- Apple Watch
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltocska67
csendes tag
Sziasztok, olyan kérdésem volna, hogy új maxell maxtab 8 colos gépen, a youtubon, a netes oldalakon található videokon, valamint néhány alkalmazás videoján, valamint letöltött videokon nincs hang. Egyébként, van hang. Pl. van rajta egy gyárilag felrakott video, azon van hang, amiket én raktam rá, különböző formátumok (DivX, mp4, flv) azon meg nincs. Próbáltam már minden beállítási formát de nem tudtam rájönni miért. Valaki találkozott már ilyen jelenséggel, és mi a teendő? Köszi!
-
OddMan
őstag
A MAXELL Maxtab Q8 készülék milyen minőséget képvisel? Főleg az összeszereléshez használt anyagok minősége és a wifi használhatósága érdekelne.
A többi paraméter megtalálható ITT.A CPU-ja nem a legerősebb, de én feláldoznék némi CPU teljesítményt, ha cserébe kapnék egy minőségi anyagokból jól összeépített tablet-et, ami nem hullik szét 2 nap után és még a wifi-je is elfogadhatóan működik.
-
Scytha
tag
Egy Maxell Maxtab 8-nak mennyi most a reális újonnani ára? Erről van szó: [link]
Boltban ahogy látom már sehol nem kapható.
-
zspeti10
csendes tag
Sziasztok!
Tablet vásárláson gondolkozok (max 45 körül).
Mit lehetne kihozni ebből az árból?
Ezeket néztem eddig:
WayteQ XTAB-70QCI
Maxell Maxtab H8
Navon Raptor 8
Samsung Galaxy Tab 2 7.0 Wi-Fi P3110 8GBBiztos vannak jobbak ezeknél, de mivel nem nagyon értek hozzá, ezért kérek egy kis segítséget Tőletek.
Köszi
-
XSiGma
aktív tag
Hello!
Van valakinek infója arról,hogy a 4.1-es rendszerrel futó Maxell Maxtab 7-en sincs rendes Play?Illetve az árát tekintve (20k alatt) azért az alapvető dolgokra elég lehet? -
törölt tag
Sziasztok!
Maxell Maxtab 8 tablet,hogy tudom frissíteni jelly beanre? A gyártó oldalán nem találok semmi leírást.
-
laszlohu
addikt
Megnyomkodtam az MM -ben a Maxell egyik új tabletjét,a H8 - ast,8",
masszív összeszerelés mellett ugyanaz a hiba, mint korábban,
a Google Play csak mókolással feltehető, illetve volt, akinek úgy sem sikerült. -
polgi803
őstag
...Akkor élek is a lehetőséggel...
Bocsi srácok! Még 1 fontos kérdésem lenne...akkor a masinámnál nem lesz semmiféle "nem olvasom be a PDF szöveges fájlokat", ugye? Alias Ebuksi...csak mert az egyik munkatársamnak voltak ilyen gondjai igaz Maxell Tab-al...köszi, ha erre még válaszoltok!
Erről a gépemről lenne szó...holnapra igérték,ezért előre érdeklődöm tőletek!
Prestigio MultiPad 7.0 Pro Duo -
polgi803
őstag
Bocsi srácok! Még 1 fontos kérdésem lenne...akkor a masinámnál nem lesz semmiféle "nem olvasom be a PDF szöveges fájlokat", ugye? Alias Ebuksi...csak mert az egyik munkatársamnak voltak ilyen gondjai igaz Maxell Tab-al...köszi, ha erre még válaszoltok!
Erről a gépemről lenne szó...holnapra igérték,ezért előre érdeklődöm tőletek!
Prestigio MultiPad 7.0 Pro Duo
-
p2pp
őstag
Maxell 8"-es tablet milyen usb mobilnet modenet támogat?
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
stranger2006 #26847 üzenetére
Feltételezem, hogy nálad a Maxellen kívül más tablet még nem nagyon járt.
Én abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy munkámból kifolyólag minden árkategóriából jár nálam tablet. Azt nem mondhatom, hogy az összeset kipróbálhatom, ami kapható, de a legtöbb, ami itthon megjelenik, az átfut a kezeim alatt. Így van némi rálátásom arra, hogy 30 ezer alatt is mit kéne tudnia egy-egy terméknek.
Úgy szarozom le, hogy tudom, hogy van nála jobb választás, nem is egy.Természetesen ahogy mindig leírom, mindenkinek a saját igényeihez méreten kellene felmérni azt, hogy mit is szeretne.
-
stranger2006
tag
válasz
z0d1AK #26813 üzenetére
Szia!
Kicsit szubjektív ezeket így leszarozni, nem? :-)
A Maxell nem túlozza el a supportot, de ha nincs rá szükség, akkor közömbös. 30 ezer alatt a Maxell Maxtab C8 ritka jo valasztas szerintem... Es raadasul nem 800*480, hanem 800*600.
Az is szempont, mit mire akarsz hasznalni. Ha valaki a legujabb jatekokat akarja, vegye a legujabb tableteket annyiert, amennyibe kerulnek:-) Ha nem ez az egyetlen szempont, akkor azert kevesebb mag meg kevesebb memoria se sz@r.
Nekem pl. nem szempont a jatek, igy az elmult par hetben semmifele gnd nem merult fel az emlitett tab-bal.
A Google bolt valoban nincs rajta, es? max. hangyanyit tart tovabb barmilyen appot feltenni:-)) (Ha nagyon akarja az ember, ra lehetne operalni, de minek?)Csak azert irtam ezeket, hogy picit arnyaljam a megkozelitest:-)
-
smilecat
aktív tag
válasz
Mezcal #26816 üzenetére
a maxtabot (Maxell maxtab c7)sikeresen rootoltuk, és felraktuk rá a play-t is... a másikat nem ismerem, de gondolom ott is felrakható a play mint mindegyikre... aztán hogy root nélkül megy-e azt nem tudom, efun kobo-n ment.
Egyébként nem nagy durranás, de ennyi pénzért ne is várjon senki egetverő teljesítményeket... amire nekem kell arra megfelelő -
Mezcal
addikt
Olcsó, de azért nem gagyi tabletet akarok. A két kiszemeltem: Maxell Maxtab 7 és GoClever A73 TAB
Melyik lehet a jobb?
-
smilecat
aktív tag
Sziasztok!
Ezzel a cuccal most rootoltam ki két tabletet.[link]
Egy myaudio 708RB-t és egy Maxell C7-es MID készüléket.A myaudional a recovery system 4.01-es (de felül azt mutatja hogy android system recovery <3e>) saját míg a Maxell-nél nem tudok egyelőre bemenni a recoverybe lévén csak egy darab fizikai gomb van rajta az pedig a bekapcsológomb.
Van erre valakinek ötlete?
-
smilecat
aktív tag
Sziasztok!
Van egy maxell c7-es tabom(MID), amikor rádugtam a pc-re formázást kért a tárolóhelyre. Meg is formáztam(én hülye) majd mikor telepíteni akartam a gépre appokat akkor újraindult és azóta nem látja a belső tárhelyet.("az sd kártya sérült" hibát mutatja) Ha a gép saját előre telepített explorerével nézem az Internal Memory-t, rábökve ezt kapom: internal memory has been unmounted
Ha a beállításoknál rámegyek a tárhely menüpontra akkor felvillan egy rövid időre az sd kiosztása mi van rajta mi mennyit foglal, majd inaktív lesz az egész, nem látszik tovább, de ez is csak egy pillanatra látszik. Csatlakoztatni nem tudom menüből.
Tudok erre valami megoldást, hogyan lehetne ezt visszahozni?üdv
-s- -
zAPAtyin
tag
Maxell Maxtab C7 tulajoknak egy kis információ.
Vettem én is egy ilyen ketyerét két hete a "MM"-ben az ára igen kedvező volt 19.990 FT.
ICS 4.03-al.
Megdöbbenve tapasztaltam, hogy nincs rajta Google Market, sem Google play
No ugye ez így majdnem használhatatlan.
Volt már szerencsém pár androidos telefonhoz, gondoltam ez sem fog ki rajtam.
Root, aztán mokólás és minden rendben van.
No de, a neten szinte semmi információ erről a masináról nincsen
A pc nem ismeri föl, hiába minden próbálkozás.
Root progik nem ismerték fel a masinát
Egy hét fejtörés, majdnem kuka lett a vége.És akkor jött a megvilágossodás!
Egy telefonnal a Marketről Elixir program letölt átmásol a tabra, majd elindít.
Hát kérem, itt a csapda:
gyártó: ismeretlen, modell: ismeretlen, feljesztői kódnév: "Rk29sdk"Puff neki, tehát ez a tablet ennyire MAXELL
Semmi pánik irány a net.
Pár óra kutakodás után rátaláltam a megoldásra, ezt most megosztanám veletek.
Találtam egy teljesen használható szájbarágós leírást melyet, ha lépésről lépésre követtek sikerrel Rootolhatjátok ezt a masinát.Letölthetitek innen:
[link]Sikeres Rott után a MArket feltelepíthető és a készülék tökéletesen fog működni.
-
laszlohu
addikt
válasz
DonThomasino #23799 üzenetére
Maxellek nem ajánlottak.
-
DonThomasino
veterán
Blakberry és maxell tablet ekről mi a vélemény?
-
laszlohu
addikt
Pont most akartam róla írni,
a maxtab 7 (7") volt múltkor és azt szidták, jogosan, hogy csak 2.3 - as Android van rajt,viszont a Maxell Maxtab 8 - ról(8") jó tapasztalatokkal vagyok, ui.
Android 4.0.4, 800X600 felbontás, jó fényerő. 29000 Ft körüli ár,
de csak a boltban láttam(MM), tehát az összes tapasztalatom ennyi. -
Misua
senior tag
Üdv! Maxell maxtab 8-l szemezek, de neten semmi teszt meg videó róla...
Mennyire jó a gép? -
zebede
őstag
A "gazdaságos" 5.-étől hirdeti a Maxell MaxTab-ot 30k-ért, 1GB RAM-al. Tényleg annyi van benne, nem 512MB?
-
adikoo123
csendes tag
en néztem 7-es be myaudiot, navont, dpst,concordot,maxellt de vmiert ez tetszik a legjobban ,bar meg elöbe nem lattam. deaz ára nagyon ottvan! lesz!
-
hamyka
senior tag
válasz
Polllen #21414 üzenetére
Szívesen
és gondoltam hogy a méretre utalsz,
1 biztos: Maxellt ne vegyél
Tudod mire lennék kíváncsi?
arra lennék kíváncsi hogy van ez a Archos nevű cég, nem tudom hallotál-e róla ők winycsesztert tesznek a tabletba, engem az érdekelne hogy ha zsebbe van nem akad a zene?
szerintem akad, ez pont olyan mint a Vosonic, (nem tudom ismered-e) bár az nem tablet......
vélemény?
Kicsit off:
Az a baj hogy Vosonic termékkel csak 1 cég foglalkozik Budapesten ( jo bent Pest szívében találhatók meg ők) ill csak maga a gép asszem 100.000 ft+ hozzá a winyo, de cserélhető, ismerősőmnek mutattam a szorólapját azt mondta brutális
Archos termékkel meg úgy tudom a pixmánia foglalkozik de lehet más is........
várom a véleményeiteket
On:
szerintem a memória kártyába nincs semmi mozgó elem mint a winyoban
de majd ti megmondjátok ezt is
-
tjb007
nagyúr
Attól függ, hogy mire lenne leginkább használva de én ebben az árkategóriában a WayteQ xTAB-70w -t ajánlanám a nagyobb kijelzőfelbontás miatt.
Maxell -t meg semmiképp se vegyél, többen is megszívatták már magukat vele.
(#21308) hbala
Ennyit megér, azokra amiket írtál elég is.
"Valami office van hozzá ingyen?"
-
Bass
addikt
Tescoba láttam maxell tabokat azok milyenek minőségre?
-
hamyka
senior tag
Kicsit segítenék ha lehet
( nincs tabletem így amit leírok csak írány adó)
Tabletekből van több méret, a legkisebb nem tudom mekkora, körül kellene nézni ill hogy melyik neked a jó ezt neked kell tudni, már: 23 ezer ft-tól lehet kapni, és ugye egyértelmű hogy minnél ,, drágább az az: minnél többet szánsz rá annál jobb,, persze azért érdemes körülnézni.........
Nekem nagyon a my audiot javasolták ott kellene körülnézni, ill majd a többiek ajánlanak ill már akinek van már és jó.....
1 biztos amit kerülj: Maxell, állítólag nem valami jó.......
szerződéseket szerintem is érdemesebb lenne digitalizálva cipelni
remélem segítettem 1 pötyet
-
CHIPman
nagyúr
válasz
hamyka #21269 üzenetére
Jaj. A Maxell 30k alatt nem csak szimplán nem jó, hanem szar, mivel 2.3 van rajta. 4.0-s tableteket lehet kapni reális áron, jónak az sem jó, de az árát megéri. Az MVA-ról meg eddig egy büdös szó nem esett a topicban, TN+Film vs IPS ment eddig, ezek közül egyértelműen jobb az IPS.
-
hamyka
senior tag
-
kovaripeti
aktív tag
válasz
kovaripeti #21054 üzenetére
Ja és még valami: Ezen van Googleplay? Mert a maxell-en azt sem volt, rátöltöttem az meg behalt mindig, be sem engedett:
-
kovaripeti
aktív tag
Na úgy nézem, hogy sokan ezt ajánlottátok, csak többen írják, hogy a skype használatakor, az egyik fél látszik csak, a másik állandóan befagy. Konkrétan valaki használ ilyet? Tud mondani tapasztalatot? Nem akarok megint úgy járni, mint tegnap a maxell-lel. Ma ment is vissza a MediaMarkt-ba. Egy nagy kaka volt.
-
tjb007
nagyúr
-
kovaripeti
aktív tag
Üdv. Vettem egy Maxell tabletet, android fut rajt, de a menüben nincs google play, csak valami SlideME market,ami elég gagyi. Honnét lehetne letölteni a playt? Sehol nem találom.
-
Langsam
aktív tag
válasz
tjb007 #20674 üzenetére
Köszönöm.
Nem próbáltuk másik böngészővel, sőt nem tudtam hogy lehet tenni rá másik böngészőt.
(teljes homály vagyok androidból, a telefonom is más rendszerű)Segítenél, hogy milyen böngészőt lehet rátenni még androidos tablet pc-re és hogyan ?
(Maxell, talán 2.3-as androiddal) Illetve hogy honnan, persze szabályos helyről.Próbáltunk progikat letölteni (pld. olyan szövegkezelőt amellyel lehetne olvasni az emailek mellékletét képező word doksikat) de az android marketből nem enged semmit letölteni.
Megköszönném a segítségedet, nagyot javulna otthon a tetszési indexem, most elég alacsonyan állok a nejem szemében a használhatatlan ajándékkal.
Üdv. Langsam.
-
Langsam
aktív tag
Szervusztok. Segítséget kérnék, elnézést kérek ha nem idevaló a kérés, nem találtam mást.
Nejemnek vettem ajándékba egy Maxell Tablet PC-t (30ezer) talán Android 2.3 fut rajta.
Ha a böngészőben a google-al megkeresünk és megnyitunk egy oldalt, megnyitja majd azonnal kilép. Ugyanezt csinálja ha a kedvencekből nyitunk meg egy oldalt. Érdekes, hogy egy napig jól működött, és van egy-két kivétel oldal amelyet megnyit, de onnan egy linkre lépve már a megnyitás után megint kilép, vagy vissza a google-ba vagy a fő menübe.Mi lehet a hiba, mert ez így használhatatlan. És ha nincs megoldás, hogy lehet teljes hard resetet csinálni a gépen, még nincs rajta semmi fontos, mert így nem tudja használni.
Előre is nagyon köszönöm.
Üdv. Langsam.
-
drt
csendes tag
Sziasztok!
Van ez a maxell maxtab 7" 29990ért a tescoban.biztos régebbi, enyhe gép, de ennyiért?
Szerintetek?
Hallotattok rola jót? rosszat? -
drt
csendes tag
a maxell max tab 7 colos tablettjére gondolok
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Krissz5435 #19212 üzenetére
Igazából a Maxell egy hulladék, legalábbis fogtam mind a kettőt, elég gagyi volt, annál csak az M-Tech tablet volt rémesebb.
MyAudio-val sem feltétlenül volna gond, éppen csak a teljes support hiányzik. -
Krissz5435
aktív tag
válasz
z0d1AK #19200 üzenetére
Köszi, akkor már merek venni 4 gigás tabletet is.
Még pár dolog feltűnt. Lesz a tescoban Maxell maxtab tablet 7 és 8 colosban. A 7-es 30k lenne.
Másik, hogy myaudio series 7 708a lenne eladó 28kért(elvileg ez a típus), hogy az megérné(újonnan lenne)?
Sajnos a maxellről nem találtam konkrét információkat, mert az újságban 1 giga ramot írnak meg ics-t, de neten már 2.3-as android van fél giga rammal.
A myaudioról, meg nem találok tesztet. A 708r-re azt írták, hogy kb 2,5 órát bír és 2400-as akksija van, ezzel szemben a 708a-ban 4000-es akksi van, ami szerintem bírná a 4 órát.Elnézést, ha sokat kérdezek, és köszönöm az eddigi és az elkövetkezendő válaszokat is, de én az a típusú ember vagyok, aki ha vesz valamit inkább 100-szor megrágja és a 20 megoldás lesz a jó, minthogy spontán vegyek valamit aztán megjárjam.
-
Krissz5435
aktív tag
Helló!
Ma reggel néztem a tesco-s újságot és találtam benne egy maxell 7 colos tabletet 30k-ért. Ez nem lenne újdonság, de 1 giga ramot írtak hozzá, ami azért igencsak dob rajta. Továbbá ics-sel árulják. Kérdés, hogy ez tényleg ilyen konstrukcióban van? Mert a hivatalos oldalon csak 512 megát láttam és nem icssel. -
csusza`
senior tag
Sziasztok!
Hozzám került egy Maxell 8"-es tablet.
Vodafone mobilnetes stick-et szeretnék működésre bírni rajta, és ELVILEG APN beállítással menne is... Vagy sem? Ezzel kapcsolatban a kérdésem, hogy HA megcsináltam az APN beállítást, sehol nem találok MENTÉS gombot, vagy MENÜ-t... Csak a vissza, a főképernyőre ugrás és a taskmanager opció van. Ami ugye egyik sem jó.Esetleg valakinek valami ötlete erre? Vagy esetleg más ötlet, hogy hogyan lehetne használni a stick-et?
Köszönöm előre is!
-
spiritex
veterán
Ma voltam a Tuskó-ban és láttam két Maxell Maxtab-ot, a 7 és a 8"-est. Mind a kettő dobozán 1GB ram-ot írt, és amikor belementem a Futó alkalmazások menüpontba, ott is ez az adat látszott beigazolódni, mert 683 MB ram-ot írt szabadnak és 300 körül volt foglalt.
Mind a két tablet szélsebesen működött egyébként és mind a kettőn ics volt...
Hazaérve megnéztem a Maxell honlapját és mind a két tabletre 512 MB ram-ot ír, illetve, hogy 2.3-as android van rajtuk.. Hogy lehet, hogy más van az üzletben, mint a saját honlapján? Mellesleg nem láttam még 1 GB ram-os tabletet sem... de nagyon meggyőző volt a sebességük! -
tjb007
nagyúr
válasz
tivcike #14534 üzenetére
Semmiképpen sem.
Ahogy nézem 50e forint körül lehet megvásásrolni, ez nagyon sok érte, a full size USB port miatt jó vastag is gondlom, a supportot meg el is felejtheted.
Ha 8 colban gondolkodsz akkor inkább a MyAudio Tablet PC Series 8, olcsóbb is, a kijelzőfelbontás is nagyobb, 1GB RAM van benne és ICS van rajta amiről a Maxell -nél max. álmodozni lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Hobby elektronika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Linux kezdőknek
- Nintendo Switch 2
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- Apple Watch
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged