixeles kamera lyukad. A kamerarendszer nem különösebben érdekes: 64 megapixeles főszenzor, 8 megapixel ultraszéles, 2 megapixel makró, a 4310 mAh-s telep viszont 50 wattos gyorstöltést kezel, amihez 65 wattos adaptert kapunk. Jack nincs, de a dobozban lesz Type-C USB - jack átalakító, a készülék pedig Hi-Res Audio és Dirac certifikációval rendelkezik.


[+]

NFC-t nem látunk a termékoldalon (egyelőre egyébként B20-at sem), a navigáció viszont a GPS, GLONASS, BeiDou és Galileo mellett a QZSS rendszerét is használja, a Bluetooth pedig 5.1-es verziószámú. A készülék az ezüst és a kék árnyalaton kívül úgynevezett Koi színben is elérhető, amit többek között a szeretetet és a barátságot szimbolizáló koi ponty ihletett. Ez a modell picit nehezebb (179 gramm), mert a különleges fénytörést dupla hátlapi üveggel oldották meg.

Hirdetés