- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Aktív témák
-
adsnew
tag
válasz Ren Hoek #11041 üzenetére
Maximálisan egyetértek veled, nekem is több telefonom volt már de soha semmilyen akku károsodást nem tapasztaltam, pedig hétvégén majdnem mindig egyfolytában fent van a töltőn
Elektronika szabályozza a töltést, így nem lehet túltölteni, max akkor ha meghibásodik valamiÉs tapasztalat, hogy jobb lesz a formázás után ill. néhány nap elteltével is.
A bladet nem a legelején, hanem csak 2 hét után formáztam, pont amiatt, hogy nem bírta sokáig, de határozottan jót tett, 4 napig bírta kis használat mellett -
kovi82
tag
Jó de ha így van, hogy a RAM hibás.. akkor miért jobb a kijelzője ? Véletlenül az meg jobb ??
Nekem olyan kell hogy 512 mb és jó a kijelzője..jaa tudom az OSF -es oled köszi..
Jelenleg: Siemens ME45 , Nokia 3109C , Nokia 3650 (symbian), Sony E P910i (symbian UIQ) , Nokia E50 (symbian) , Nokia E51 (symbian) , Nokia E52 ( Symbian ) , Nokia 5230 ( Symbian ) , ZTE Blade , Nexus S i9023 , LG 4X HD ( P880 )
-
Snowy_owl
őstag
válasz kovi82 #11047 üzenetére
Egyetértek. Azt hiszem, én se holnap megyek, mert ez már vicc ami megy. Zsákbamacskát veszel, és ha nincs szerencséd olyan hibája lesz ami miatt nem fogják cserélni. Ha pedig nem rendeződik a dolog, akkor megpróbálom valamilyen úton visszakérni a pénzt!
[ Szerkesztve ]
régen minden jobb volt, régen még a "régen minden jobb volt" is jobb volt.
-
Mett
senior tag
na azt mar tudom, hogy a lib könyvtarban levö libsurfaceflinger.so tartalmazza a szin profilt vagy köze van hozza.
szerk.: a zipben ez van. honnan tudod? felflashelted? melyiket? Universal (AOSP)-t?
[ Szerkesztve ]
-
Zolom89
senior tag
Gyerekek mi ez a hülyeség már megint???
Tisztázzunk valamit... nekem ma délelött kb 11:20 percig 1 héten át 256-os blédem volt. Ma kamu hibával (fagyás, kép vibrálása) vissza vittem hogy cseréljék ki. Ez meg is történt.
Szóval 512-es bléd tulaja vagyok és hangsúlyozom hogy a kijelző nem hogy rosszabb hanem jobb. Mintha a kontraszt nagyobb lenne. Vagy lehet hogy a 256-osnak volt valami baja mert most gyönyörű. LCD tesztet nyomtam és fehér háttérnél azt veszem észre hogy egyenletesebb a háttérvilágítás.“LG C2 + Samsung Q990B” Asus Rog Strix G17
-
TrSony
csendes tag
Valaki tudna segíteni? Tegnap jutottam hozzá a telóhoz, nagyon prof, de sehogyse sikerül kikapcsolni rajta az automatikus frissítést. Internet kéne, de a frissítés nem. Tegnap óta folyamatosan keresek a neten, de nem találok rá semilyen megoldást.
Válaszokat előre is köszönöm. -
Lawboy
tag
Szerintem mindenki várjon januárig KB.
Mert nem hiszem hogy 256MB osra kijön a Froyo Hivatalossan.
És januárban beviszed hogy nem jó a froyo rá a másnak meg igen +a többi hiba,és kicserélik.
Ha meg nem cserélik ki akkor az már tényleg botrányos lenne.Üdv!
-
KIZS
aktív tag
Nézegetem a szerviz menüt és ott azt mondja nekem, hogy a proximity szenzorom rossz. Nyomkodom az újrakalibrálást, de csak nem jó.
Mi ez a szenzor és mit tegyek?
Illetve az a furcsa, hogy ez a menü azt mondja, hogy 208MB RAM van csak a telcsiben, minden más progi 414-415 -öt mond amiből 234 szabad (hű micsoda flame áradatot indítok most el ezzel, vajon mégsem 512? talán átvertek? mégis csak szoftveres lesz az! )
-
marcitp
őstag
Szerintem ez már megint fel van fújva.
Úgy tűnik, ez egy ilyen topic.
Reggel még 256-oson nyomtam, most meg az 512-esen. Fotózok is. Jók a színek.
Szerintem a régin a fehér hidegebb volt. Na??? És?
Átlag usert érdekli? Felesleges paráztatás. Komolyan vicc, amit csináltok, és lehet lehurrogni.
Sebességben nem tudom, WMHeap-ot nem állítottam ezen még. mindjárt lefuttatom a tesztet.
Egyébként meg nem is érdekes, teljesen gördülékeny, számomra nagyon megfelelő.
Felesleges a para. sztem. Jöhet a mínusz!
Sajnálom ezt a topic-ot. Döntő többségében szakmai dolgokat kérdeztem, meg segítettem esetleg, de ami itt megy, az már túl erős. Komolan botrányos. 256?---> átvertek...
512----> de MINTHA valaki mondta, rosszab a kijelző------> átvertek... Szidjuk őket, nem cserélik -----> átvertek. Kicserélik, rendesek, pedíg esetleg sarunk is van-----> átvertek... Mi jó akkor?????? Sztem mindenki szálljon kicsit magába. UFF.[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/131261609@N06/
-
adsnew
tag
Azért emlékezzetek vissza volt már itt világbotrány is, pont kijelző hiba miatt. Mérikában a Nokiát tacsra tették keményen bíróságilag mert tudatosan hibás kijelzővel hozta forgalomba a telokat
Nem volt ez olyan túl régen 6-8 éve
Meg voltak akkus problémák is készülékekkel, A SE-ket egy-két kivétellel lehúzták azok a tesztelők is akik a bladet is tesztelték ajánlva a jó ár/érték arány miatt, ill. a szolgáltatásai miatt
Ma du. 1,5 órát voltam egy T-s potban és nem csak blade-t vittek ám szervizelni
Na jó 8 ból 6 blade volt de tudjuk miért,
Sz.val oda akartam kilyukadni, hogy vannak más típusoknál is hibás szériák(hétfői példányok)
És akkor nem beszéltünk a szám.tekről, autókrók stb.Úgyhogy így hibamentesen(kopp-kopp) 512-esen Koplarovics Koplarovics lő GÓÓÓÓL!
[ Szerkesztve ]
-
Mtbsrác
senior tag
válasz Murderer69 #10921 üzenetére
Kössz megtaláltam!
Igen a gyári 2.1 update-1-el.tpeti78 ez is kellett amúgy de nemtaláltam benne ilyen funkciót.
Amúgy mind1 mert megvan hogy kell csinálni.Viszont azt kérdezném még hogy a GPS jelet is meglehet vhogy tartani kikapcsolt képernyő mellett? Sajnos nincs még fennt navi progi hogy kitudjam próbálni.
Azért lenne jó ha kilehetne kapcsolni mert akkor a zsebben működne csöndben és csak távolságot és utirányt rögzítene meg persze szintkülönbségmérés menne
kerékpáron, megfelelő progival. Ahol ugyebár ugyselátnám a kijelzőt és nem is fontos nekem.[ Szerkesztve ]
-
ux1
addikt
válasz kovi82 #11026 üzenetére
Nagyon szívesen csinálnék képet, de nincs mivel. De elhihetitek, a régi 256-osomnak sokkal intenzívebb a képe, olyan mintha pengével rajzolták volna. Ez meg olyan mint ha a kontraszt le a fény meg kicsit fel lenne tekerve. A fekete szürkébb, a színek fakóbbak. Mintha a gamma el lenne tolva.... De megszokható. Ugyan az a szürke háttér se tetszik ezen amit használtam, majd keresek mást, igaz valahogy minden színszegényebb... De hát kinek a papné...
-=[ 乂丨卂ㄖ爪丨 ]=-= [ 卩ㄖ匚ㄖ 千1 ]=-
-
Snowy_owl
őstag
Ötleteim:
1. Állíts vissza mindent gyárira a Beállítások->Személyes adatok->Gyári alapbeállítások
2. ha főzött a romod akkor tegyél fel valami mást
3. ha így sem megy akkor szerintem tedd fel a gyári t-romot és vissza garanciáztatni.marcitp és Mett
Nem lehet, hogy kijelzőből is különbözőt pakoltak bele?[ Szerkesztve ]
-
Ren Hoek
veterán
válasz Zolom89 #11060 üzenetére
Jó ettől még lehetnek eltérések (így is baromi nagy a kacat szórása... akku, alkaterészek, kijelző, memkártya stb... eddig biztos pont a gradiens hiba volt legalább az elmúlt)
Amúgy kíváncsi lennék, tegyük fel 10 ből 3 Bladet visszavisznek.
A felbontott, tapicskolt, hibás telókkal mi lesz? Oké megy vissza Kínába... ezeket eladják újra máshol? vagy bedarálják? vagy javítják és újraeladják? Kitudja...Más
Mett kijelző kalibrálós cucca működik? Próbálta valaki? (Főleg új "rosszkijelzős" 512-esek)
[ Szerkesztve ]
-
-
ux1
addikt
-
Mett
senior tag
http://project-voodoo.org/colorez sajnos csak samura jo specifikusan[ Szerkesztve ]
-
TrSony
csendes tag
Blade-n hogy lehet kikapcsolni az auto frissítést? Vagy van rá valamilyen program?
-
angyall
tag
Most, hogy sötétben is néztem, találtam vagy 4-5 pixel hibát Sebaj, nem zavar... még!
Motorola Edge 40 , IPad 2021, Baseus Bowie M2s
-
ViTaZi
aktív tag
Voodoo Color is a pack of high quality adjustments for Galaxy S screen.
Oké, de ez h kapcsolódik a ZTE Blade-hez?
braner00 kerüljétek!
-
Snowy_owl
őstag
válasz TrSony #11093 üzenetére
Az appsok frissítésére gondolsz? Mert ha arra, akkor azt a marketben teheted meg. Irány a Market ott a my apps fülre. Megjelennek az alkalmazások. Nyomj rá valamelyikre és nézd meg, hogy be van-e pipálva az Allow automatic updating. Ha be van akkor vedd ki, és ezt tedd a többi programmal is. Ha a rendszerszintű frissítésre gondolsz, akkor arra sajnos nem tudom a megoldást.
-
marcitp
őstag
Hallod, a bogarat elültetted...
De akárhogy is nézem, egyszerűen tetszik a képe. Lehet, igénytelen vok???
Sztem tök okés. És hogy mennyi szórás van, akkor derülne ki, ha csinálnánk egy nagy BLADE talit, sörrel, stb-vel...Ja, még annyi, hogy sztem ennek nem klattyogna úgy a gombjai, kicsit minőségibbnek tűnik, legalábbis az enyém.
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/131261609@N06/
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest