- Telekom mobilszolgáltatások
- Itt a HyperOS 2, gyorsan érkezik a régi modellekre
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
infectedmann
őstag
Holnap futok még egy kört a Sweet Dreams-el és a Titaniummal, de ha nem hajlandó a Titanium visszaállítani a programokat, akkor várok pár verziót, hátha közben az alap rom is változik.
Manuálisan nem tudom hogyan kell backupolni az programok adatait.
[ Szerkesztve ]
-
Nova96
őstag
válasz dilajoska1 #24551 üzenetére
pc és áramra is kötve volt nem töltőt, de még az ö telefonjával megnézte töltőt és mondta rendel hozzá van egy egy zte blade még ott . De nem cserélte.
-
IKuresZI
tag
Ma már kérdeztem egyszer, de nem úgy tűnik... Lesz még ma új rom? Mert holnap fontos a teló és akkor újrarakom a jelenlegi romot.
ZTE Blade Gen2 ROM: Sugar Daddy
-
dilajoska1
őstag
válasz Nova96 #24555 üzenetére
ha próbálta a szervízes másik kábellel és neki se működött akkor kellett volna cserélnie most neked csinál majd egy fölösleges utat.mindenképp cseréltesd ki ha nem cserélik vidd másik szervízbe.
Xiaomi Mi 10T Pro Lunar Silver 8/256Gb (GPU Adreno 650 - 925Mhz OC UV [original 587Mhz] + new Vulkan driver)
-
SchiSa_963
csendes tag
válasz dilajoska1 #24558 üzenetére
nekem úgy tűnik, hogy a szervizes kipróbálta a saját telefonjával a kábelt, és azt sem töltötte, ezért rendel egy másik kábelt
-
Barcomax
csendes tag
Gen 1-ről gen 2-re hogyan lehet váltani ? Mekkora a kockázat ? Lehet, hogy a telefonom többé nem működik ? Ezek a nagy kérdések most számomra
-
irmacsek
csendes tag
Tudna valaki segíteni?Letöltött zenét hogy lehet beállítani sms-hangnak??
-
dilajoska1
őstag
válasz SchiSa_963 #24560 üzenetére
igen most olvasom normálisan el.
Xiaomi Mi 10T Pro Lunar Silver 8/256Gb (GPU Adreno 650 - 925Mhz OC UV [original 587Mhz] + new Vulkan driver)
-
SchiSa_963
csendes tag
-
IKuresZI
tag
Újraraktam a sweet dreams romot, volt format, wipe, felraktam a 3 fixet. Indulásnál hiba, telefonálásnál nincs tárcsázó hiba: android.process.acore folyamat váratlanul leállt bla bla. Első indításnál. Csak a fixeket raktam fel.
ZTE Blade Gen2 ROM: Sugar Daddy
-
irmacsek
csendes tag
válasz SchiSa_963 #24567 üzenetére
Köszi a választ,de nekem ez túl komoly,és azért annyira nem fontos!!
-
MxM19
aktív tag
Én úgy döntöttem várok még pár napot.1 vagy 2 nap múlva 100% hogy 2x ilyen jó romok jönnek majd
Addig kibírja a teló market+adwx launcher buggal...:SKERESEK ZTE BLADE ELŐLAPOT OLCSÓN!!!!!Vagy olyan illetőt aki T-mobilnál dolgozik,stb...
-
atillaahun
veterán
válasz #40993792 #24556 üzenetére
És feltételezem arra a pár hétre míg megérkezik adtak neki egy ugyanilyen tudású telefont...
(#24555) Nova96
Ha 96 a születési éved, akkor valszeg azért koptatott le a szervizes. Ha ad egy új töltőt már nem tudja eladni a náluk lévő telefont tartozék nélkül.
Ez így helyből vásárlók könyve, aminek a szkennelt másolatát megkapja a központi ügyfélszolgálat meg a fogyasztóvédelem e-mailben.
Kivéve persze ha egy szempillantás alatt adnak egy bontatlan Blade-s dobozt két póttöltővel, még három hátlappal.
Ha esetleg nem vállalnád be, hogy ezt így előadod, kérd meg egy kedves és határozott ismerősöd, hogy mennyen veled legközelebb.[ Szerkesztve ]
-
dilajoska1
őstag
válasz atillaahun #24572 üzenetére
nekem már 5-ször cseréltek
-
atillaahun
veterán
válasz dilajoska1 #24573 üzenetére
Nagyon helytelen. Én már a 2. után rád húztam volna a vizes lepedőt, hogy széthekkelted, nem lesz itt semmiféle csere.
-
Bozek
nagyúr
válasz dilajoska1 #24573 üzenetére
És gondolom, mind az 5-ször Te rontottad el valamivel...
-
dilajoska1
őstag
nem nem.2-nek a hangszórója ment gajra egy hónap után.a harmadiknak a rezgő motorjával volt probléma a negyediknek a külső hangszórója gerjedt és már átvételkor poros volt az üveg alatt és most van nálam az 5-ik
-
dilajoska1
őstag
válasz atillaahun #24575 üzenetére
mág jó hogy nem vagy szervízes
-
Bozek
nagyúr
válasz dilajoska1 #24578 üzenetére
Te meg jó, hogy nem használod a "Szerkesztés" és az "Off topic" gombot.
-
mpire
tag
válasz infectedmann #24552 üzenetére
My backup root a programok adatait biztosan jól menti, magukat az appokat meg appmonsterrel mentsd.
-
catroot
veterán
válasz dilajoska1 #24577 üzenetére
Az azért már nem semmi!
[ Szerkesztve ]
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
dragon1993
őstag
válasz dilajoska1 #24580 üzenetére
Porosodással cserélték ?
-
dilajoska1
őstag
válasz dragon1993 #24583 üzenetére
igazából nem ez volt a fő ok, hanem a hangszóró de ezt is említettem neki nehogy ne cserélje ki egy újra
[ Szerkesztve ]
-
barnam_
nagyúr
Annak aki hasonlón gondolkozna:
az új 2.3.4-es romból nem ajánlott törölni a fényképező hangot, mert nélküle nem indul el a kamera... :/[ Szerkesztve ]
-
dragon1993
őstag
Forráskódról nincs valami hír ?
-
Geree
senior tag
rég jártam erre...
főtt mostanában valami jóféle a magyar konyhákban? legfőképp stabil 2.3.4 érdekelne...melyik a legjobb most, es milyen ismert problémái vannak? (ha van egyáltalán )a friend in need is a friend indeed
-
Bozek
nagyúr
Van TwoFace III, ami a CM7-en alapul és van a Sweet Dreams, ami meg a hivatalos kínai 2.3.4-en. Az itt olvasott vélemények szerint stabil mind a kettő. Az utóbbi elviekben hibamentes is.
Mind a kettő kelzsoca munkája és a Hungariandroid fórumból letölthető.
[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
Ja, majd elfelejtettem: a Sweet Dreams-ben van FM rádió. A TwoFace III még az n102-n alapul, így abból ez kimaradt, bár a CM-es fiúk megoldották már azt is, de csak később, mint a ROM készült. Viszont, az előbbiben meg nem OC-s a kernel. Szóval Neked kell döntened, mi számít igazán.
(#24591) dragon1993: Én jobban bízom kelzsoca munkáiban.
[ Szerkesztve ]
-
dragon1993
őstag
Viszont Szezso15 CM7.1 FM Radio Edition RLS1 romjában van rádió , és cm.
-
barnam_
nagyúr
válasz dragon1993 #24589 üzenetére
Játékokban lehet lassabb mint a CM7, de a menüben mászkálva nem vettem észre hogy lassú lenne - még 122MHz-es minimum órajellel se
Egyetlen hiba amivel találkoztam, hogy Mybackup-al visszaállítva az sms-eket, FC-zik az Üzenetkezelő alkalmazás. Ez eddig minden rommal probléma mentesen ment.
-
barnam_
nagyúr
válasz dragon1993 #24593 üzenetére
Nálam is ADW-EX van, csak kikapcsolt animációkkal... nem kell a csilli-villi
-
barnam_
nagyúr
cm_blade_full-108.zip
Ha még érdekel valakit -
HIROdj
tag
Kelzsoca
Nem tudtad még megcsinálni a theme chooser-t? -
DuDieHUN
aktív tag
az lenne a kérdésem, hogy az android hogyan kezeli az sms memóriát? mert tegnap kaptam olyan üzenetet, hogy "SMS memória megtelt, töröljek....", belső memória volt még kb. 15 mb, mi lehetett a gond? leuninstalláltam pár app-ot, illetve letöröltem régebbi sms-eket, akkor se javult meg, csak egy ki-bekapcsolás segített
-
Bozek
nagyúr
válasz barnam_ #24596 üzenetére
Engem még érdekel. Hiába a hivatalos 2.3.4, a CM-es srácok annyi finomságot adnak a mézeskalácshoz, hogy nem pártolok el tőlük. Remélem hamarosan megszerzik a kernel forrását is, hogy még tökéletesebb főzetet készítsenek.
Ma volt az n106-tal egy GPS reboot-om, amikor a Theft Aware elküldte SMS-ben a pozíciómat. De ezen kívül semmi problémám nincs vele.
Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest