- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Aktív témák
-
adsnew
tag
Ha visszaolvasol 100-200-300 post-ot megtalálhatsz erről ill. az androidos firewall-okról egy-két írást
Du. 4-6 körülés ezt linkelte egy fórumtárs abból indult a tűzfal kérdés
[ Szerkesztve ]
-
bunnyhu
senior tag
Vót egy kérdésem csak elveszett a bóti témában, szóval ha ki van kapcsolva a telóban a mobil hálózat + azon belül az adat roaming és nem használok agps-t akkor is lehet netes forgalom a telefonon mobilra?
https://divecenter.hu
-
Simba86
senior tag
válasz Tomcy7 #11805 üzenetére
Tomcy, minden bántás nélkül kérdezem, mert tudom, h "közéjük tartozol":
szted nem érződik a levélen, h túlságosan erőltetett? azaz próbálnak kibújni a felelősség alól... tényleg komolyan kérdezem, megismétlem: ne vedd bántásnak, mivel neked is van ilyen telód, így ismered "mindkét oldalt"Siemens C35-> Siemens MT50-> Motorola E398-> SE K750i-> Nokia 6220 Classic-> ZTE Blade-> SE Xperia Mini Pro-> Samsung Galaxy S Advance -> Sony Xperia SP -> Huawei P8 Lite -> Xiaomi Redmi Note 4 -> Xiaomi Redmi Note 6 Pro ->Xiaomi Redmi Note 9 -> Xiaomi Redmi Note 11
-
atillaahun
veterán
Ezzel kapcsolatban valaki feltette már a roppant jó kérdést, - csak még választ nem olvastam rá - miszerint, ha nincs HW-s különbség, és az újabb példányokon az SW miatt látni több RAM-ot, akkor hogy a tökömbe kell még a ZTE-nek frissítést írnia erre mikor már egyszer készen van?
Kár hogy erre a frissítés témára nem lehet hivatalos fogadóirodákban komolyabb összegeket feltenni, egy ötöst biztos megjátszanék, hogy nagy égés lesz.[ Szerkesztve ]
-
adsnew
tag
Úgy legyen
a szoftveren tényleg sok minden múlik, sokat tud javítani-rontani a minőségen
De arra azért szeretném felhívni a figyelmet, hogy az (új)512-es ROM feltelepítve a (régi)256-ra a visszajelzések szerint nem hozott komoly változást. Memória ugyaz maradt
Azért reméljük megoldódik a probléma a szoft frissítéssel
[ Szerkesztve ]
-
mira72
őstag
Kérdés...
BLADE-en 2.2 R4.-en, de droidos kérdés, ezért offoltam.Adott a Gmail kliens.
Ugye WinMo-n be lehet állítani hogy csak a fejléceket töltse le, vagy x kb.-ig a levelet .. pl csatolmányokat ne.
Ilyent nem lehet ezzel tenni ? Mert még 1G-s mobilneten is a napi 20-30 sokmegás levelemmel hamar le tudom redukálni a mennyiségem...MB PRO, M Defy , meg soksok kütyü-mütyü :)
-
veector
senior tag
Óhogymenne a Telenor a francba... 13 Ft / 10kB ha nincs semmilyen csomagod. Szerencse lassan töltött és sztem fél megát se sikerült letöltenie mire észbekaptam.
Szóval előfizetésesek legyenek a legóvatosabbak!
-
djozsi
senior tag
Nem akartam leírni, hogy ne kössenek belém az "imádóim", de sokan vannak hasonló cipőben, úgyhogy hátha jól fog jönni páraknak.
Elhatároztam, hogy ma kipróbálom a custom ROMokat és ha már emiatt úgyis megy a reset gondoltam egy benézést megér a dolog, Europarkos T-be benéztem, hogy képhibás/pixelhibás a telefon és keresztkérdések nélkül, szinte reflexből cserélték, 512 ramosat kaptam, képhiba nincs. Ha matt fekete hátteret nézek (dead pixel progival) teljes fényerőn akkor döntögetve 3-4 helyen átszűrődik némi világosabb fény, de ez a tesztprogramon kívül soha seholn em látszik.
Amúgy a telefon teljesen ugyan azt az érzetet biztosítja, mint az előző, a különbség annyi, hogy nem kell wifi fixet tölteni marketből (két kattintás... ) meg ha megnézem az infó oldalt, akkor van egy rakás szabad memóriám, de ettől nem érzem gyorsabbnak a készüléket több app használata esetén se.És hogy megint legyen egy kérdés, ti használtok task killert? Őszintén szólva nem bírom megérteni, hogy mi a jó benne, teljesen felesleges dolognak éreztem már 256 ram mellett is. Amit épp nem használtam azt úgyis aludni küldte a gép. Mégis ott van a store élén, szóval lehet én gondolok rosszul valamit...
-
Monyos
aktív tag
Akkor hnap d.e. semmiképp sem cserélik már ki a készülékem?
Mindenhova eljuthatott az üzenet?
Mert hnap kerülök szervíz közelébe...
vagy ott is tudom cseréltetni ahol vettem? /nem szervíz ,csak "sima" T / -
törölt tag
Szerintem nyugodjon meg mindenki. Az ellenvélemény nem off vélemény, nem lehet minden felhasználó elégedett.
Cruzolka: kicsit visszafogottabban!
[ Szerkesztve ]
-
Krinyo
senior tag
válasz adsnew #11813 üzenetére
Emberek, nem az Android operacios rendszerrel van problema, hanem a telefon firmware-evel. Amit ti pakolgattok egyik telefonrol a masikra, az az operacios rendszer, nem azt kell javitani, hanem PC-s peldanal maradva a BIOS-t!!!! Felesleges OS-cseretol ilyen hatast varni, mert koze nincs hozza.
-
Fooler89
őstag
256mb vs 512mb ram
Emberek, mi lenne ha valaki megnézni, hogy milyen memória van mind a két telefonba?A másik, mi lenne ha a Mobilarenát felkérnék, természetesen előtte valaki elregélné és bemutatná a problémát, hogy ők kérjenek erre választ.
Talán ebben az irányba kéne elindulnunk.
[ Szerkesztve ]
-
Tomate
veterán
válasz atillaahun #11796 üzenetére
Miért is lennék én ?
-
Dashes
őstag
Kíváncsi leszek erre a csodaszoftverre, nem lepődnék meg, ha az egész készüléket cserélné az új szállítmány egyik tagjára.
-
Tomate
veterán
válasz atillaahun #11830 üzenetére
Értem. Ritkán teszek ilyen kijelentéseket, de most megint elhintettem egyet. Sajnos így van... Csak a lehúzás meg a g*cizés megy itthon. (tisztelet a kivételnek) De ezt hagyjuk mert semmi köze a topichoz. Tolok fel inkább T-mobile ZTE vs SF képeket, hogy kicsit On is legyek
[ Szerkesztve ]
-
bunnyhu
senior tag
válasz atiska007 #11815 üzenetére
Nem, úgy értem a beállításokban nincs bepipálva a felsorolt tétel.
Vez.nélk.hálózat beállításban ezeknél nincs pipa ergó ki vannak kapcsolva. Mert itt írták páran, hogy úgy is generált hálózati adatforgalmat nekik hogy nem akarták, és rakjunk fel tűzfal miegymás. Ezért kérdem, hogy ez kevés?https://divecenter.hu
-
muddy_waters
csendes tag
válasz mira72 #11814 üzenetére
mira72: Az én gmail kliensem a Desiren letölti ugyan a mailt, de a csatolmányokat nem, azokhoz rak egy gombot a mail aljára, mindegy milyen kicsik vagy nagyok; ha akarod, a gombbal letöltheted őket. Képekkel ugyanígy: pl. kapok ilyen reklámleveleket online áruházaktól, azok többsége egy óriási kép, ergo semmi nem látszik belőle (így nem is töltődik le) míg meg nem nyomom a gombot. Erre voltál kíváncsi?
OFF-OFF: Üdv fórum, első hozzászólás...
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz fonix232 #11831 üzenetére
A kernel tudtommal az oprendszer magja. A firmware az nem ugyanaz....
Kb. mintha másik BIOS-t kapnál a videokártyádhoz.... Elvileg a hardver nem jól közvetíti a kernel felé a memóriamennyiséget, ahhoz meg nemigen lehet gyári infók nélkül hozzáférni. Ha jól értem a dolgot.....
Ellenben egyórányi Mérgesmadár alatt eléggé fel tud melegedni a hátlap, applikálni kéne rá egy fémet... A Marketből nem lehet véletlenül tölteni egyet, akár fizetőset is.....[ Szerkesztve ]
-
atiska007
senior tag
válasz bunnyhu #11834 üzenetére
elméletileg elég ennyi beállítás.
De ha parázol ezek ellenére, akkor szüntesd meg az adatcsomagot a kártyádon.Nekem pl nincs semmi megrendelve a vodánál (csak az mms, ami működik is), az adatkapcsolat csak mms letöltésekor indul el.
Nekem nincs rá szükségem, egész nap wifi alatt vagyok a melóhelyen, és otthon is, az utazás időtartamára meg minek.
És Bp-en manapság szinte mindenhol van egy free wifi hálózat.
[ Szerkesztve ]
Mittudomain!
-
adsnew
tag
válasz Krinyo #11825 üzenetére
Én örülnék neki,, ha mindenkinek akinek eddig nem cserélték ki feltöltenék az új firmware-t és teljesen jól működne nekik
Csak miért telik ez napokba?
Ha ennyire tudják, hogy hol van a bibi, a mai világban órák alatt meg lehet oldani a kérdést
Csak a jó firmware kell, sz.gép az van a szervizben, kábel van, max egy szoft kell még de az is kell hogy legyen, nagyon gyorsan megoldható a csere
Ha van jó firmware hol van? ha most kezdik el írni akkor az "újak" mitől működnek jól? Azon a jó van akkor mi tart eddíg?
-
Monyos
aktív tag
Én csak attól félek ,h HA!! kiderül az h mégis 256 MB van a telóban fizikailag addigra a T már megfelelően be tudja magát védeni minden oldalról.
De,
reméljük mindent megold ez a firmware frissítés.
De akkor mi van a jelenlegi 512-eseken?!
Ha még nincs meg az új firmware akkor abba ,h látszik az 512 MB ?
Vagy olyan nehéz ezt közzé tenni/ elküldeni M.o.-ra a T-nek? -
philoxenia
MODERÁTOR
Azért a ZTE-nél nem ritkaság a firmware frissítés....[link]
-
vtommy
aktív tag
Amúgy valaki van itt aki debreceni és cserélték a telefonját esetleg?
[ Szerkesztve ]
-
Addel
senior tag
Szerintem a T-nél egyszerűen nincsenek felkészülve erre, eddig az volt a policy hogy ha hibás->csere. Minden szerviznek el kell juttatni az eszközöket, stb, hogy mit/hogy kell javítani rajta, ez időbe telhet.
szerk.
Vagy begyűjtik a telókat és egy helyen (T-központi szerviz?) csinálják majd?Legyünk türelemmel én azt mondom.
[ Szerkesztve ]
-
Snowy_owl
őstag
A Rom Dump mit jelent? [link]
régen minden jobb volt, régen még a "régen minden jobb volt" is jobb volt.
Aktív témák
- PlayStation 5
- ZIDOO médialejátszók
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Okos Otthon / Smart Home
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen SSD-t vegyek?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Politika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...