A Pannon Bandija

A Pannon GSM a mai nappal új "szolgáltatást" indított el, az SMS Bandi-t.
A fenti oldalon egy lakodalmakon edződött "zenész" arra vállalkozik, hogy minden nap 13 és 21 óra közötti időpontban a lelkes hallgatók által beküldött SMS-eket - melyek lehetnek vicces versikék, szerelmes üzenetek, vagy öncélú szövegek - megzenésítve elénekli.
Nos, szerkesztőségünk mindenre elszánt tagja (én), nem kímélve pénztárcáját, elküldte a saját kis SMS-ét Bandinak. A rendszer ezt egy válaszüzenettel honorálja, amiben tájékoztat, hogy Bandi lehetőség szerint elénekli művünket, és erről értesít is egy újabb üzenetben.
Pár perc elteltével érkezett az üzenet, hogy Bandi most megpróbálkozik SMS-em eléneklésével. Kattintottam is, ahol legnagyobb rémületemre egy tetőtéri szoba látszott, benne pedig ott ült maga Bandi, egy, az előzőleg valószínűleg az ABBA együttes egyik hölgytagja által viselt csillogó arany felsőben, és elkezdte.


Bandi, sztár

 

Bandi, aki mint említettem, lakodalmakon edződhetett, és fáradt szemeit egy hatalmas, talán női napszemüveggel fedte el - feladva a leckét ezzel a jövő Mr. Bean-jei számára, egy átlagos tudású szintetizátoros figura, szerény éneklési tudással.
Olyannyira szerénnyel, hogy nekem 5 perc után nagyon mélyről jövő érzelmeket okozott - laptopom védelme érdekében inkább nem vártam meg, amíg az én SMS-emig jut.
A nagy kérdés, hogy ebben mi az üzlet, és vajon ki és mivel győzte meg a Pannon vezetését arról, hogy ezt a szolgáltatást el kell indítani, és főképpen Bandival.
Egyszóval: Győzike országa győzelmet aratott a sivár kispolgárokon, mindenki kattintson, és vérmérséklete szerint röhögjön, sírjon, vagy dühöngjön. A Budapest TV és a Youtube is lehúzhatja a rolót, az eddigi nézősereget a Pannon egy huszárvágással biztosan megszerezte magának.

Azóta történt

Hirdetés