- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Itt a HyperOS 2, gyorsan érkezik a régi modellekre
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Aktív témák
-
IKuresZI
tag
Hogy nekem mindig van valami kínja a telefonomnak... Tegnap felraktam a two face 4-et, ment is simán (nem merült!), témáztam, titanium backuppal visszaraktam rá mindent, örültem.Gyári böngészővel le akartam tölteni egy pdf-et, de aztán megszakítottam, mert nem kellett. Ekkor befagyott a töltésjelző a fenti sávba. Se task killerrel, se semmivel nem tudtam kilőni, ugyanis nem mtatta, hogy megy.Újraindítottam, erre elszállt a kijelzőm. Na mondom fasza, mégegy újraindítás, akkor már működött, viszont egyből browser hibát írt és még mindig mutatta a letöltést. Kellett csinálnom egy full wipe-ot, hogy rendbejöjjön.
ZTE Blade Gen2 ROM: Sugar Daddy
-
jano_77
nagyúr
Nem tudja vki, miért változtak a jobb oldali "Kedvenc fórumaim, Itt szóltam hozzá" sávban a buborékok, melyek a hozzá szólásokat jelzik piros felkiáltójelessé?!? Most vettem csak észre, reggel még nem voltak azok.
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
TRob1
veterán
Szerintem már kezd kicsit uncsi lenni ez a TB így nem jó meg úgy nem jó szöveg. Tökéletesen működik a progi, nincs semmi baja. (Nálam is MINDIG jó volt, pedig volt vagy 20 féle rom a telómon, de vannak itt mások is akik folyamat használják), és majd minden külföldi fórumban is ajánlják, sőt ha Xar lenne, valszeg Nem Érne El 4,8-as átlagot (az 5ből) 51-52ezer szavazat alapján!!! (Ráadásul valszeg többszázezren vannak akik használják, de nem szavaztak).
(#24956) mpire : Azt még hozzátenném, hogy nem én vagyok az egyetlen, akinek 2.2-ről 2.3-ra való visszaállítás után se voltak gondjai
más romra backupolni mindig hibalehetőségeket rejt magában
Igen, ebben lehet vmi, de Te (és persze már mások is többször) úgy húztad le a TB-t, hogy még nem is tudtad, milyen romról mire lett visszaállítva (vagyis látatlanba)
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
barnam_
nagyúr
Aki Sweet Dreams, vagy a többi kiszivárgott 2.3.4-t használja:
Úgy néz ki a ZTE féle ébresztő még mindig bugos GB alatt (egyszer ébreszt, utána nem), ezért használjátok inkább a DeskClock-t.Ma is elaludtam miatta, de szerencsére nem gáz
-
zsloti
senior tag
Üdv
Ha egy vodafone-os Bladen felszabadítom a memóriát és utána visszateszem mondjuk a gyári szoftvert, ha valami bibi van a telóval a szervizeltetés előtt vissza lehet állítani a ramot?
Esetleg nem is veszik észre a szervizbe a beavatkozást?(a vodka szervizbe küldi)
Köszi
ZsXiaomi max SPEmall kuponok https://goo.gl/P3v6B0 Hardverapro csoport: https://goo.gl/EPnfc1
-
zsloti
senior tag
válasz FoBCRaistlin #24962 üzenetére
Rövidesen?
Most beszéltem velük
A cég ahol melózok kiemelt partnerük és egy céges telóról hívtam őket
A kiemelt ügyfélszolgálaton nagyon készségesek voltak mikor mondtam a problémám a csaj rögtön mondta hogy tudnak a problémáról és minden kiemelt partnert akinél ilyen telefon van már kiértesítettek hogy visszacserélik a telót mert egyhamar nem lesz frissítés
Legutóbb pont az ellenkezőjét mondták
Ezek szerint a ők se tudják mi a helyzet
zsXiaomi max SPEmall kuponok https://goo.gl/P3v6B0 Hardverapro csoport: https://goo.gl/EPnfc1
-
phantom88
tag
válasz barnam_ #24966 üzenetére
Na azt viszont lehet érdemes kipróbálni, hogy ha hagyod az ébresztőt végigfutni akkor hagy-e valahol jelzést. Itt lehet bug... Most a munkahelyen nincs kedvem ezzel játszani.
Más:
Akku használat: 1nap 15 óra -> most 12%.
Wifi 15 órán át futott, tegnap délután óta már szundiban is megy állandóan.És ez még csak a második töltés volt rom csere óta .
[ Szerkesztve ]
Rock, paper, scissors, lizard, Spock..... http://www.youtube.com/watch?v=_4PFWow-q1s
-
-
leszvigasz
csendes tag
Sziasztok!
Meg tudja valaki mondani, hogy mi az oka annak hogy nem gyári romon a szerviz/teszt kódok miért nem működnek? (vagy főzött romnál ezt ne is várjam el?)
Beírom a kódot, hívás, aztán kiírja hogy USSD kód futtatása... majd felugrik egy ablak UNKNOWN APPLICATION címmel.
Kelzsoca féle Two-Face III. Romom van.
Válaszotokat előre is köszönöm!
-
mogyesz
aktív tag
válasz leszvigasz #24969 üzenetére
csak a gyári tárcsázóval mennek a kódok.
-
Ronam
addikt
nem mindegyik ébresztő app-ot szereti a sweet dreams ,nálam az Alarm Clock Xtreme ébresztett csak épp lenyomni nem lehetett,szóval az ébresztés garantált volt ,uninstall kellett neki,hogy elhallgasson.Az Alarm Clock Plus viszont megfelelően működik
-
HIROdj
tag
Én az SPB Time-ot használom és tõkéletes.
Kb mikkora várható az új rom belőle, vmi téma hozzá még mindig csak 2 van?
[ Szerkesztve ]
-
enpassant
csendes tag
válasz infectedmann #24933 üzenetére
Nekem a Titanium Pro jól működött a Sweed Dreams-en, ráadásul 2.2 alól vittem át az alkalmazásokat és a beállításaikat.
-
mogyesz
aktív tag
válasz leszvigasz #24971 üzenetére
szerintem install, ha van valahol... A módosítottakban általában ki van cserélve az alap.
-
gyuszmó
őstag
Sziasztok
Gondolkodom egy Blade vásárlásán,de hallottam pár negatív dolgot az anyag minőségről,összeszerelésről, és hogy a gombok nyomáspontja nem túl jó.
Valós dolgok?
És állítólag lassú egy kicsit,nehézkes
köszi
Jelenleg galaxy 3at használok
[ Szerkesztve ]
"Ne tégy olyat mással amit nem szeretnéd,hogy veled tegyenek"
-
marcusa
addikt
válasz gyuszmó #24983 üzenetére
Hát nem érintőgombjai vannak mint mondjuk a Galaxy S-nek, hanem rendes fizikailag megnyomható gomb, de szerintem cseppet sem nehézkes.
Szerk:
Na, hát Galaxy 3-nál 1milliószor jobb!!! na jó, egy valamiben nem, az akkuideje jóval kevesebb, de azon kívül mindenben jobb. Az új 2.3.4-es ROM-okkal már a sebbességre semmi panaszom nincs, most már minden játék rendesen megy, pl most tettem fel a Pinball HD-t, és teljesen jól, akadás nélkül fut.[ Szerkesztve ]
:-)
-
infectedmann
őstag
Az anyaghasználat nem mérhető egy prémium kategóriás cucchoz, de az amit én vettem, az pl. nagyon jól össze van rakva. Nem jelentkezett a kijelző alatti prosodás, pedig párszor már leszedtem a hátlapját is.
A gombok nyomáspontjával nekem még nem voltak gondok.
A gyári ROM-ról pedig majd nyiltakozik az, aki használta. Én már a vásárlás napján lecseréltem főzött ROM-ra.
-
dragon1993
őstag
Ha valaki tanácsot vár szerintem ez a leggyorsabb kiszivárgott rom.
-
marcusa
addikt
-
GrandS
senior tag
válasz #04441088 #24939 üzenetére
Felraktam ebből az elsőt Boot animációnak először a system/media majd a data/local mappákba átnevezve bootanimation.zip-nek root-olt telefonon, de most is csak az eredeti androidos felirat jön fel bekapcsoláskor. Hivatalos T-s 2.2-es ROM van rajta.
Mit ronthattam el? -
angyall
tag
Kis help lécci.... Melyik ROM az, amelyik most a legjobb a választható nem kevés példány közül? Nem játékra, inkább minden másra kéne... Köszönöm a választ. Most az "édes álom" van, de nem nyerte el a tetszésemet. (bocs kelzsoca )
Motorola Edge 40 , IPad 2021, Baseus Bowie M2s
-
atillaahun
veterán
Hát az összeszerelés valóban nem tökéletes, nálam most a 3. Blade van, az elsőn eszetlenül nyikorogtak a hangerő gombok, a másodiknak szar volt a wifije meg a hangszórója, ennek a harmadiknak most a hátlapját cseszték el, úgy nyikorog a home gomb nyomkodásakor az illesztés miatt, hogy egyszer már majdnem földhöz vágtam. De aztán persze eltekintettem eme manővertől. Minden egyéb tekintetben megéri az árát, de arra komoly esély van, hogy valami defektes lesz rajta, jó esetben cserélik, rosszban meg meglehet szokni.
-
MxM19
aktív tag
Sziasztok!
K.b.1nap alatt kiteszteltem a 2.3.4 Sweet Dream romot.(feladatkezelő+tárcsázó update)
Minden jól volt feltéve. A leírások alapján stb...
SMS-t nem lehet küldeni vele mert hibaüzenettel kilép.
Gyári launcher kicserélve ADWEX1.3.3 ra.Rendesen észrevehető a lassulás.(szezso15 radio romja az 1ik legjobb gyorsaság szempontjából.(7.1))(ux1 romját nem próbáltam)
GPS használata után rendesen akadt a launcher hiába léptem ki mindenből.(újraindítás segített)
Filmet néztem rajta néha néha belassult.(más romon nem).(sima avi fájl no konvertálás.mindig így szoktam.)
Ami jó:
GPS nagyon jól működik gyors stb.Kint vezetés közbe és bent a házban is volt tesztelve.
Wifi is nagyon jól működik.nem dobálja stb....
Játékokat próbáltam rajta.Normálisan mennek.(Gangstar West Coast Hustle,PinballHD,Pes2011)(én nem vettem rajta lassulást a CM7/7.1 hez képest.)
Aksi kalibráció nem volt.Rom előtt Wipe battery stats.Feltöltöttem 100%-ra és onnantól ment.
Kis GPS(max10perc)wifi(max 10perc)Film nézés max fényerőn(45perc)Szarakodás az sms-el(5perc) programok futtatása(10perc).Kb ennyi volt a használat.Sztem így elsőre jó.Többi rom nem bírt ennyit.Lenne 1 kérdés:Meg lehet valahogy csinálni hogy normális legyen a bootanimáció?Mert az elején mindig belassul és ez zavar nagyon.A mostani animációm meg egész végig lassú.(első bootolásnál amikor kb 6percig tölt akkor felgyorsult nem tudom hanyadik percben.
[ Szerkesztve ]
KERESEK ZTE BLADE ELŐLAPOT OLCSÓN!!!!!Vagy olyan illetőt aki T-mobilnál dolgozik,stb...
-
tomzi1
tag
Beraktam csengőhangot hívásnak meg ébresztésnek az első hsz-ben megadott mappákba. Szépen zenél mindkettő, de ki is kifagyasztja az adott appot. Hívásnál még fc-zik is, ébresztésnél azt sem, csak zenél tovább. Mit csináltam rosszul? Mp3 fájlokról van szó, rom TwoFaceIV.
-
Laccnow
csendes tag
Üdv!
Amióta CyanogenMod-ot használok (n102), néha rebootol a készülékem. Ezt csak akkor csinálja, ha a GPS be van kapcsolva (ahogy olvasgattam, nem csak nekem volt ilyen problémám, bár megoldást nem igazán találtam). A mai napig talán 3 alkalommal indult újra, viszont ma pont bringázás közben, így hazaérve meglepetten láttam, hogy az utolsó 30 km-t már nem vette fel a telefon
Tehát, magát a CM-et lenne érdemes frissíteni, vagy van valami más, amivel meg lehet oldani?
(Nem tudom számít-e, de a telefon gen1-es volt, a T-Mobile-os 2.2 frissítéssel lett gen2-es)
Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest