A Redmi K70 is megmutatta magát

A profi kiadás után a sima sem rejtegeti küllemét és extrém fényes kijelzőjét.

Holnap mutatkozik be Kínában a Redmi K70 család, ami elsőre nem sok izgalmat kell, hogy tartogasson a magyar olvasóknak. Ám várhatóan ez a széria is eljut ide így vagy úgy – mondjuk ár/érték bajnok Poco átiratban.

[+]

A K70 Pro a minap leplezte le saját külsejét, most pedig a brand a sima K70-et mutatja körbe posztereken és termékképeken. A holnap érkező telefon dizájnja a négyes hátlapi kameraelrendezésről (három optikával plusz LED villanóval) és a visszafogott színekről szól.

[+]

Mégsem kell attól tartani, hogy az alapmodell túl sok kompromisszumot köt: 50 megapixeles, optikailag képstabilizált főkamerával fut be 24 órán belül, ahogy az AI funkciók sem hiányozhatnak, mert ezt a jelzőt még a hátlapra is oda kell manapság írni.

[+]

Az egyik poszterről (fordítóval) leolvasható Snapdragon 8 Gen 2 felirat pedig minden kétséget eloszlat afelől, hogy valamiféle gyenge B-modellről lenne szó – mondjuk a 12 bites panel mellett szereplő 4000 nites fénysűrűség merész felirat – ilyen fényes kijelzővel mi még nem találkoztunk. Márpedig a K70 széria Kínában még csak nem is a zászlóshajók, hanem a felső-középkategóriás telefonok mezőnyében versenyez majd, remélhetőleg mielőbbi pocós átszitázással.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Redmi

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés