Hirdetés
- CES 2026: Makrókhoz is jó táplálkozáskövetőt jelentett be a Garmin
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- CES 2026: Bemutatta a világ legkisebb aktív zajszűrős fülhallgatóját a JLab
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- CES 2026: Alig nagyobb egy AirPods Pro tokjánál a Baseus 45 wattos power bankja
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
sisi24
üzenetére
A planárnak van egy sajátos kellemes karaktere.
De habár az S360DB planárja rénézésre ugyanaz (és lehet fizikailag is) mint az Edifier S2000 és S3000 planárja, mégse ugyanolyan a hangjuk, de nagyon nem.
Az utóbbi 2.0-khoz inkább az S350DB / S351DB hangja áll közelebb karakterre. -
válasz
sisi24
üzenetére
Az S350DB / S360DB tud elég basszust. Mélyláda ugyanakkora doboz és ugyanakkora membránt használ, mint a Z906. De utóbbi egy bögreszett, hangminőségre felejtős, konkrétan egy nagyon kompakt, relatív olcsó 5.1-es rendszer. Az Edifierek teljesen más ligát képviselnek általános hangminőségben, beleértve a mélyet is, ami nem csak hangosan brummog.
Az S350DB és S360DB között hangban lényeges különbség van: az S360DB színezett hangzású, akkor válaszd, ha szereted a levegős magaskiemelést, ami az ultra részletes hang illúzióját adja. A középtartomány emiatt kicsit háttérbe kerül. Az S350DB meg kvázi ellenkezőleg: kicsit közép-orientált hangzása van.
A praktikum persze az S360DB mellett van: vezetéknélküli a mélyláda, sőt, anélkül is működik, habár ilyenkor kvázi nulla mélye van.
-
sisi24
tag
Valaki használt már 360db-t? Őt néztem ki, vagy egy z906. De nekem csak zenére kellene és lehet jobb döntés lenne egy 360db! Tapasztalatok?
Videókon nézve eléggé meggyöző, főleg hogy milyen részletgazdag a magas, közép. Egy ami miatt kicsit aggódok, hogy a basszus nem lesz olyan erős. Nagyon szeretem a mélyhangzást, de mellette azért ilyen szép magas hangokat is mint amit igy videón keresztül hallottam a 360-ast.
Nagyon tetszik hogy nem kell hozzá kábel, igy akárhova tehetem a subbot. -
m.lala
aktív tag
BÚÉK!
Így az újév tiszteletére kicsit hangolgattam a hangfalakat és az a szörnyű felismerés ért, hogy a 980t-m sokkal erősebben, szebben szól főleg a középtartományban, mig a 1280db amit a tvhez vettem optikaival nagyon gyér, most hogy kizárjam a tv-t kipróbáltam pc-n és nem vagyok vájtfülü, de zongorázni lehet a különbséget ott is....eszméletlen.Szóval a 1280 menni fog és az új tv hez mindenképpen neten rendelve a márkát el nem engedve 2 tipus között variálok, aki hallgatta már segitsen választani, melyiknek lehet jobb a hangzása youtube és film ...ennyi megy a tv-n optikaival.
A két versenyző az itt sokat emlegetett Edifier S350 vs Edifier S2000MK III melyiknek lesz vajh szebb hangja ami jobban hasonlít a 980-hoz,( a kis hangfalon manuálisan +5 basszus ennyi mély nekem elég, minden más alapon semmi mahináció) őszintén nem hittem volna, hogy ennyire számít, de tényleg van különbség.
-
degec
senior tag
Tiszteltem! Nem vagyok képzett hangszórók terén, nem is olvastam nagyon semmit, audiofil sem vagyok..PC-m mellé szeretnék valami jóféle zajongót, flac és mp3 hallgatáshoz. Amit szeretnék...és elnézést, hogy nem fogalmazok szakszerűen halkan is szépen telten szóljon, mint a JBL 800 wattos party hangszóróm
2-es hangerőn telten mélyen szól..Én nem döngetek falakat, munka közben kellene valami. Saját kútfő alapján, mivel hely is van, 2.1-ben gondolkoztam, ezt néztem ki [link] , szimpi ez a márka TECH2 Laci videójában is van egy ilyen márkájú cucc, de gondolom én, azért a külön láda jobb basszusnak, mint a sima 2.0 ás hangkeltő.. Köszönöm ha segít, véleményez valaki..
-
4264adam
nagyúr
válasz
miresz
üzenetére
Igen. Azért vásároltam mert eladó , forgalmazó és szállító is az EMAG. 3x volt már elállásom náluk és rugalmasak voltak felém. Ha ezt hamarabb észreveszem akkor is elgondolkozom az elálláson mert 70k Vs 110k máshol. És ugye egyszer van évente legtöbb alkalommal akció.
Ellenőriztem a számlát és valóban a magyar EMAG az eladó.
Mostani eladó nem releváns. Ez a Black friday alkalmával lett vásárolva akcióban -
miresz
veterán
válasz
4264adam
üzenetére
Pont ez a probléma, hogy a legtöbb esetben nem forgalmazó, csak közvetítő, és kiszállító. Amit az Emag forgalmaz csak azt szabad onnét megvenni, de az elég kevés dolog. Rengetegszer hibás, vagy kis hibás, esztétikai hibás árut küldenek, általában azok az olcsók. Majd próbáld meg érvényesíteni a garanciát ha kell. (ne kelljen) Tapasztalat, több ízben is. Valójában az Emag egy Román piactér. A Magyar törvények szerinti elállás sem vonatkozik a legtöbb esetben, mert a Románoknál ez a törvény nem játszik, csak az Emag által forgalmazottra vonatkozik, de ott is mindenféle kifogással fognak élni, hogy ne kelljen teljesíteni. (ez is tapasztalat) Szóval egy határ lózs@r az egész.
Jelenleg ami az Emag-on van Edifier S350DB az egyik Bolgár forgalmazó, a másik pedig Lengyel.
-
Pocak89
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék egy 2.1-es rendszert venni. Olvasgattam visszafele és láttam, hogy az Edifier az ajánlott, az S351DB tetszene is. Viszont elgondolkodtam rajta, hogy nem jönne-e ki jobbra ha külön lenne egy T5s sub és ahhoz egy olyan hangfalpár ami sub kimenetes pl. R1855DB? Gondolok itt arra, hogy ahogy látom a 351-nél a satelit vga kábellel csatlakozik, míg ha külön elemekből állna össze a rendszer akkor hagyományos kábelezés lehetne, így megkönnyítve a későbbi esetleges cserét. -
arcitec
addikt
válasz
4264adam
üzenetére
Akár hogy is ez bizony be van horpadva (vagy horpasztva, nem kicsit, nagyon).
Amíg a horpadás nem ér hozzá a hangszóró belsejében lévő alkatrészekhez (pl. lengőtekercs), és nem hallasz recsegést vagy torzítást, addig a hangszóró elektronikusan és mechanikusan rendben van. Ha esztétikailag zavar küld vissza, bár 3 hetes szóval veszett fejsze, így jártál... -
mcs
veterán
Sziasztok!
Erősen gondolkozok azon, hogy eladom a jó pár éves Logitech Z623asomat, és veszek valamilyen 2 hangfalas Edifiert.
Az MR5 lenne aranyközépút számomra, mert nem tudom, hogy az olcsóbbaknak mennyivel lenne soványabb a basszusa.
-
4264adam
nagyúr
Sziasztok!
Most realizálódott miért is tűnt a szemem sarkában asszimetrikusnak az Edifier S350DB szatelitjei:

igazán nem lehet elérni a 3/4" Treble-t, szerintem 3 hete ez így érkezett hozzám. Okozhatott ez a benyomás bármilyen hagzásváltozást? Kellene foglalkoznom vele ha én nem érzékelek semmi hátrányt?
Persze kicsit zavar mert új és tudom nem ilyennek kéne lennie, de sikerült az EMAG 70k-s árával elhozni így többet vesztek ha vissza kell küldeni és nem biztos hogy esztétikán kívül van bármi más gondja is. -
miresz
veterán
Sziasztok!
Valakinek itt a topicban van ADAM Audio D3V hangfala? Vagy hallgatta már, fogta a kezében? Szemezek vele, jó lenne egy ide a Mac mini mellé. Szimpi, hogy van rajt usb-c. Viszonylag közel lenne, a fülemtől 80-80 cm-re a monitor két oldalán.
Általánosságban azt olvastam az ADAM audio-ról, hogy jó minőségűek. Meg szerintem pofás darab is.

-
válasz
lezso6
üzenetére
Na megnéztem végül jó sok alternatívát, miután némi rendezkedéssel sikerült kb 140-140mm helyet csinálni az asztalon. Már majdnem az 1280dbs-nél kötöttem ki, de végül túl retronak ítéltem meg a kinézetét. Egyszerűen nem passzol ide, meg a mérete is határeset. Ezenkívül azt hiszem kicsit laposabb hangszínhez szoktam a mackiek miatt. Szóval egy pár Edifier MR3-at rendeltem be kipróbálásra. Kisebb is, jobban el tudom helyezni, nem lesz annyira beszorítva. Meg 75 euróért nem rossz vétel. MR4 lett volna még 85 euróért, de az határeset méretben, nem lehetne már igazgatni rendesen. Illetve a Presonus Eris 3.5 gen2 volt még 83 euróért akcióban, de arról eléggé megoszlanak a vélemények, minőségileg, meg mély tartományban is, míg az MR3 hangzását kb mindenki referencia szinten értékeli. (Az M60 120 eurós árát meg jelenleg nem tudom hova tenni, szóval az is kiesett.)
-
-
g_g_g
őstag
Sziasztok!
Nehéz témakör, de hátha van valakinek valamilyen ötlete.
Vettem egy Edifier R990BT hangfalat a hálószobai tévéhez.
(TV HDMI ARC - SOUTHSKY 192 kHz DAC Converter - RCA Edifier R990BT)
Tudom messze nem ideális, de a hangerőszabályozás a One Minibox PRO távirányítójával alapkövetelmény volt.
Sajnos a hangfalnak van valamennyi alapzúgása, sistergése.
Ha jól tudom ez a földhurok jelenség miatt lehet.
Annyit sikerült kitesztelnem, ha kizárólag a tápkábel van bedugva akkor is hallható a zúgás.
Egyelőre annyit tudtam tenni, hogy a hosszabbítóból közvetlenül a fali aljzatba dugtam a tápkábelt, de ez nem változtatott a dolgokon sajnos.Esetleg valami olyan ötlet amit még érdemes lehet kipróbálni?
Köszönöm.
-
válasz
lezso6
üzenetére
Ez sem rossz. Bár subra annyira nem vágyok, de végülis az elfér.
De hogy ennyi pénzt adjak ki, ahhoz el kéne menjen előbb az én szettem.
Addig lehet kipróbálok néhány szentségtörés kategóriát is, mint pl a Creative T40 SII-t, meg az P12-t is. Ezeket relative könnyen visszapattintom amazonra ha annyira szarok lennének
Gondolom 42C3 beépített hangszóróinál mindkettő jobb lehet.
Itt most ugye kisebb szobáról van szó, mint ahova a Mackie-ket vettem anno. Nem is igazán célom akkora, és olyan minőségű hangzást elérni. Meg hát azóta egy füllel kevesebben is hallok
-
oroszLajos
aktív tag
Sziasztok. Olvasgattam itt bőségesen, plusz az összefoglalót is. Végül vettem egy Edifier R1700BTs-t, és hűha... 2000ft-al volt drágább a sima R1700BT-nél, és ez volt raktáron
Nagyon szépen, nagyon jól szól. A "Stúdió" és zene hang állítás számomra fenomenális
Egy nagyon olcsó 2.1 rendszert váltottam, az edifier hangzása percről percre meglep
Ha megszokom a hangerejét, basszusát, teltségét, talán veszek hozzá egy mélyládát, de az nem lesz egyhamar
ami jelen állás szerint Edifier T5 lesz, ésha addig kiadják barnában is
-
válasz
lezso6
üzenetére
Áh, nem találok jót egyszerűen. Annyi mély az mr5, és én nem akarom az asztalt elhúzni a faltól csak ezért. Egyszerűen nem bírom ide értelmesen elhelyezni őket. Lehet kéne vennem valami kisebbeket helyettük. 100mm szélességben milyen hangfal lenne ajánlható? Magas az lehet. A TV-nél szóljon jobban, a mackienél meg... nyilván nem fog.
-
Ilyesmi asztali stúdió monitor tartóból nem tud valaki olyat, ami 60cm-t tud legalább magasságban?
Vagy valami lego-rendszer, amiből össze tudnám hozni?
-
mtsii
kezdő
Sziasztok!
Hangszóró vásárlás előtt állok, szeretnék egy minőségi hangszórót vásárolni zenehallgatáshoz. Elsősorban számítógép hangszórónak használnám.
Edifier S1000W, Edifier S2000MKIII és Edifier S3000MKII között gondolkodom.
Szívem szerint az S3000MKII választanám, de tartok a hangszórók vezeték nélküli összeköttetésétől.
Stabil, megbízható ez a vezeték nélküli kapcsolat? Megéri ez a típus a többletköltséget?
Kinek milyen tapasztalata van velük? -
Sonja
nagyúr
-
lowzor
veterán
-
Hedon
tag
Sziasztok!
Kislányomnak keresek karira egy 2.0 hangszórót.
Nekem ilyen van: Vásárlás: Logitech V20 2.0 hangfal árak, akciós Logitech hangfalszett, Logitech hangfalak, boltok (Zenét csak autóban hallgatok, filmet csak tableten nézek, játszani és youtubeozni viszont PC-n szoktam, nem nagy hangerővel, és ehhez így nekem elég jó.)
A kislányomnak még nem alakultak ki a szokásai, de filmet jellemzően TV-n néznek a beépített hangszórójával, zenét fülessel hallgat, és most az a cél, hogy legyen a fülesen kívül valami hang a számítógépéhez. Eredetileg egy bluetooth hangszóróra gondoltam, de mégiscsak kéne egy stereo hangzás a játékok miatt.
A fentihez hasonló kategória (kompakt és olcsó) és minőség (nem muszáj hangos, de szép hangminőség az kell) megfelelő lenne.
Nem baj, ha van egy bluetooth, kifejezetten örülnék, ha csak usb csatija lenne és dugvillája nem, és akár falra is szerelhetem, ha van rá lehetőség, de ezek mind nem szűrőfeltételek. A lényeg, hogy legyen szép hangzása és legyen tartós. Ha lehetne kapni a V20-ast, gondolkodás nélkül megvenném.
Ne lépjük túl sokkal a 15.000 Ft-os határt. Meg fogom venni 20-ért is, de szeretném megoldani olcsóbban.
Nagyon köszi!
-
pinnacle
nagyúr
válasz
pinnacle
üzenetére
Megjött végre a hangfal. Eléggé nehéz, gondosan be volt csomagolva minden. Nincs rajta a rács, vigyázni kell kivételnél, nehogy megnyomjuk. Lehet nincs hazai nagyker vagy így jobb az Euronicsnak. Lengyelországból jött. Virágtartón kényelmesen elfér.

Hangminősége tényleg jó, más mint amit idáig hallottam, olyan hangok is megjelennek, amit idáig nem hallottam. Férfi hang kicsit brummog, de lehet ezzel nem lehet mit tenni. Viszont lehet mégis messzebb kell tenni a hangfalat a faltól. 14cm van, a jobb oldalról ami egy kivágott ajtó mellett van semmi, de bal oldalról, ami a sarokban van van, erőteljesebb mély hangok jönnek.
Távján nehézkes a hangerőszabályzás, kár, hogy nem olyan, mint a 1280dbs-é. Érdekes módon a TV hangszóró bekapcsolásával jobb lesz a hang. Valahogy szélesebb. Gondolom a középen lévő +2 hangszórótól. Kijelzője abszolút nem zavaró, igazából nem is látom 3 méterről. Hangfalak egymástól 1,5 méterre vannak. 15-ös fokozaton megy, bőven elég.
Egyébként mi a különbség az előre és hátra néző bass reflex között? Mitől függ az elhelyezés? Arra gondolnék, hogy jobb ha előre néz, akkor biztos nem lesz közel a felhoz.
Monitor tényleg "lapos" többi között nem hallottam különbséget, illetve mintha nem egyből váltana, hanem egy kis csúszással. Lehet nagy hangerőn jönne ki a különbség.
-
Killer01
őstag
válasz
alphamooncam
üzenetére
Köszi a felvilágosítást, nem hallottam róluk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore café
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Renault, Dacia topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 Pro (256 GB) (rendelhető)
- Honor 200 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

De habár az S360DB planárja rénézésre ugyanaz (és lehet fizikailag is) mint az Edifier S2000 és S3000 planárja, mégse ugyanolyan a hangjuk, de nagyon nem.
Az utóbbi 2.0-khoz inkább az S350DB / S351DB hangja áll közelebb karakterre.
Hüvazze, most látom jó csomó hsz ment a lecsóba a 360DB-vel kapcsolatban, főleg Lezsó-tól.
Nagyon tetszik hogy nem kell hozzá kábel, igy akárhova tehetem a subbot.

ami jelen állás szerint Edifier T5 lesz, ésha addig kiadják barnában is

Főleg közepesnél magasabb hangerőn.