Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Vastika

    tag

    Sziasztok!

    Segítségre van szükségem. Azt hiszem ;-)) Méghozzá Twonky-ügyben. Tudom, hogy nem ez az a hely, de légyszi adjon valaki tanácsot, hogy merre keresgéljek?

    Pár hónapja van egy QNAP TS-112P kütyüm, és azt műveli, hogy ha bekapcsolom a tévét (LG Smart) , akkor másodperceken belül a Twonky >90%-on viszi a processzort... Ha kikacsolom a tévét, akkor pedig másodperceken belül befejezi eme tevékenységét. A TV-n nem kell semmit nyomkodnom ehhez, nem kell még csak a bemeneti listába sem bemennem, gondolom boot után a TV elkezd dlna kiszolgálót keresni, amire felébred a Twonky.

    Na de miért hajtja agyon szegény NAS-t, amikor nem is használom igazából?! Néha sok-sok órán át egy nap, amikor csak TV-t nézünk...

    A neten keresgéltem már nem egyszer, de csak olyanokat találtam, akinek ez a problémájuk, megoldást nem :-(

    A hálózati szolgáltatásoknál letiltottam a dlna-t, és az alkalmazásoknál feltelepítettem a TwonkeyMedia-t (7.2.80.0 van a gépen) A helyzet változatlan.

    Ha valakinek van ötlete, ossza meg velem! Sokszor nem használom a NAS-t éppen semmire, számítógép sem megy, csak TV-t nézünk, de nem hogy aludna, hanem majdnem 100%-on megy a proci, meg a ventilátor is beindulgat..

    Üdv: Vasti

Új hozzászólás Aktív témák