Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Prime110

    aktív tag

    válasz csabi94 #2469 üzenetére

    Ez a műszerfal nagyon bitang! :)
    Minden egysége tökéletesen működik?
    Hogy jutottak el ezek a neveletlen olaszok innen odáig, hogy Windows-t tettek a Delta III-ba...?

    Azért amit írtál az csak ideig-óráig állja meg valójában a helyét, mert az autód _most_ a gondos családi kezeknek hála rendben van, de a "nem éri meg költeni" mondatot, idő kérdése és át fogod értékelni. Mert fogsz rá költeni, abban biztos lehetsz. Ezek a vén csatalovak azért nem az örökkévalóságnak készültek, előjönnek majd a gondok. Ha nem motorikusan, akkor majd elektromosan, itt egy biztosíték, ott egy relé, egyszer csak nem indul az AC pumpád, lefossa magát a generátor, kilyukad egy cső, de nem azért, mert szar a kocsi, hanem mert az anyagok így fáradnak. És eljön az a pillanat (ami ha a nagy olasz rajongó leszel emiatt a kocsi miatt), amikor inkább nem eszel egy hétig, csak egy alkatrészt meg tudj venni.

    Persze ha csak használati tárgynak fogod tudni tekinteni a kocsid, akkor ezeken át tudsz majd lépni és gond nélkül eltolod majd évek múltán egy MÉH-telepre és búcsút tudsz neki inteni...

    ...de én hiszem azt, hogy az első kocsi is kicsit olyan, mint az első dugás egy kicsit mindig szerelmes maradsz majd és a MÉH-telepen akkor ott a szíved fog megszakadni és inkább nem adod le, hanem mindent felégetsz, hogy megtartsd és akkor a kedvelés rajongássá fog válni és eljön az a pont, ahol az állapotmegóvásra ráfeszülsz, suli mellett éjszakai műszakokat fogsz vállalni (vagy nappalit és nem jársz be inkább) de a kocsidat mindinkább a magadénak akarod érezni, bármit eladsz inkább, de a kocsidat soha! Járod majd a bontókat, seftelsz, csak, hogy a digitális műszerfal ki ne aludjon soha és nem tudod senkinek megmagyarázni, hogy racionálisan miért is érte meg fenntartani, majd annyid mondasz: ez szerelem.

    B+, visszaolvasva mintha magamat látnám! :D

    Na, ilyen inkább ne legyél, ez már tényleg beteg... :D

Új hozzászólás Aktív témák