A középkategóriában indul a ZTE Q7

Jóváhagyta a TENAA, azaz a kínai hírközlési hatóság a ZTE hamarosan bemutatásra kerülő középkategóriás készülékékét. A Q7 névre keresztelt masina kívülről kísértetiesen hasonlít az iPhone 6 Plusra, mind elölről, mind pedig hátulról. Az szerkezet valószínűleg csak a hazai piacon lesz elérhető, ugyanis globális értékesítésről nem esett eddig szó.

Itt a ZTE Q7

A Q7-tel egyértelműen a középkategóriát célozza meg a gyártó, hiszen az 5,5 hüvelykes, 720p felbontású kijelző mellett egy 1,5 GHz-re skálázott, nyolcmagos processzorral ellátott MediaTek chipset került a telefonba. A 16 GB-os belső tárhely jónak ígérkezik, mint ahogy a 2 GB RAM is a napos oldalra tartozik. A hátlapon egy 8 megapixeles képek rögzítésére képes, dupla ledes villanóval ellátott kamera kapott helyet. A 157 x 78 x 7,9 milliméteres dimenziókkal és 160 grammos tömeggel rendelkező Q7 Android 4.4.4 KitKat operációs rendszerrel kerül forgalomba, ám nem kizárt a későbbiekben a Lollipop frissítés sem. Árról és pontos megjelenésről egyelőre nincs információ.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ZTE

Előzmények

  • Máris itt az Android 5.0.1

    Az Android Lollipop első saját számot kapó frissítése egyelőre a Nexus táblagépekre érhető el.

  • ZTE Blade L2 - csalóka sorozat

    Két SIM-et kezelő, egész korrekt hardverrel rendelkező masina érkezett hozzánk, a kijelző méretes, ám a kellemes árazásnak a felbontás és a kamera esett áldozatául.

  • ZTE Blade Q Mini - kicsi huszár

    A kínaiak üdvöskéje az alsóbb szegmensben próbál irányt mutatni, nagyon jó sebesség, könnyed kezelhetőség, szép kijelző és 1 GB RAM jellemzi.

  • ZTE Blade V - négyhengeres energia

    A kínaiak véglegesítették a korábban nálunk járt terméküket, viszonylag nagy külső, négymagos hardver jellemzi, ráadásul az árcímke is vonzónak mondható.

Hirdetés