Hirdetés

Aktív témák

  • S80_f_index

    csendes tag

    válasz csaba54 #1659 üzenetére

    Szia.
    Próbálok nem cinikus és nem elfogult lenni, de eléggé nehéz.
    Nem vagyok brokernetes, se uniqás.

    Ellenben a brokernetes panaszkezelők közül hivatalból ismerek jó néhányat, és tudom, hogy korrektek és ügyfélközpontúak. (nem irigylem őket egyénként, nem lehet könnyű dolguk).

    Én egy másik, szintén Brokernet partner biztosítónál gyakran találkozom Hozzád hasonló ügyfelekkel. Bár megértem és valamilyen szinten méltányolom a felháborodásod - ettől függetlenül az unott hangú uniqás ügyfélszolgálatoshoz, illetve a lekezelő stílusú brokernetes kolléganőhöz hasonlóan nekem is nehezemre esik teljes megértést tanúsítani egy olyan ügyfél iránt, aki nem vette a fáradtságot arra, hogy áttanulmányozza és megértse a szerődés feltételeit, illetve annak a pénzügyi terméknek a működési elvét, amit az elkövetkező 15-20 (!!!) évre választott.

    Pénzről van szó, könyörgöm, sokról! Ha autót akarsz venni, szó nélkül, látatlanban megveszed az elsőt, amit az autónepper rádsóz?

    Nem akarom védeni sem az ügyfélszolgálatost, sem a brokernetest, mert el tudom képzelni, hogy lekezelőnek hatottak - van, hogy nekem is nagyon nehéz úgy kommunikálnom az ügyféllel, hogy egyenlő félnek érezze magát; de nem érzem jogosnak azt, ha a tájékozatlanságából eredő frusztrációját rám vetíti.

    Tudom, hogy nem vigasztal, de sokkal-sokkal cifrább eseteket is láttam már, mint a Tiéd.
    (pl. anyuka jött kicsi fiacskájával, fiacska kötötte be anyut, 3M éves díjjal, 2 év után díjnemfizetés miatt visszavásárlás, orbitálisat buktak rajta...)
    Mehetsz PSZÁF-hoz, GVH-hoz (átirányít a PSZÁF-hoz, éppúgy mint a fogyasztóvédelem), megpróbálhatod a békéltető testületet, és ha Juszt Laci komolyan foglalkozna a témával, akkor már lett volna néhány műsora, ami ezt a témát tárgyalja....
    szóval ha a Brokernettől nem tudtad kicsikarni azt, hogy az értékesítés során nem kaptál megfelelő tájékoztatást (volt már rá precedens, amikor elismerték), akkor a biztosító ellen semmi esélyed, mert őket védi az általad aláírt nyilatkozat, amin elismerted a szerződéskötés előtti tájékoztatás megtörténtét.

    Svenska80

Aktív témák