- Apple Watch
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
ZTE v5 Red Bull (v9180 - WCDMA)
Új hozzászólás Aktív témák
-
weinmaker
őstag
Az én kérésemre senki semmit?
Www. Kavekorzo.hu - Gyanús vagy nekem, mint a krematórium büféjében a hamubasült pogácsa!
-
peestike
őstag
ez a mokee, meg az ugyanilyen pac megy nekem első perctől folyamatosan szinte (mert a 12.1 változatokkal csak szívok ugye...). erről van tapasztalat.
amiket írtál, olyanokat nem vettem észre egyáltalán, sim csere tényleg működhet.
ami idegesítő, az telefonálás közben a képernyő, hogy fülhöz téve nem mindig kapcsol ki, ha meg kikapcsol, de elveszed a füledtől, akkor meg nem kapcsol be.42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
kóóó
aktív tag
Ez az uj mokee birkozik az otg funkcioval az biztos.
Ha radugok egy pendrivet mar az is fura, hogy azt jelzi toltom a telot.
Utana a pen-re zenet akartam masolni. Erre ujraindult a telo a penre masolas utan. Mondom ok, nem gaz.
Viszont itt jott a moka. Az SD kartyara mentettem minden progit. Na azt valahogy elfelejtette a telo a reboot utan, hogy van SD. Semelyik program nem indult, sorra tuntek el az ikonok, mondom magamba wtf?
Utana gondolkodtam, hogy lehet az SD tunt el, aksi ki, SD ki, aztan minden vissza es vegre ujra mentek a programok, csak az ikonokat kellet visszaraknom a kezdore.Szoval mokas dolgokat tud muvelni ez a moki
Üdv.: kóóó!
-
llll
senior tag
megint volna 2 kérdésem a nálam hozzáértőbbekhez:
1. a philz-ben látok olyan lehetőségeket, hogy backup to storage és custom backup to storage
mi a különbség a kétféle mentés között?
2. sajnos nálam is jelentkezett ez a sim eldobálás a mokee-ban, úgyhogy most éppen a foxpuppy-t próbálgatom
és azt jelzi a teló, hogy update-elhető a telefon
ez mit takar?
a legfrissebb (nem magyar nyelvű) gyárira frissül, ha rákattintok?
(és akkor recovery-ből is a gyárit kellene visszatennem?)[ Szerkesztve ]
Soha többet DPD!
-
-
llll
senior tag
válasz KurtCobain #12507 üzenetére
oké, köszönöm
Telda:
azt az 1.15-öst ami az összefoglalóból (Laza...oldaláról) szedhető le
egyelőre még egyszer sem dobta el, de csak ma délután tettem fel...
(mondjuk a mokee ennyi idő alatt rengetegszer eldobta, tehát sztem ez már biztató
kb minden lehetőséget végigpróbálgattam amit itt felvetettetek, de sajnos semmi nem segített)[ Szerkesztve ]
Soha többet DPD!
-
kóóó
aktív tag
A masik erdekesseg az mokiban.
Tegnap playrol tobb program frissulni akart. De mivel egyszerre tobb is volt ezert nem tudta eldonteni, hogy mi legyen es kiirta parhoz, hogy letoltes, de 0% volt mind egy fel ora mulva is.
Mondom ok, lehet a play szar, play-adatol torlese, reboot stb. Megprobaljuk ujbol. Hat masodjara is ugyanez.
Mondom ok, megnezzuk egyesevel mit bir. Elkezd telepit 1-et, nyomom a kovetkezoz, letolti, visszaugrik 0%-ra, letolti-vissza0-ra es hibat dob. Fasza, nezzuk a masik appot, hat annal is ezt cainalta. Par ujrainditas utan, megprobaltam azt, hogy letorlom az apk-t es ujra felrakom, na igy sikerult vegre.
Csak mondjuk egyszerre 10 appot, kozruk igot, nem szivesen torolgetem meg vissza, mert utana kitudja mi kinja lesz.
Vegulis, ujra be kellet lepkedni es beaalitgatni mondjuk a face-t a sajat beallitasaimra, ez annyira mar nem dofi szerintem.
Jah es azr el is felejtettem, hogy az ilyen playes frissiteseket, hol van kedve, hol nincs jelezni az ertesitesi savban.[ Szerkesztve ]
Üdv.: kóóó!
-
llll
senior tag
válasz trouble #12510 üzenetére
és a gyári romokkal mi a helyzet?
egyáltalán van aki azt használja?
jönnek még frissítések erre a telóra?
a morelocale2 a telefon menüjét is magyarítaná vmennyire, vagy csak a playstore-t és a letöltött alkalmazásokat (már amelyik tartalmazza a magyar nyelvet)?tudom hogy ki is próbálhatnám, de tegnap is ráment a délutánom a romcserére és az újrabelakásra
[ Szerkesztve ]
Soha többet DPD!
-
peestike
őstag
gyári frissítés már régen volt erre, aztán ki ezt használja, ki azt. kinek mi tetszik jobban.
én a kernel butasága miatt nem használok gyári romot.
a morelocale2 azokat magyarosítaná, amik tudnak magyarul, nem csak a store-t.42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
Telda
addikt
Felflasheltem ma a 1.15 modem fájljait, aztán meglátjuk mi lesz.
Érdekes hogy egész nap jó, csak du 4-5 körül szokta eldobni.
Köze lehet ahhoz, hogy még a régi nagy chipes simkártyát használok körbe vágva? -
llll
senior tag
válasz KurtCobain #12507 üzenetére
...és akkor ez a systemupdate v1.1.apk is minden további nélkül törölhető?
nem mintha memóriahiányban szenvednék (2/8GB), de fölöslegesen semmi ne ücsörögjön a telómonSoha többet DPD!
-
trouble
senior tag
Az enyémbe mikró van. Egyébként mindig ilyen kis instabil volt a sim az 1.15- el is hiába flasehlgettem rá a modem frissítéseket. Hamar lecsökken a térerő de akkor ha ez egyébként indokolt ( vastag falak,lift stb). Nagynéha eldobja az adatot és néha még ritkában a simet, egy reboot megoldja. Most is ez van a mokeeval is, de együtt lehet vele élni.
-
Joci93
senior tag
Sziasztok!
Érdemes még ilyen típusú telefont venni (Használtan Max.35-40.000)? Egy jobb telefont találtam, az pedig a HTC one M7 volt, de az kinézetre nem jött ám igazán.
Furcsa, több ezer emberrel találkozunk és egyik sem fog meg igazán. Aztán megismerünk valakit, aki megváltoztatja az életünket. Örökre.
-
Upo
addikt
Hát rajta van még az sd kártyámon!
Nem tört, rendes gyári hivatalos 14.3.4 Licenc nélkül a 7 napos demó üzemben működik, licenc birtokában meg ahogy kell. Én ezt használtam a gyári rommal.
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
trouble
senior tag
Apropó ha valakinek megjött mostanában valami jó átlátszó vékony tok linkelje már be, vennék én is.
Sajna tavaly nekem nem jött meg ahonnan rendeltem.
Köszi. A telefon értékeléshez pedig csatlakozom, én is szeretem.
Jöttek most a családba újabb tipusok, de állja a sarat, főleg 5.1 romal. -
kóóó
aktív tag
Mivel kellene beloni az aksit?
89%-ig azonnal leesik, meg fel is ugrik 100%-ra par masodperc alatt. Viszont az utolso 1% eleg sokaig birja meg.
CWM-be kerestem az aksi kalibralast, de nem talaltam. Probaltam appal, root jogot megkapta, de azzal se lett jobb. Valakinek valami otlet?Üdv.: kóóó!
-
llll
senior tag
leírom miket töröltem ki egyelőre különösebb következmény nélkül a foxpuppy-ból a rendszeralkalmazás eltávolítóval, hátha érdekel vkit:
-basic daydreams
-com.android wallpaper.holospiral
-élő háttérkép választó
-varázslatos füst háttérképek
-bubbles
-nubia #antenna, pagoda# - pajzs bikaszarvakkal
(vmi kínai vírusírtó lehet?)
-phase beam
-hangouts
-zaccountservice
-naptár
-widget test
-music player
-notepad
-easy mode
-nubia platlogo
-cn.nubia.zappdatabackup
-search
-video
-backup
-böngésző
-email
-exchange
-gmail
-google keresés
-google szövegfelolvasó
-hírek és időjárás
-photo editor
-jigsaw
-számológép
-talkback
-theme
-youtube
-software update
-xperia billenyűzet
-handbook
-black hole
-music visualization wallpapers
-android élő háttérképek
-camera
-nubia poster
ez így összesen kb 275MBja és a sim-dobálás továbbra sincs
Upo: köszönöm a linket
(régebben a sygic volt a fő navim
most az igo szülinapp, de tartaléknak még mindig jó lesz)[ Szerkesztve ]
Soha többet DPD!
-
MODERÁTOR
-
llll
senior tag
válasz tobias40 #12527 üzenetére
a "Rendszeralkalmazás eltávolító" appal töröltem
(azért pont ezzel, mert ha vmi gubanc van ezzel simán vissza is lehet tenni bármelyiket
a memóriakártyán tárolódnak a törölt cuccok - de onnan is kidobhatók véglegesen is)a többieknek:
sok gyári alkalmazást természetesen azért töröltem, mert mást használok helyette
pl clean master, cm security, color note, col reminder, ingyenes számológép plusz, gyári kamera helyett az összefoglalóból letölthetőt, swiftkey billentyűzet, my mail, perfectly clear, uc browser, poweramp full version, vlc, vagy mx media player, stb[ Szerkesztve ]
Soha többet DPD!
-
llll
senior tag
...sőt előző telóimról még a jelen esetben 29MB-os gyári launchert is letöröltem (miután persze másikat már telepítettem)
de ezzel többször is megszívtam már, mert erről rendszeresen elfelejtkezek és ha éppen a telepítettet is letörlöm, akkor gáz van
úgyhogy erről leszoktam[ Szerkesztve ]
Soha többet DPD!
-
llll
senior tag
hát nem tudom
nekem eddig simán visszatett bármit
most is, ezen a telón is és az előzőeken is
vmiből véletlenül nem azt töröltem le, ami az összefoglalóban szerepel a törölhető cuccok között
rögtön észrevettem és simán visszatettem
(max nem elsőre sikerül neki, hanem másodjára
de ezt ki is írja, hogy próbáljam újra ha nem sikerülne)[ Szerkesztve ]
Soha többet DPD!
-
llll
senior tag
na a foxpuppy is kezdi nem érzékelni a térerőt
lemegy 1 csíkra (nem tudok se hívni, se fogadni), aztán pár perc múlva vagy magától, vagy (ott 1 helyben állva) újraindítva felmegy 3 csíkra
még adok 1 esélyt a gyári romnak is, de ha azzal is ez lesz, akkor ez a hiba sztem nem kicsit gáz 1 telefonnál...[ Szerkesztve ]
Soha többet DPD!
-
trouble
senior tag
Feladta mokee hogy lehet frissíteni 20160206- ai rom-rol 20160215 -ra szerintetek van ennek valami értelme vagy tud erről valaki valamit hogy történik hogy mit jelent pontosan .Kb. 287 mb és mint frisítés jelenik meg. Köszi.
-
KurtCobain
őstag
válasz trouble #12535 üzenetére
Ha azt letöltöd, akkor dirty flash-sel felrakhatod a telefonra, factory reset nélkül. Magyarul megmaradnak az adataid. Wipe cache és wipe dalvik cache azért nem árt.
Ha támogatod a Mokee fejlesztőit, akkor a frissítés menüből le lehet tölteni külön patch fájlt, ami csak a 02.03 és a 02.15 közötti különbségeket tartalmazza. Tizenpár mega.
Ingyen pedig a mokeedev oldalról tudod letölteni ugyanezt, ott ki kell választanod, hogy melyik kell neked (02.03-02.15 patch), ezt pedig recoveryből kell felraknod, install zip menüpontból. Nekem TWRP-ből nem ment, ezért visszaváltottam PhilZ-re.
Factory reset itt sem kell, csak a wipe cache és dalvik cache. Utána újraoptimalizálja az alkalmazásokat.
Én ezt az utóbbit csinálnám (és fogom is ).Mmm'kay?
-
trouble
senior tag
válasz KurtCobain #12536 üzenetére
Van ennek valami értelme, két hetente végigcsinálni ezt a patchelgetést?
Recovery-böl choose zip?
Melyik a mokee oldala, és hol lehet kikapcsolni azt hogy fel kinálja az update-t , köszi!
Én nagyon elégedett vagyok a mostani állapottal, ezért tamàskoxok itt! -
KurtCobain
őstag
válasz trouble #12537 üzenetére
Nyilván van valami oka az új kiadásoknak. Foltozgatják az eddigi hibákat (meg újakat csinálnak ).
Igen.
Ez a V5 mokee oldala, és van alatta egy ilyen szöveg: OTA: Upgrade to this version. Erre kell nyomni. Ott most 3 verzió van, neked most ez kell: Download: OTA-MK51.1-x9180-160203-160215-RELEASE.zipAz értesítést kikapcsolni meg: Beállítások, Mokee Központ, Frissítések, Frissítési gyakoriság: Manuális.
Mmm'kay?
-
trouble
senior tag
válasz KurtCobain #12538 üzenetére
Öszefoglalom:
-OTA frissítés az sd-re
-wipe/dalvik cache
-choose zip sd card és rányomok az OTA-ra, kész, ő frissit és mindent beállít, se adataim se beállításaim nem változnak vesznek el?!Szted van értelme a patchnak ha nekem az első nap(mikor felraktam a rom-ot) kétszer eldobta a kártyát, akkor autra. állítottam amit már részleteztünk itt és azóta 100% működik minden?
-
wwenigma
Jómunkásember
Gyári rommal? Mikori kártya?
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
llll
senior tag
válasz wwenigma #12540 üzenetére
Official 1.15 Foxpuppy HUN mod az összefoglalóból
a sim kártyámat pedig pár hónapja cseréltem
(ilyen normál és mini méretben is kipattinthatóra)de túlhaladottá vált a dolog, mert már nekem is a 160215-ös mokee csücsül a telefonon
túlságosan tetszik ez a gépezet ahhoz hogy ilyen könnyen lemondjak róla, úgyhogy próbálkozok
egyelőre ez is jónak tűnik - eldobálás szempontjából is -, de most már nem akarom elkiabálni[ Szerkesztve ]
Soha többet DPD!
-
Upo
addikt
Az este frissítettem én is. Nem rosszabb talán, mint a cm12.1, csiliviliket sikerült kikapcsolni, jó lesz. A duplakoppos felébresztés még mindig nem működik, csak a gombsoron a duplakoppos led kapcsolás. Érdekes, hogy nincs külön kapcsolója, az ébresztést nem használom, a ledet használnám, de ha kikapcsolom a duplakoppos ébresztést (mert úgyse működik), akkor a led kapcsolás se megy.
Egy dolgot nem találok még, ha a képernyő széléről csúsztatom befelé az ujjam, akkor lezárja a képernyőt. Másik romban megtaláltam valami idióta néven és ki tudtam kapcsolni, de itt nem találom. Hogy kell?Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
wwenigma
Jómunkásember
Az nem gyári, szerintem radio fw update sincs benne, a MEGA accomon van az utolsó 1.19-es.
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
llll
senior tag
most meg kevés a 2giga tárhely
erre nincs vmi ennél [link] egyszerűbb megoldás?
(már mindent átpakoltam az sd-re amit csak lehetett)Soha többet DPD!
-
wwenigma
Jómunkásember
Azt csinald meg. Nincs. Progi az accomon van ami mukodik is.
[ Szerkesztve ]
-
FoxPuppy
tag
Sziasztok!
Nem tudom használ-e egyáltalán valaki BlissPop romot, de nekem nagy kedvencem a featurek miatt.
Sajnos, mint látjuk nem portolja senki tovább, az utolsó verzió a kínai 4.0.3-as moonlight (köszönet érte).
Kicsikét nehézkes az install,(nincsenek benne a prodooman féle featurek , viszont tartalmaz pár javítást) van benne egy két kínai app, nincs benne normális billentyűzet, stb.
Ezt próbáltam orvosolni, aki gondolja töltheti.Módosítások:
- kínai appok törölve
- Baidu bill. törölve. + AOSP bill. hozzáadva
- Xperia bill. hozzáadva
- AudioFX előtelepített Viper4Androidra cserélve
- gyári CM Camera app. Camera Next Mod-ra cserélve
- gyári CM galéria , Galerry Next-re cserélve
- gyári böngésző , CM Browser-re cserélve
- Magyar nyelv időzona /formátum alapértelmezettnek beállítva
- Open pico Gapps előtelepítveBlissPopp-v-4.0.3-X9180-UNOFFICIAL_mod_PuppyFox
MD5: 6d1b48951d47e13014c58218a6f67a20
Használat saját felelősségre természetesen !
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest