Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • xviktorx

    tag

    Sziasztok!
    Nekem a telefonban az 1-es SIM foglaltba vodás kártya van a 2-es SIM foglalatba pedig DIGI kártya van. Elős beüzemelés során a rendsezr felajánlotta, hogy beaállíthatom, hogy melyik SIM-ról menjen a hívás és melyikből legyen az adatgorgalom. A vodás kártyát állítottam be hívásra, adatra pedig a DIGI kártyát.

    Minden működött rendesen.
    Mivel a DIGI-nek itthon nincs térereje, úgy gondoltam, hogy ha itthon vagyok a DIGI-s SIM-et lekapcsolom, hogy feleslegesen ne merítse az akksit a hálózat kereséssel. Ez elsőre nem ment mert hiába a 2-es SIM foglaltaba volt még a telefon ezt vette főkártyának, tehét kártya csere nélkül a telefonban beállítottam a főkártyának az 1-es SIM foglaltba lévő SIM kártyát, így már le tudtam kapcsolni a DIGI-s SIM-et bármikor.
    Ma melóban voltam ( be volt kapcsolva a DIGI SIM is ) és jött egy SMS a vodától, hogy adatforgalmam 80%-át elhasználtam. Ránéztem a speedtest-re és meglepődve láttam, hogy valóban a vodafon kártyával akar sebességet mérni.

    Hogy tudom beállítani újra azt, hogy a vodáról csak a hanghívás menjen meg az SMS, a DIGI kártyáról meg csak az adatforgalom. Már hosszú perceket böngésztem a beállításokat de sehogy sem találtam meg ezt a beállítási lehetőséget.

    Bocsánat ha hosszú voltam, de érthető akrtam lenni.
    Válaszotokat előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák