A Kapcsolat koncert után itt az Electronic Beats

Tegnap a T‑Mobile nyilvánosságra hozta, mely együttesek és előadók lépnek fel az idei 'electronic beats' fesztiválon. A legismertebb fellépők - Nightmares on Wax Soundsystem, Boy George, Hell és a Groove Armada – mellett sok külföldi és helyi művész is szerepet kap a fesztiválon.

Az 'electronic beats' fesztiválsorozat idén a kölni E-Werk-ben indul május 26-án, ahol többek között fellép a Nightmares on Wax Soundsystem, Boy George, Hell, Super Discount, Zoot Woman és a német Deichkind. A NOW Soundsytem nemrég megjelent 'In A Space Outta Sound' című lemeze – mely elegyíti a soul és hip-hop elemeket – után a francia house hangzást képviselő Super Discount következik, ezt követően pedig a Hell és Boy George lép színre, fantasztikus zenei élményt kínálva. Az élő fellépések közötti szünetekben DJ-k gondoskodnak a szakadatlan jó hangulatról. A kölni fesztiválra május 1-ig 9 eurós, engedményes áron lehet jegyeket vásárolni.

A második fesztiválnak Budapest ad otthont június 2-án a Petőfi Csarnokban, ahol a neves előadók sorát az egyedi zenei stílusáról és népszerű számairól ismert Groove Armada nyitja. A további előadók között ismét fellép a Hell és Boy George, valamint a magyar Yonderboi és DJ Palotai. Jegyeket április 10-től lehet vásárolni.

A 2005-ös teltházas rendezvények egyértelműen bizonyították, hogy az 'electronic beats' Fesztiválok sikerrel vállalkoztak a különböző előadások és fellépők bemutatására, az underground és a mainstream elektronikus zene kedvelőinek örömére. Minden fesztivál számos zenekart és DJ-t vonultat fel, az élőzenei előadások szakadatlan sorozatát kínálva egészen hajnalig.


Azóta történt

Előzmények

Hirdetés