A Nokia és a SingTel kétüzemmódos telefonszolgáltatást indít

A Nokia és a SingTel bejelentette, hogy a Nokia E60, a Nokia E61, és a Nokia N80 Internet Edition készüléken két telefonos világ, a 2G/3G és a WLAN (vezeték nélküli LAN) legjavát egy integrált telefónia megoldásban kapcsolja össze. A SingTel mobiltelefonon elérhető, egyedülálló VoIP megoldása a cellás rendszer mobilitását ötvözi a vezeték nélküli szélessáv költséghatékonyságával. A SingTel néhány kiválasztott előfizetője tesztelheti a szolgáltatást, amelynek keretében otthonról vagy menet közben a SingNet Wireless Surf Zones által lefedett területeken hang- és adatszolgáltatásokat vehetnek majd igénybe. A szolgáltatás a nagyközönség számára az év későbbi szakaszában lesz elérhető.

A SingTel ügyfélmarketingért felelős alelnöke, Vicki Brady elmondta: „Büszkén dolgozunk az elsők között együtt a Nokiával azon, hogy közösen biztosítsunk vezeték nélküli LAN hálózaton VoIP szolgáltatásokat ügyfeleink számára. A SingTel mobiltelefonos VoIP szolgáltatásával a felhasználók VoIP készülékeikkel fix havi díjért a helyi hívásokat is az interneten bonyolíthatják.”

A Nokia E60, a Nokia E61, és a Nokia N80 Internet Edition alkotja a SIP-alapú, Voice over IP (VoIP) rendszert támogató első Nokia készülékek táborát. Mindhárom telefon egyformán képes használni a 2G, a 3G, és a WLAN hálózatot. A Nokia N80 Internet Edition a világ első olyan készüléke, amely zökkenőmentesen a házi médiahálózatba kapcsolja a kompatibilis televíziót, a hifirendszert, és a számítógépet.

A SingTel mobilkészüléken elérhető VoIP megoldása a nem vállalati ügyfelek számára lesz elérhető előfizetéses formában, így a felhasználók korlátlan időtartamú helyi hívást bonyolíthatnak le SIP-képes VoIP készülékeiken. A szolgáltatás a házi WiFi hálózatokon, vagy a SingTel több mint 330 szingapúri hotspotjában érhető el. A szolgáltatás előfizetési díjáról a vállalat a későbbiekben ad tájékoztatást.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Nokia

Azóta történt

  • Navigációban utazik a Nokia

    A Nokia a gate5 felvásárlásával erőteljes térkép- és navigációs szolgáltatásokat kínálhat készülékein.

Előzmények

Hirdetés