Hirdetés
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- DIGI Mobil
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
M0RGI
őstag
TPT partícionálás után az image.bin ugye törölhető az SD-ről?
-
jano_77
nagyúr
válasz Psychonaut #2359 üzenetére
Mint írtam Kelzsoca Libra romja van fent és nincs benne ilyen beállítási lehetőség.
Trob1: nem vagyok én földönkívüli.....legalábbis nem tudok róla.
Ahogy az ujjam húzom a telefon aljáról felfelé, egy kékes sávot húz maga után!"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Acsifun
aktív tag
Bocs h itt kérdezem van már külön skate topik? lesznek arra is főzött ROM-ok?
A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen.
-
zszabika
aktív tag
Dsp managert kitöröltem a system/app mappából.Ha még valamit törölni akarok akkor korrekt ha ugyanígy törlöm?Vagy inkább valami progival kéne?
[ Szerkesztve ]
"Ha meztelenül futsz egy fa körül 80km/h sebességgel,lehetségessé válik,hogy megb''zd saját magadat." Albert Einstein
-
gamer12
csendes tag
Hát eza moldovan nekem nagyon nem jött be sokszor lefagyott a telo stb (600mhz..)
-
atillaahun
veterán
Tudnátok segíteni valahogyan beszerezni a DCD CloudSync Free-t? Nekem a Market még Enabler-rel sem mutatja.
-
asdasd181
csendes tag
Üdv!
Tudnátok nekem segíteni?
Már rég néztem errefelé.
Lenne egy ZTE-Blade telefonom.
Még anno a gyári kiszivárgott 2.3.4 et használtam.Azt hiszem 22 es béte verzió.....
Nagyon gyors volt zeam launcherrel akadásmentes oc-t is tettem bele alapból.+Kelzsoca SweetDreams 3 Re romjából szedtem ki dolgokat és beletettem a használatban lévő romba.
Most már eltelt egy kis idő és gondoltam beújítok.
CM7 el hogy állunk?Van már ténylegesen tökéletes verzió?
Flashal hogy állunk?Megy már mindegyik romban?Tökéletesen?
Leggyorsabb rom melyik?
Mi ez a Librásított GEN3?miben jobb mint az előző?
OC vel mi a helyzet?2.3.4 es kiszivárgott romba már nekem ment stabilan a 750MHZ.Megy már feljebb másik OC-s rommal?
Még egy fontos kérdés: Ha a töltő és az USB kábel nem tölt normálisan akkor mi a teendő?
Ha visszaviszem T-mobilba akkor kell vinnem Garipapíron,USB kábelen,Töltőn kívül a dobozt+tartozékokat is?[ Szerkesztve ]
-
-
Ronam
addikt
Kéne egy kis segítség. A [link]en található EXE-t használtam az előbb. Végigment a folyamat, 100% Succes, de nem a CWR jött be hanem FTM felirat jött vissza. Nem tudja valaki mi lehet a probléma?
-
hjanos1
senior tag
Ha kiírta - ÉS CSAK AKKOR -, hogy Download Successfull, akkor le lehet húzni az usb-ről, akksit visszarakni és megvárni, amíg a rom betölt.
Aztán onnan valamelyik módszerrel fel kell flashelni egy CWR-t.(#2389) Ronam:
Szerintem a legegyszerűbben feltenni a recoveryt így lehet:
Rom bebootolása után kösd rá a telefont a gépre
adb reboot bootloader
fastboot flash recovery clockwork-fájlnév.img
fastboot rebootszerk:
Pedig kéne hogy felrakjon romot.
Melyiket használtad?[ Szerkesztve ]
The Factory Must Grow
-
Ronam
addikt
válasz sto1911 #2387 üzenetére
A leírásban az szerepel a CWR-nek kéne bejönnie 98% körül. Nekem az FTM jött be. Nem ez volt az első EXE, az előzőnél minden rendben ment,CWR bejött 98% körül. Fastboot-al próbáljak meg rátenni CWR-t? Félek, hogy még gányabb lesz a helyzet, már ha ennél egyáltalán lehet .
(#2388) hjanos1 : ROM-ot ez alapból nem telepít , CWR nincs! Bekapcsolom a telót és FTM jön be. Ez mi?
[ Szerkesztve ]
-
Miksz
tag
Tapasztalatok gen3-al:
Api és Ux1 romjai gyorsak, müxik velük minden, wifi, gps, mobilnet.
Malysia gyári: müxik minden, de pár újraindítás kellett neki amíg felgyorsul, közbe-közbe röcög azért néha.
Kelzsoca: a leggyorsabb, de mobilnetet nem szeresse. gps faxa.(azért nem semmi amit ez a telefon kibír mellettem )
Sorry, hálás köszönet az önzetlen munkátokért
[ Szerkesztve ]
ZTE Blade a penge, MyAudio S8 808DCC, Sony Xperia M, Xiaomi Redmi 3S
-
asdasd181
csendes tag
Köszönöm a segítséget!Itt mindenki olyan segítőkész.
Azt hiszem máskor is ide jövök.... -
kelzsoca
félisten
válasz asdasd181 #2395 üzenetére
Ennyi kérdésre csodálkozol, hogy nem jön válasz
De válaszolok, ha már ilyen türelmes vagy:
CM7 el hogy állunk?Van már ténylegesen tökéletes verzió?
Nincs tökéletes szoftver, vannak már jól használható verziók.
Flashal hogy állunk?Megy már mindegyik romban?Tökéletesen?
Sehogy, nem erre a telefonra való.
Leggyorsabb rom melyik?
Relatív, mi számít gyorsnak, és mitől gyors, bármelyik custom rom megfelelő sebességet ad.
Mi ez a Librásított GEN3?miben jobb mint az előző?
Egy másik, nem Bladere készült firmware+szoftver csomag (hang, fogyasztás, miegymás)
OC vel mi a helyzet?2.3.4 es kiszivárgott romba már nekem ment stabilan a 750MHZ.Megy már feljebb másik OC-s rommal?
Megy már ritka esetben 800-on is, bár hogy ez után a telefon meddig megy, már más kérdés.
Még egy fontos kérdés: Ha a töltő és az USB kábel nem tölt normálisan akkor mi a teendő?
Ha visszaviszem T-mobilba akkor kell vinnem Garipapíron,USB kábelen,Töltőn kívül a dobozt+tartozékokat is?Meg kellene nézni másik usb kábellel, ha azzal sem tölt, mehet vissza, dobozzal-mindennel, amit kaptál hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
asdasd181
csendes tag
válasz kelzsoca #2396 üzenetére
Libra romok használhatóak annyira mint a kiszivárgott 2.3.4?
És valami leírást tudnál linkelni a librásításra?
Vagy inkább egy CM7?
Érdekes én próbáltam flash régebbi CM7en.És teljes képernyőbe vitte némelyik indavideós videót ami kb 20-30 perces volt.
És ha a skaten is megy akkor ezen is kell hogy menjen.[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
válasz asdasd181 #2397 üzenetére
Libra romok használhatóak annyira mint a kiszivárgott 2.3.4?
És valami leírást tudnál linkelni a librásításra?
Vagy inkább egy CM7?Valaki erre, más meg arra esküszik. Próbáld ki mindkettőt és amelyik tetszik, azt használod.
Érdekes én próbáltam flash régebbi CM7en.És teljes képernyőbe vitte némelyik indavideós videót ami kb 20-30 perces volt.
Van haxolt flash, keress rá a topikban!
És ha a skaten is megy akkor ezen is kell hogy menjen.
Ezt nem mondanám.
A Skate "eggyel nagyobb" procit kapott (Blade: MSM7227, Skate: MSM7227T), ami alapból 800 MHz-en pörög. Ezt akár 1 GHz-re is fel lehet tornázni. A Blade procija csak 600 MHz-es és csak legjobb esetben tudod közel 800-ra húzni. Így nagyobb esély van Skate-en flash-t használni.[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
Korábban valaki kért tesztképet a Skate-el kapcsolatosan, reggel kattintottam: kép
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos a függetlenítés!
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Honor 200 Pro 12/512GB Extrákkal, valamint Zöld Honor 200 256 Gb
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- APPLE iPhone 12 64 GB Black - 9 hónap garancia
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest