Hirdetés

A DROID teszt kissé csúszik

Sajnos a múlt heti Térerőben bemutatott Motorola DROID-ról egyelőre nem lesz írásos teszt, pedig nagyon rá voltam feszülve. Azt már a rádióban is említettük, hogy informális csatornákon keresztül sikerült hozzájutni, csak a készülék került hozzánk doboz nélkül, angol szoftverrel, navival és egyéb nyalánkságokkal.

Ám a kontakt, aki a segített összehozni a történetet jelezte, hogy nagy bajok lennének, ha ebből a jelen állapotában teszt születne. A 2.0-s Androidnak valami spéci, fejlesztői verziója ücsörgött a telefonon, ami nem kerülhet ki semmiféle publikus helyre, így hát páran megütnék a bokájukat, ha mi szép szkrínsotokkal felvértezett cikket kanyarítanánk elő. Pedig atomjó a cucc, büntető a kinézete, bazira jók az új widgetek, állatian jó a hangvezérléses keresés, a navi... már élesítettem a billentyűzetem, hogy legyen belőle egy izmos cikk...

... de most még nem lesz. Innen nézve még az is csoda, hogy a rádióban tudtunk róla beszélni. A hazai bevezetés februárra várható, addig nyilván megoldjuk a dolgot.

Bog

Hirdetés