Hirdetés

A Google nem épít standot az MWC-n

Dr. Kind majdnem sírt, de hát erős férfiú ő az ilyesmihez, úgyhogy csak könnybelábadt szemmel vette tudomásul, hogy idén nem lesz Google stand az MWC-n. Pedig mindannyian szerettük a nyomasztóan zöld területet, ami egyfajta mobilos vidámparkként működött az elmúlt években, csúszdával, plüss Android figurákkal, igazi jégkrémszendviccsel, egyedi hátlapgyártással és futószalagon közlekedő androidos telefonokkal.

Baromira ki volt találva, na. A megfáradt sajtómunkások reggel itt nyitottak egy csúszással, este még beugrottunk a nyerőgéphez, hogy hátha tudunk markolni valami ajándékot, folyamatosan ment a nyüzsgés a standot, állati jó volt, a csúnya, profitéhes keresőóriást egy szerethető, játékos, kissé debil és szimpatikus cégként láttatta.

Most viszont állítólag majd a Motorola standján lesz némi Google és a cég emberi itt-ott felbukkanak random, de valamiért a cég úgy döntött, hogy nem áll neki megint építeni egy komplett standot, pedig nem hinném, hogy ez olyan nagyon érződne az éves nyereség számolgatásánál.

Azóta történt

Hirdetés