A Moto 360 mellett pózol kisöccse?

Az eddigi legnépszerűbb Android Wear rendszert futtató okosóra a Motorola Moto 360, és jó ideje hallani arról, hogy az amerikai gyártó javában dolgozik a folytatáson vagy folytatásain, ugyanis brazíliai importdokumentumokban egy Moto 360L és Moto 360S jelzésű készülék is felbukkant tesztelésre, és az ANATEL-nél (Agência Nacional de Telecomunicações) meg is kapták az engedélyt a megjelenésére.

Vajon tényleg a Moto 360 (balra) 2015-ös kistestvére látható a jobb oldalon?
Vajon tényleg a Moto 360 (balra) 2015-ös kistestvére látható a jobb oldalon? [+]

Az egyik variáns egy azóta eltávolításra került Motorola videón, ha minden igaz, már felbukkant, most pedig egy Google+ oldalon lehet az állítólagos 2015-ös Moto okosórákat megcsodálni. A fenti képen a Moto 360S pózolhat bátyja, a tavalyi Moto 360 mellett, és akinek túl nagy volt a 2014-es modell, annak jó hír, hogy a jobb oldali szerkentyű lényegesen kisebb, így a karon észrevétlenebb lehet.

Ez pedig az állítólagos Moto 360L
Ez pedig az állítólagos Moto 360L lehet [+]

Persze azoknak sem kell csalódniuk, akiknek nem volt túlzottan nagy a tavalyi Motorola okosóra, HellmotoHK Google+ oldalán a Moto 360L is lebukhatott, bár ennek a képnek egy Weibo csatorna az eredeti forrása. Azt egyelőre nem tudni, hogy mikor érkezhetnek ezek az újdonságok, mindenesetre nem zárható ki, hogy a startig az Android 6.0 Marshmallow premierje kapcsán az Android Wearre is érkezik egy jelentősebb frissítőcsomag, a platform ugyanis folyamatosan fejlődik, a lehetőségek tárháza pedig bővül.

Azóta történt

  • A Bounce lehet a Motorola új csúcsmodellje

    Legalábbis ilyen kódnéven fejlesztik azt a készüléket, ami 5,43 hüvelykes, QHD felbontású kijelzővel kerülhet forgalomba, méghozzá még az idei esztendő végén.

  • Ütésálló Droid érkezhet

    A verizonos Droid Turbo 2, amely másutt Motorola X Force néven bukkanhat fel, állítólag törésálló megjelenítőt kap. Október 27-ben a Droid Maxx 2 is bemutatkozhat.

Előzmények

Hirdetés