- Itt a HyperOS 2, gyorsan érkezik a régi modellekre
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Redmi Note 9 Pro topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bajgunar
aktív tag
válasz Feri1977 #10350 üzenetére
Értesítést nem kap. Nem frissítést...
Frissítés nem is lesz rá több. Talán egy-két biztonsági, vagy gyári app. De a miui nem fog tovább frissülni.
Értesítést lehet azért nem kap, mert be van nyomva a programon a miui akkumulátor kímélő. Ne legyen korlátozva a kívánt app, s nem zárja be a háttérben. Ergo jönnie kell róla értesítésnek.Minek hirdet az, aki nem tud reagálni privire? Törölje a hirdetését, meg magát is... Csak teleszemeteli az oldalt...
-
Atilla001
senior tag
válasz Feri1977 #10350 üzenetére
Üdv, ahogy írták nem frissítéssel van problémám hanem az értesítések kell és nekem is nagyon bevált ha ez megadja magát akkor lecserélem egy redmi note 13-ra vagy 14 próra. Mostanában elkezded szoftveresen hűlyüni, alkalmazások nem indulnak el meg ez az értesítés hiány, valami frissítés nyűgre gondolok. Nem vagyok telefon függő nekem még két három napot kibír egy töltéssel. Csak érdekesség képpen 5 százalék merítem vagy még tovább és mindig száz százalékra töltöttem évek óta.
Védd a természetet!
-
Atilla001
senior tag
válasz Bajgunar #10351 üzenetére
Üdv, az energia beállításon nem változtattam akkumulátorkímélő (ajánlott) van beállítva minden alkalmazásnál. Ugyanígy a messengernél is és az küldi az értesítést. Egyetlen játék van rajta próbaképpen és az is küld értesítést. Próba képek kikapcsolom a gmailt, megnézzük de szerintem nem ez változtat rajta vagyis logikusan nem ennek kéne lenni. Annyi jelentős dolog történt hogy tettem bele egy memóriakártyát, arra csak az spotify zenéket mentem illetve képeket videókat és van 10gb szabad helyem mert kezdek kifogyni belőle és nem akartam hogy a rendszer háttér nullázódjon. Thx
Védd a természetet!
-
Bajgunar
aktív tag
válasz Atilla001 #10353 üzenetére
Asszonynak van n9p. Messenger, fb, gmail, stb. Amik küldik értesítést, most megnéztem. Ki van nyomva rajtuk az akkumulátor kímélő. Nincs korlátozva-ra.
Nekem n10p detto. És mindenről azonnal, mindig jön értesítés. Ha én hagytam gyárin, vagy miui akkuvezérlésen, nah akkor összevissza jött értesítés.
De akkkor mindegy. Nem tudom. Majd valaki okosabb megmondja.
Én HA most kéne venni. Note 13 pro-t (nem ér 60k-et sem) tuti nem vennék, de a triplán túlárazott note 14-et se! 120k-ért kapsz Poco x6 Pro 5G-t! Na az háromszor kenterbe veri a 13pro-t is...., és nem sokkal marad le 14-től.
Na de mind1. Csak ajánlottam.Minek hirdet az, aki nem tud reagálni privire? Törölje a hirdetését, meg magát is... Csak teleszemeteli az oldalt...
-
Feri1977
senior tag
Sziasztok! Egy kérdés, honnan tudnék leszedni gyári MIUI-t a telefonra? 12.5 van rajta, és nem akar frissülni a keresésnél nem talál semmit, másik régióra tettem úgy sem talál semmit, szeretném a 14-est feltenni rá.
A másik kérdés, hol kell nyomni többször melyik ikonon, hogy a 3 pötty alatt a frissítést betudjam adni neki?
Köszönöm a válaszokat!Asus M5A97 R2.0, AMD FX-6300, 8Gb Kingston HyperX DDR3 1600MHz CL9 XMP Blu, Asus Geforce Gtx 650TI!
-
Feri1977
senior tag
És még egy kérdés, a képernyőzáron a dupla órát hol lehet beállítani hogy csak egy órát mutasson a képernyőn?
Asus M5A97 R2.0, AMD FX-6300, 8Gb Kingston HyperX DDR3 1600MHz CL9 XMP Blu, Asus Geforce Gtx 650TI!
-
Feri1977
senior tag
Letöltöttem egy 14-es miui-t, de a 3 pötty (már megvan) frissítésénél update via usb packaget ír. Hogy frissítsem máshogy kéne? Vagy nem jó amit leszedtem.
[ Szerkesztve ]
Asus M5A97 R2.0, AMD FX-6300, 8Gb Kingston HyperX DDR3 1600MHz CL9 XMP Blu, Asus Geforce Gtx 650TI!
-
Feri1977
senior tag
A dupla órás kinézetet már megoldottam, a frissítés lenne a fontos, mert 12.5 miui és 11-es android van rajta. Szeretném 14-es miuire frissíteni de amit írtam azt a hibát írja a telepítőcsomagra, lehet rosszat töltök le? Vagy máshogy kellene? És ha igen hogy csináljam? Help!
-
Feri1977
senior tag
'"
MIUI DOWNLOADER " oldalról töltöttem volna le EE meg global-t, de egy nap mire lejön azt írja, nem igaz, nincs valami megoldás a 14 hamari letöltésére és sikeres felrakására, segítsetek kérlek.Asus M5A97 R2.0, AMD FX-6300, 8Gb Kingston HyperX DDR3 1600MHz CL9 XMP Blu, Asus Geforce Gtx 650TI!
-
Feri1977
senior tag
...abból az mi assistantból is csak kínai mind amit lelehet tölteni, angol nincs, már szétvet az ideg. Mert visszakerestem itt a hozzászólásoknál, és MI assistantót írnak abba frissítsem gépen a letöltött zipet. De mind kínai, nem értem!
Valaki segítsen kérem, nagyon fontos lenne a 14 mert merül az aksim és a 14 már jobban van optimalizálva, 12.5 van most a telefonomon.Asus M5A97 R2.0, AMD FX-6300, 8Gb Kingston HyperX DDR3 1600MHz CL9 XMP Blu, Asus Geforce Gtx 650TI!
-
Feri1977
senior tag
válasz Feri1977 #10362 üzenetére
Na találtam egy angol mi pc suite programot, de amikor összedugom a telefonnal azt írja képernyőn hogy csatlakoztassam, pedig rávan dugva, nem érzékeli a telefont. Én már kezdem feladni.
[ Szerkesztve ]
-
Bajgunar
aktív tag
válasz Feri1977 #10363 üzenetére
Fejlesztői módban usb hibakeresés, mittommiket be kell kapcsolni.
Aztán MiAssistant, majd írja, h dugd rá telót, bedugod, látnia kell.
Am. a kábel nem mind1. Ha nem gyári, vagy nem megfelelő, gagyi kábel, lehet azért sem látja....[ Szerkesztve ]
Minek hirdet az, aki nem tud reagálni privire? Törölje a hirdetését, meg magát is... Csak teleszemeteli az oldalt...
-
Feri1977
senior tag
Lehet régi az mi assistant. A 90%-a kínai telepítő, egyet találtam 3.2-est, ami angol lehet régi, kellene új 4.2 angol, valaki tudna linket adni 4.2 angol mi assistanthoz? Segítsetek kérlek. Köszönöm.
-
Feri1977
senior tag
válasz ktomcat #10368 üzenetére
Látja eszközkezelőben..találtam azóta végre 4.2 telepitőt magyart, és letöltöttem a 14.0.5 miuit, recovery módban újraindítottam a telefont, csatlakozott is végre, beadtam neki a csomagot erre azt a hibát írja ki hogy a flash csomag ellenőrzése nem sikerült! Megőrülök.
Ez így nem fog menni. A telefonon lévő 3 pötty csomag beadás sem megy. Van még valamilyen lehetőségem?[ Szerkesztve ]
-
Feri1977
senior tag
Vagy lehet nem szabad lehet egyből a 12.5-re 14-et? 13-ast kell először feltenni? Már nem tudok mire gondolni.
-
ktomcat
senior tag
válasz Feri1977 #10369 üzenetére
Szerintem is az a legbiztosabb ha kinyitod a bootloadert, ha ennyire problémás, nehogy téglázódjon valamelyik próbálkozásnál, utána vissza tudod zárni... Meg ha nyitva van akkor elég egy fastboot romot felengedni rá.. De az is lehet neki nagy ugrás a 12.5-ről a 14 miuiban bevallom annyira nem vagyok otthon.
-
-
ktomcat
senior tag
válasz Feri1977 #10372 üzenetére
Először kelleni fog a miui unlock, fastboot modba téve tudsz rámenni a programban az unlock gombra (mi fiók kelleni fog hozzá), elvileg utána 1 hetet várni kell még úgyhogy a többihez majd keresek valami talpalót, de lehet az itteni üzenetek között is van valami szájbarágós leírás
Az unlockingban talán még ez a videó segíthet
[ Szerkesztve ]
-
Feri1977
senior tag
válasz ktomcat #10373 üzenetére
Nagyon nagyon szépen köszönöm előre is! Egy kérdés, lehet a 3 pötty csomag beadásánál OTA verziót kellene beadnom, nem recoveryt? És azért nem tudja a telefonon belül a csomag frissítésnél frissíteni mert nem OTA?
[ Szerkesztve ]
-
-
elfelejtette
veterán
válasz Feri1977 #10376 üzenetére
Mindenkinél ezt csinálja, nyugi.
Nincs még egy ilyen nyomorult gyökér gyártó, amelyiknek a telefonjára még a gyári hivatalos frissítést se lehet feltelepíteni..."Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
teptep
aktív tag
válasz Feri1977 #10376 üzenetére
Nyugodtan próbálkozhatsz vele amíg bírod - mint ahogy anno én is végigjártam ezt az utat. A vége úgyis az lesz, hogy vagy felnyitod és fastboot, vagy elengeded a témát. Egy videót már ajánlottak neked, de nem éltél vele. Az a videó hivatkozott egy másikra is, amelyik a nyitásról szólt. Ez az a két videó:
Xiaomi bootloader nyitása lépésről lépésre
Global (EU) ROM telepítése lépésről lépésre
Annyit fűznék hozzá, hogy a legutolsó lépésben nem zárnám vissza a telót, hanem nyitva hagynám és tesztelném. Ha valami nem működik rendesen és újra kell flash-elni, akkor ne kelljen újra felnyitni. Ha minden rendben, akkor visszazárod:
rendszergazda parancssorban megnyitod a miflash_unlock mappát
adb devices
fastboot oem lock -
Feri1977
senior tag
válasz elfelejtette #10377 üzenetére
Hát ez fantörpikus... Ez tényleg a legalja akkor. El is ment a kedvem az egésztől. Nyomorékolok 12.5.5 miuival meg android 11el, szerettem volna friss dolgokat rá rakni de ezek szerint delejtros max. A bootloaderes dolog maradt de az túl bonyolult nekem. Remélem sok szépről maradok le a 14ről és android 12ről.😡
-
Feri1977
senior tag
Más... Az akkumulátor kinek mennyit bír? Nálam 1 napot alig pedig csak WiFi megy és Facebookozom semmi más. Azelőtt két napot elment simán. Sőt idő kinek mennyi? 5-6 óra kB.? Mert nekem ennyi.
-
Feri1977
senior tag
válasz teptep #10382 üzenetére
Ja hogy akkor vásárolta, akkor még szinte új. többségünk amikor kijött 2020-ban vagy 21 elején vette, azok már csak 1 napot bírnak, de örülök önnek ilyen jól bírja, akkor még az enyém is bírta két napig.
-
Feri1977
senior tag
Sziasztok! Akik 2020 körül amikor megjelent vették a telefont, nekik is 1 napot bír kb. már csak a telefon? (tudom nem szabadna teljesen 100-ra tölteni, de úgy töltve pont 1 napot bír 24 órát, mert potyognak a százalékok).
[ Szerkesztve ]
-
Feri1977
senior tag
Szerintem ez nem normális, hogy felteszem tölteni, leveszem 80%-nál és 10 perc múlva már csak 74% az aksi, potyognak lefelé a százalékok, lehet már kezdi megadni magát?
Egyáltalán eredeti aksi létezik még hozzá meg ahol bele is rakják?Asus M5A97 R2.0, AMD FX-6300, 8Gb Kingston HyperX DDR3 1600MHz CL9 XMP Blu, Asus Geforce Gtx 650TI!
-
gingerbalm
aktív tag
válasz Feri1977 #10385 üzenetére
gyári visszát nem próbáltad még? emlékszem, már több hónapja írtál emiatt, mert ez a merülés valóban nem normális, és a frissítés körüli mizéria is is foglalkoztat (nekem pár perc volt az átnevezős romcserével tajvanira tenni, semmi bootloader-nyitás vagy egyéb varázslat nem kellett, és van hívásrögzítőm)
-
Feri1977
senior tag
válasz gingerbalm #10386 üzenetére
Írtam privátban.
-
Feri1977
senior tag
válasz nincsnév007 #10389 üzenetére
De jó neked..akkor csak én vagyok ilyen szerencsétlen. Az előző redmi note 9 pro képernyője betört sajnos, és használtan vettem egy másikat egy ismerőstől és ő mondta mikor megjelent 2020-an akkor vette és szerintem az agyatlan mindíg 100-ra töltötte ami ugye nem tesz jót a telefonnak mert egy ciklust levesz, ezért szívok most, potyognak a százalékok, amúgy meg imádom a telefont. TÖbb embert ismerek aki vett note 12 vagy 13-at és mondja semmivel nem jobb mint a 9 pro sőt..hiába a sok újjítás gyengébb minőségűek. Hát most akkor nincs más töltöm kétszer egy nap ez van.
Vagy elviszem a xiaomi szervizbe ott aksit raknak bele 12 ezerért, csak az nem gyári szerintem vagy gyári? Ha nem gyári akkor ugyanúgy merül majd, van már tapasztalatom egy poco f1-be tetettem aksit ott, és utángyártott volt, ugyanúgy merült új állapotában mint a gyári aksi.Asus M5A97 R2.0, AMD FX-6300, 8Gb Kingston HyperX DDR3 1600MHz CL9 XMP Blu, Asus Geforce Gtx 650TI!
-
gingerbalm
aktív tag
válasz Feri1977 #10390 üzenetére
Vegyél egyet használtan a Rejoyon, 30 napod van visszaküldeni, ha nem jó. Egy tök jó állapotút vett a napokban egy rokonom, "nagyon jó" minősítésűként hirdették, se karc, se merülés, a legfrissebb global rommal jött, amit ma lecseréltem neki a tajvanira a hívásrögzítő miatt.
[ Szerkesztve ]
-
Feri1977
senior tag
Tele van a net vele, hogy miért nem szabad 100-ra tölteni. Mert van egy meghatározott aksi idő ciklus, amennyit még gyengülés nélkül elbír, minden egyes 100-ra töltés egy ciklust elhasznál, ha elfogy a 360-400 (ennyit írnak eddig tudja tartani a maximális állapotát az aksi) feltöltés 100-ra, onnantól az aksi gyengül, ezért ajánlják hogy 90-re töltsd fel max. De értelek titeket, akkor én jól kifogtam és köszönöm gingerbalm lehet rendelek egy másikat.
-
Feri1977
senior tag
Engem csak az zavar, hogy feltöltöm mondjuk tömindegy írjunk valamit 70%-ra, és elkezdek facebookozni és potyognak lefelé a százalékok, 10 perc múlva már 6%-ot esett. És ez mindazért van mert a tulaja 100-ra töltötte 4 éven át és az aksi már nem bír annyit.
-
gingerbalm
aktív tag
-
ktomcat
senior tag
válasz nincsnév007 #10392 üzenetére
+1 nálam is 100%ra van töltve mindig, 2021-es. Meg kapott rendesen az akksi a vezetékes Android Auto miatt (amíg nem volt wifi adapterem hozzá), jelenleg akksi kimélőben, wifi folyamatosan be és szinkronizálja a fájlokat SDre, így megy el kb. 1 hetet de ez nem takar túl sok használatot, az akksi health olyan 90% körüli. Bár télen vettem hozzá már egy utángyártott elvileg jó minőségű nohon akksit, még nem vitt rá a lélek hogy megbontsam a telefont
Utód esetében csak RN13Pro 5g-vel kapcsolatban tudok nyilatkozni, valóban nem igazán érezni rajta hogy ez egy 4 szériával későbbi telefon... Olyan melegedései vannak amire a joyeuse-nál nem volt példa sosem. De a 120hz-s kijelző nagyon ott van, dual hangszórók is jók..Meg a snapi 7 gen 2s elég erősen küzd olykor... Szerencsére custom romok terén elég jó az aktivitása, HOS nélkül meg normális developerrel crdroid vonalon nincs gondom vele. Egyébként már ment volna eladásra
[ Szerkesztve ]
-
Feri1977
senior tag
+Régen nagy szám volt, hogy az SOT idővel jött mindenki mennyit tud a telefon és a 6-8 óra SOT már jónak számított. Na az én telómon mivel még csak a 12.5.5 miui van, egy jó van benne, hogy még mutatja a képernyő időt, és az aksim 6:30 perc SOT időt tud úgy, hogy 95%-ra töltöm és 5%-nál 6.30 a vége, azaz annyira talán mégha potyognak is a százalékok nem rossz az aksi nem?
-
Feri1977
senior tag
válasz ktomcat #10398 üzenetére
..jó is lehet a 120 hz meg amoled kijelző meg sztereo hangszóró stb. azért mégis csak van előrehaladás a 9 prohoz képest, de nem számot tevő írod, meg melegszik, hát nem tudom. Én is biztos örülnék egy 13 pronak és ezek előnyeinek, de nem érezhető mástól is hallottam annyira a különbség egy 12 vagy 13 pro esetében a 9 prohoz képest. + Szóval te is 100 százalékra töltöd..elég jól bírja ahhoz képest akkor!
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest