- Telekom mobilszolgáltatások
- Itt a HyperOS 2, gyorsan érkezik a régi modellekre
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
MxM19
aktív tag
Új alap ZTE 2.3.4 esnél lg camal lehet 800x600 ba felvenni videót?
KERESEK ZTE BLADE ELŐLAPOT OLCSÓN!!!!!Vagy olyan illetőt aki T-mobilnál dolgozik,stb...
-
atillaahun
veterán
Modacon azt írták lehet, csak rendkívül szar minőségbe.
(#24679) vzaza
A Blade mikrofonérzékenységének beállítása nagyon gyenge a tárcsázó programokban. Kihangosított állapotban pl. használhatatlan, mivel kb. 30 centinél távolabbról beszélve már a kiabást sem hallani a túloldalon. Viszont látszólag ez eddig nagyon keveseket zavart, mert egy romban sem tudok róla, hogy megpróbálta volna valaki korrigálni. -
IKuresZI
tag
-
jano_77
nagyúr
Erre nincs senkinek ötlete?!?
Valamint főképpen Kelzsocához szólna a kérdésem, de ha bárki használja a Sweet Dreams SteelBlue témával, illetve a Two Face IV-et, az megtenné, hogy feldob ide egy-két screenshot-ot, hogy hogyan is néz ki a téma? Mert megtalálni megtaláltam, de nem szedném le feleslegesen, míg nem láttam és nem tudom biztosan, hogy a témája bejönne nekem is.
Köszönöm a segítségeteket
[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
MxM19
aktív tag
Az normális hogy sweet dreams alatt csatlakoztatni akarom a telót a géphez és olyan mint ha ki be húzogatnám a kábelt?
Magyarul nem tud kapcsolódni a géphez.
Usb tár bekapcsolása és utána lekapcsolódik.KERESEK ZTE BLADE ELŐLAPOT OLCSÓN!!!!!Vagy olyan illetőt aki T-mobilnál dolgozik,stb...
-
MxM19
aktív tag
válasz atillaahun #24708 üzenetére
nem.
Másik 2romon semmi baja.
Csak ezen.
Pedig már 2x raktam újra és wipe /factory is meg volt.KERESEK ZTE BLADE ELŐLAPOT OLCSÓN!!!!!Vagy olyan illetőt aki T-mobilnál dolgozik,stb...
-
jano_77
nagyúr
a 3G Watch Dog fent van, az is jó erre?
esetleg tudsz ajánlani név szerint progit, amit a Marketen el lehet érni? Lehet fizetős is, csak reklám nélküli legyen.
Köszi[ Szerkesztve ]
-
vttomi
csendes tag
van itt valaki a GÖDÖLLŐ SZIE kollégiumból, aki tudna nekem személyesen segíteni romot feltenni?
-
pista59
őstag
Nekem pont a WatchDog nem hagyta aludni
(de lehet, hogy csak valami rossz beállítás miatt. Letöröltem, azóta jó)A győztes féreg irtó baktérium
-
IKuresZI
tag
válasz kelzsoca #24712 üzenetére
Portoltatok ti is? XDA-n találtam, de elég régi bejegyzés.
Akit érdekel, itt megtalálja RetroDROID for CM 7
Hű basszus most nézem, milyet portoltatok. Durva! Legközelebb biztos ez megy fel (következő vanilla romnál)
[ Szerkesztve ]
ZTE Blade Gen2 ROM: Sugar Daddy
-
FoBCRaistlin
őstag
Megpróbálkozok ismét a kérdéssel.
Az mitől lehet, hogy a korábban feltelepített alkalmazásom egyszer csak eltűnik a menüből, és a telepített progik között valami fekete ikonja van, és nem lehet semmit kezdeni vele, csak újra telepíteni.
Illetve azt tapasztalom, hogy némelyik beszélgetés alkalmával, asszem csak kimenő hívás esetén, hallom magam a hangszóróban.
Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
IKuresZI
tag
válasz FoBCRaistlin #24716 üzenetére
Nem formáztad az SD-d? Ha arra volt telepítve és törölted, vagy megsérült, akkor csinálhat ilyet.
ZTE Blade Gen2 ROM: Sugar Daddy
-
kelzsoca
félisten
válasz IKuresZI #24715 üzenetére
Először is, jó ha tudod hogy nem lehet mindenféle témát feltenni egy bizonyos romra, amit éppen találsz, ez nem így működik.
Vannak egységesített témák, amik bizonyos rom generációra felmennek, de másra nem.
Aztán van a T-Mobile téma motor, amit a CM Team integrált a CM7-es romokba, ahhoz is másféle témák tartoznak.Viszont egy ilyen romra, mint pl a sweet_dreams erre portolni kell témát a tökéletes működéshez, hogy SEMMI probléma ne legyen.
Más, nem adott romhoz készült témák használata az egész rendszer instabilitásához, gyors merüléshez, vagy a rendszer működésképtelenné válásához vezethet, így ha véletlenül el is indult egy "talált" téma azt nem ajánlott ezen dolgok miatt használni.
Éppen a rendszer fő alkotóelemei vannak kicserélve, tehát a témázgatással csak óvatosan.
Amit most néztél fehér téma, azt én dobtam össze, és 100% működőképes a vanilla romokkal.
-
Noobi
tag
válasz kelzsoca #24661 üzenetére
Nos, ehhez csak annyit tudnék hozzászólni, hogy ezt az ócsárolás témát ÉN írtam le először, hogy nem mennék el addig... de a tapasztalatomat ugye megírhatom? Nem írtam nevet, székhelyet, és semmi mást... csak egy megtörtént esetet meséltem el... (remélve hogy talán tud vki segíteni, azaz tanáccsal szolgálni ha már ott ilyen kedvesek voltak) ...melyet most folytatnék... felhívtam másik közelebbi nagyvárosban lévő telenor üzletet... az eladó készséges volt ...azt mondta, hogy 1 pixelhibánál is cserélni szokta a készüléket... kezdtem megörülni.... aztán folytattam és kiderült... bizony neki is ő a főnöke, így mindenképp meg kell várnom amit a FŐNÖK intéz... központot is felhívtam, tájékoztattak, hogy jogában áll így eljárnia... az már más kérdés, hogy mennyire szimpatikus cselekedet... node sebaj... így jártam
Tehát szerintem abszolút nem keltettem rossz hírét a társaságnak, ezen postban leírtam félig pozitív tapasztalatom is... dehát én biztos nem voltam szimpi ezért kellett így eljárni esetemben... Ha az olvasók közül valaki magára ismer még 1x szeretném megköszönni a korrektséget és segítőkészséget.
-
infectedmann
őstag
Tökéletes eddig a Two Face IV. Eddig a leggyorsabb ROM amit használtam. Már az alap CM7 n108 is frankó volt, de így tökéletes
-
kelzsoca
félisten
Először is ki beszélt rólad?
Vagy úgy gondoltad azt pont Neked címeztem, mert nem éppen.Elhiszem, hogy ideges vagy, mert hülyére vettek, de legalább ne abba köss bele, aki segíteni akart.
Egyébként mindenki azt csinál amit akar, én csak szóltam, hogy ne durvuljanak el a dolgok, nem egyszer volt már rá példa, és vagy felhasználók repültek, vagy a topicot zárolták rövid időre.
(#24720) MxM19
Lehet hogy lesz.
(#24723) jano_77
Pedig bejönnek, több böngésző alatt is ránéztem.
[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
Visszavonva: kijelentkeztetett a rendszer, amit nem vettem észre, ezért nem láttam
Nem lehetne megoldani, hogy olyan legyen a fórum, mint itt a prohardveren, hogy folyamatos bent maradást engedélyez?!?Kelzsoca:
Az Android fan-os fórumon a White theme-nél a képek nem töltődnek be!?
Tudtok esetleg már erről vagy csak nekem nem jönnek be?[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
Még1x bocsi a lámaságomért.
Viszont lenne még egy kérdés. Barangoltam a másik fórumon és láttam, hogy CM ROM-okhoz van egy apn.conf file, amit fel kell tenni, hogy az MMS küldés rendesen működjön.
Nos nekem a Te (Kelzsoca) SS RLS 4b Romod van fent és volt, hogy azt kaptam válaszként, mikor küldeni akartam a levelet, hogy nem jók a beállításaim.
Most direkt nem akartam feleslegesen írni, ezért megnéztem, hogy most mit csinál és most meg elküldte a céges telómra. Nem értem miért van, hogy hol elküldi, hol meg nem!?"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
tjb007
nagyúr
Lenne egy problémám.
kelzsoca féle SS RLS4b -t használok és bejövő hívásnál, hívásfogadáskor rezzen egyet a telefon.
Ezt hol lehet kikapcsolni ? -
tjb007
nagyúr
válasz infectedmann #24728 üzenetére
Kerestem de ott nincs ilyen lehetőség.
Bocsánat, az előbb rosszul fogalmaztam.
Szóval akkor van ha hívok valakit és a hívott fél fogadja a hívást.[ Szerkesztve ]
-
kungzi
veterán
ez milyen hiba? full wipe volt! kelzsoca sweet dreams
ezt írja ki: android.process.acore folyamat váratlanul leállt
[ Szerkesztve ]
-
HIROdj
tag
valaki küldene egy linket hogy ma mit csináltak a kiszivárgott rombol???
-
kelzsoca
félisten
-
kungzi
veterán
kelzsoca
(#24730) kungzi
erre szerinted? felraktam a romod, a sweet dreams-et és egyből ez fogadott, mikor belépett és kérte a pin kódot.
-
Lenry
félisten
válasz tjb007 #24743 üzenetére
én eddig két telefont gen2esítettem ezen módszer alapján, ez elég biztonságos, és azt hiszem még vissza is vonható, ha szükséges
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
hr2
őstag
Üdv.
Csak nálam van az a hiba 2 Face 4-nél, hogy ha belépek a beállítások-ba és elfordítom oldalra a telefont utána vissza, akkor nem fordul álló helyzetbe vissza?, úgy marad fektetve. -
Strauss
senior tag
Hali mindenkinek! Vki esetleg megtudná pontosan mondani , h mekkora sd kártyát képes fogadni a blade ? ( neten eltérőek az írások ) Thx.
" a parlamentben demokrácia van - kő- papír-ollóval döntenek el mindent - Igaz Viktor használhat flexet is - "
-
darthdenes
tag
Hali!
Nekem még egy februárban feltett Kelzsoca féle allin romom (ezek voltak azok amik egyszerre feltette a recoveryt és a romot is, nekem szinte semmit sem kellet csinálni) van.
Kiszeretném próbálni ezt:
http://hungariandroid.com/androidfans/viewtopic.php?f=110&t=79Kérdés az lenne ha a zipet felmásolom az sd gyökerébe és utána nyomnám a hangerő le +bekapcs gombot akkor a recovery jönne e be vagy ismét telepítené magát az allin rom?
Mintha ilyet szívtam volna már egy hónapja. -
kelzsoca
félisten
válasz HIROdj #24742 üzenetére
Jaj, inkább ne csinálj semmit.
Ha egy kicsit is kinyitnád a szemed, észrevennéd hogy már 2 téma is van a romhoz.
De már készül hozzá a többi is, és olyanok csinálják, akik értenek is hozzá.
(#24741) kungzi
Tedd fel újra.
(#24743) tjb007
Az esetek döntő többségében, user error miatt keletkeznek hibás készülékek (nem megfelelő körülmények, hardveres-szoftveres téren egyaránt, felhasználó figyelmetlensége stb..)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest