Hirdetés

Aktív témák

  • mkRoland

    senior tag

    válasz mira72 #23588 üzenetére

    Egy okostelefon nem csak attól okos, hogy kizárólag nettel lehet bármi értelmeset elérni és elintézni vele, arra van telefonokosító "klikk". A legjobb persze kombinálni egy okostelefont a korlátlan mobilnettel. De csak azért, hogy megkapjam a heti Viagra reklámomat, nem sok értelme van. Létezik offline navi, offline office, e-book olvasó, a korábban wifi közelben lefrissített legfrissebb híreket, cikkeket át lehet olvasni, és persze lehet szórakozásra is használni: játékra, zenehallgatásra, filmek, sorozatok nézésére.
    Nem életképtelen az okostelefon állandó net nélkül, de meghálálja ha van neki. Ha választanom kellene, akkor inkább egy androidos telefon net nélkül, mint egy butább nettel. Munkahelyemen van wifi, csajomnál is, otthon is, muteroméknál is. Ha vezetek, akkor nem szeretek mobilarena-t olvasni, mert elvonja a figyelmemet, vonaton meg kibírom az offline appokkal is: még kicsit több, mint 700 szint hátravan a BubbleBlast-ból, meg még pár háromcsillagos minősítés Angry Birds-ből.
    Attól, hogy valaki meg tud venni egy androidos telefont, nem biztos, hogy le is kötné magát havi minimum egy ezresért, hogy netezhessen ott is, ahol éppen nincs wifije arra a fél órára, amíg hazajut a suliból/munkahelyéről. Családi csomagban pedig ha ingyen hívhat valakit, vagy az általa gyakran hívott személy kedvezőbb percdíjjal telefonál, akkor elég, ha annyi van a számláján, hogy csörgetni tudjon.
    Miért kell lenézni, ha valaki szerényebb körülmények között kénytelen élni manapság?

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák