Hirdetés

100 dollárért tessék az Armor 21-et!

Az Ulefone extravagáns strapamodellje június 12-től óriási kedvezménnyel lesz előrendelhető.

Az Ulefone egy hete mutatta be az Armor 21-et, ami nem csak  IP69K és MIL-STD 810H minősítéssel rendelkezik, de egy rakás extrával is felszerelték, ami nem feltétlenül szükséges a mindenállósághoz, de a felhasználói élményen meglehetősen sokat dob. Ilyen az Infinite Halo RGB LED világítás, ami azon kívül, hogy esztétikailag különlegessé teszi a készüléket, állapotjelző funkciót is betölt.


[+]

A díszkivilágítás 4 üzemmódban lehetséges: Music Halo Mode zenehallgatáshoz, Notification Halo Mode értesítésjelzésre, a Charging Halo Mode a töltés állapotáról informál, az Incoming Call Halo Mode pedig a bejövő hívást jelzi vizuálisan, ami speciel hangos környezetben nem is rossz ötlet, bár a készülék akár 122 dB-es hangerőre is képes a 3,5 wattos hangszórókkal. A fényeffektek és a LED-ek fényereje is testreszabható, de az egészet egyetlen érintéssel ki is kapcsolhatjuk a gyorskapcsolópanelen lévő vezérlővel.


[+]

Az Armor 21 olyan további készségekkel kényezteti a felhasználót, mint az infra vezérlő, a 3,5 milliméteres jack és a uSmart nevű egyedi csatlakozófelület, amivel mindenféle kiegészítőt csatlakoztathatunk a telefonhoz. A 120 Hz-es panellel szerelt monstrum 9600 mAh-s teleppel dolgozik, ehhez jár a 33 wattos adapter is, mindezt pedig bruttó 177 ezer forintos áron kínálja.


[+]

Július 12-én viszont 99,99 dollárért is hozzá lehet majd jutni a Helio G99-cel szerelt eszközhöz a magyar idő szerint reggel 9-től induló előrendelői promócióban. Azt sajnos nem tudjuk, hogy hány darab Armor 21 áll rendelkezésre a nagyjából 35 ezer forintos készletből, de ha valaki inkább biztosra menne, már most előrendelné (amit amúgy itt tehet meg) és szeretne indulni a nyereményekért, többek között egy Armor 21-ért, az június 11-ig tegye meg a szükséges lépéseket, ezekről itt írtunk bővebben.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés